- 24 Ekim 2019
- 8.066
- 49.263
- 548
- Konu Sahibi biricik mericik
-
Otellere koşa koşa gidiyorlar, o yatakların üzerinde bin kişi yatmış, bin kişinin vücut sıvıları geçmiş, kusmuş, altına kaçırmış kimin umurunda, ıııyy ben bile iğrendimYatağa bu kadar çok anlam yükleyenleri de ilk defa burada görüyorum. Yatak bu yahu, üstünde yatıp uyuyoruz. Hiç mi otele gitmiyorsunuz, nevresimi kaldırıp yıkıyorlar üstüne çıkıp yatıyorsunuz bu kadar basit. :) sanki karı koca uyurken araya girmiş kayınvalide, ne kadar abartılmış.
Otellere koşa koşa gidiyorlar, o yatakların üzerinde bin kişi yatmış, bin kişinin vücut sıvıları geçmiş, kusmuş, altına kaçırmış kimin umurunda, ıııyy ben bile iğrendim
Ama öyle deme yatak ve yatak odası kutsaldır,korunmalıdır, ben mesela yatak odamın girişine mayın koydum yerini biliyorum, bilmeyenler bum diye uçuyorAynen sanki her misafirden sonra yatağı kaldırıp atıyorlar :))
Kocandan tiksinmiyorsun ama kocanın annesinden tiksiniyorsun yatağına yattı diye vah vah... :)
Ama öyle deme yatak ve yatak odası kutsaldır,korunmalıdır, ben mesela yatak odamın girişine mayın koydum yerini biliyorum, bilmeyenler bum diye uçuyor
Mis gibi onlar... Evlatla uyumak gibisi var mı?Bizim yatak odamızı çoktan ihlal etti kızımız, daha kutsal ve özel yerler var oraları bi duysalar abooov
Mis gibi onlar... Evlatla uyumak gibisi var mı?
Yeri gelir oğlunun hatrı için bakar.Ben de şunu anlamıyorum. Kaynana denen insan o çocukların babannesi. O çocuklar kadının torunu, canı, kanı. Bakması kadar normal bir şey Var mı. Bu büyüklerin çocuk bakması ne kadar abartılıyor. Onu zorlayan mı var. Bakmayacağım desin. Olsun bitsin. Torununa bakıyor diye kadına her şey mübah mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?