Evet zaten ilk başlarda eşime git söyle dedim. Söyledi bir işe yaramadı.e bunu yaşamayan yok neredeyse valla ben çok da güzel bir kadınım bakan dönüp bi daha bakar alçak gönullu olamayacagım yenı evlendiğim zaman kaynanam benim çok çirkin olduğumu surekli söylerdi. bı ara ben de ınanmıstım. bir gün sen kendine bak kendi kızlarına bak suratınızda meymenet yok dedım hepinizden guzelım dedımdaha o konuda bir manipülasyonları olmadı. burada senın durusun cok önemlı onlara sesını cıkarmayıp kocaanla kavga etmemelısın.
Sonra karşıma alıp konuştum hala aynı
Sonra ara ara laf soktum hala aynı en sonunda annesi babası ve abisiyle büyük bir kavga ettim hepsinin ağzına sıçtım yerin dibine soktun şimdi kaynana ağzını açamıyor ve kendi görüşüyor ben görüşmeyi kestim.
Kendi geliyor ağır konuştum ama kaynanama sen bana bir daha kaynanalık yap bak ne oluyor dedim. Gelmiş bana ben eski gelinimle kavga ederdim oğluma söylemezdi... Cahil kadın bildiğin ama iyi yaptım hepsi birden 5 yıldır hakketti... Bunun karşılığında kocam bana ağzını açmadı.... Eski eltimle yeni doğum yapmış kadınla kavga etmiş....
O kim ki benimle kavga edicek hangi hakla hangi sıfatla onu kavga etmekten men ederim. Oğlunu boşarım kaynana sıfatını elinden alırım ortada ne gelin kalır ne kaynana.... Benim tersim pistir...