Her şey nişanlandıktan sonra başladı..

nasıl bir aileymiş herkes birbirine küs enişte eltiyi taciz eder,elti ortalık karıştırmak için dünyaya gelmiş durumlarında valla sende küs o aileye mutlulugum bozulmasın diyorsan

Kaynanaya sen bakacaksın yada kavga edeceksin eşin olacak adam seni kurban olarak
Seçmış anasını sana ezdırmiyecek se
n el kizısın sandığından anasını çok seviyor

Yorumlarınız için çok teşekkürler, iyiki derdimi burda paylaşmışım çok değerli tavsiyelerinizi hayatıma uygulayacağım..

daha yaşamadığınız konularda endişe duyup bugünü kendinize zehir etmeniz karşısında aynaya bakmış gibi oldum :)) belki sizin kv-kp trafik kazası vesilesiyle vefat edecekler nerden biliyorsunuz... ayrıca bilmiyorum inançlı mısınız ama anne-babaya bakmak boynumuzun borcudur. biz o duruma düştüğümüzde Allah da bize yardımcılar gönderir biz görevlerimizi yerine getirirsek. katılmayanlar olabilir ama ben bütün iyi niyetimle inanırım buna. hem siz bugün bu konuda eşinizin yanında olursanız (eğer o da nankör değilse) yarın senin ailenin bir ihtiyacı olduğunda gocunmadan koşacaktır.

aynen benim kayınvalidemleri anlattmışsın cnm bi tek bende var sanıyodum böyle aile :)

hernekadar şimdi aşabilceğiniz bi konu olarak dursada
evlenince çok sorun çıkar
rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…