Her şey çok pahalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri bana pahali cantalari neden taktigini anlatsin 😂 900 tl ye canta vermem icin beynimi aldirmam falan lazim yuregime iner 😂
Valla ben önce birini gördüm mu kıyafetine çantasına ayakkabısına bakarim kalitesi ordan belli olur o yuzden alabilecegim en ust limit neyse her zaman onu tercih ederim mutsuz degilim gorgusuz degilim insanlari ayirt etmem bastan gelecek elestirilere aciklik vereyim zevk diyelim

Valla ben önce birini gördüm mu kıyafetine çantasına ayakkabısına bakarim kalitesi ordan belli olur o yuzden alabilecegim en ust limit neyse her zaman onu tercih ederim mutsuz degilim gorgusuz degilim insanlari ayirt etmem bastan gelecek elestirilere aciklik vereyim zevk diyelim

evet dediğiniz çok doğru
bana kalsa bir lokma bir hırka
ama gerçekten iş dünyası bazen bazı sessiz kurallara sahip
tasvip etmiyorum ama oyunu kuralına göre oynamak zorunda kalıyor bazen insan

Valla canim yazdigin seyleri ilk kez duyuyorum. Ben magazaya giderim gozume guzel goruneni alirim. Kiyafete cantaya ayakkabiya oyle ilgim yok. Isimi gorsun yeter kafasindayim :)
Hermes mis woolrichmis anlamam oyle

Benimde marka takintim fazla yoktur ama 900 lira kaliteli bir canta icin fazla değil.
Çoğu kaliteli cantalarimi 15 yıldır kullanirim mesela ama buda zevk meselesi. kimi ucuza çeşit çeşit almayi tercih ediyor diğeri kaliteli/pahali alip yillarca kullaniyor.

evet dediğiniz çok doğru
bana kalsa bir lokma bir hırka
ama gerçekten iş dünyası bazen bazı sessiz kurallara sahip
tasvip etmiyorum ama oyunu kuralına göre oynamak zorunda kalıyor bazen insan
Valla benim oyunum kendimle her zaman kaliteli ile mutluyum ucuz olsun çok olsun değil pahalı kaliteli olsun çok olsumcuyum

Bi an Demet Akalın buraya üye sandım yani 1000 tl lik çanta 👛 bilmem 1500 tl kaban mont 🧥
Türkiye şartlarını hepimiz biliyoruz hayat pahalı herkesin aldığı maaş belli ev kira değilse çocuk ta yoksa sadece kişisel harcamasına kişiye göre değişir kimisi birikim yapar kimisi ay sonunu getiremez o halde “Ayağını yorganına göre uzat” denir

Ayrıca hava atmak espri anlamında kullanışmış bi cümle

İnsanın yasadıgı kadar parası olamaz, parası kadar yasaması gerek. Butun ınsnalar dogallıga dondu artık her ay ne kozmetıgı valla hı ben artık rımelsız kirpik ve goz kombinasyonundan cok hoslanıyorum. Aklıma yazdıklarınızı okuyunca tshırt ile aynı renk ayakkabı giyen, kupesi kolyesi ustune bilekliği olan ultra kokos lar geldi aklıma 🤪🙄 dip not calıstıgım paranın buyuk kısmını bırıktırmıyorsam calısmam, sizde calısmayın bence. Calıs calıs ortada sıfır gunah

Valla benim oyunum kendimle her zaman kaliteli ile mutluyum ucuz olsun çok olsun değil pahalı kaliteli olsun çok olsumcuyum
Beybitolar insanlar kıyafetleriyle ağırlanır tavırlarıyla uğurlanır :KK68:
Ama akar bol olunca bende aynı fıkırde oluyorum nedense:KK71::confused::KK70::KK8:

Şöyle yapın, bu ay x TL den az harcayacağım diye hedef koyun kendinize. Misal 2500 gidiyorsa ilk hedef 2000 olsun. Kademeli olarak harcanacak bütçeyi aşağı yönlü revize edin. Ufak ufak başlayın ki gerçekçi hedefler koyun ki gerçekleşsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X