Her şey oğlumun sen fasülyesin der gibi. Gitsem de yatağıma yatsın diye bekler gibi.

Tamam sizn anneniz öyle olabir ama sayalımki koltukta rahat edemediği için yattı yatağınızda yine aynı tepkiyi verirmiydinz?

Annemler memleketten geliyo arada kalmaya gündüzleri bazen uyuyo ben diyorum git benim yatağıma yat rahat uyusun diye

Yada mesela Kvdem bana geliyor bazen koltukta uyuya kalıyo beli rahatsız
Diyorum anne istersen biraz uyu bizim yatakta

Çok güzel saçmalamışsınz
Tam tersi evlatlarımız saygıyı sevgiyi daha çok biliyor
HOŞGÖRÜLÜ olmayı öğreniyor
Herşeyin bir sınırı vardır tabiki ama yeri geldiğinde hoşgörülü olabilmeli insan..

Allah bana evlat nasip ederse ekmeğini paylaş paranı paylaş ama kullanıldığını hissedersen paylaşma misafirliğe gidersen dolapları karıştırma odalarına girme diyeceğim. Ayrıca karıştırdığı benim çantamda olsa müsaade etmeyeceğim. Siz istediğiniz gibi yetiştirin. Gelin çıktığım eve bile gittiğimde rahat edemiyorum sizler buna NSıl hoşgörü diyorsunuz pes

1 evladım dediğiniz kişi onun torunu. Torunuma bakıyorum burası benim oğlumun evi diye hareket edecek se kv hiç gelmesin daha iyi. Zaten konu sahibi de başka çözüm arayacak. Yapılan iyiliğin karşılığı beklenmez yada iyiliğime karşılık rahat rahat davranırım diye kişisel alan ihmal edilmez.
2.kv yatağımda yatıyor diyince benim gözümde hijyen canlandı direk. Aman seviştiğin yatakta nasıl yatar diye düşünmedim. Çirkin ithamda sizin düşünceleriniz çirkin.
3.iki kuzenimin yaşıt kızları var. Biri kızına sürekli karıştırma çizme bozma diye telkinlerde bulunurken diğeri halının ortasına tuvaletini yapsa yapma demez. İki çocuk arasında dünya fark var. Sonuç her davette çocuğu güzel yetiştiren seslenir diğeri dışlanır.
Siz çocuklarınızı bırakın istediği gibi odalara girsin dolarları karıştırsın. Tercih sizin

Bende çocuğuma git çanta karıştır git dolap karıştır git özeline müdahale et demiyorum onların yapılmayacağınıda öğretiyorum lafı çevirmeyin yazdıklarınız çok farklı şeyler
Şuanki konu yaşça büyük bi insanın EŞİNİZİN ANNESİnin rahat etmesi

Hiç kimse istemez özeli KARIŞTIRILSIN gizlice ama burda özel karıştırma gibi bi durum yok
Konuyu çok güzel saptırıyosunz

eşiniz? anlamadım ben eşiniz nerede yatmış? hepsi mi yatakta yatmış?

Ağzınıdan çıkanı kulağınız duymuyor. Burada bir konu, bir örnek var ve siz sizden farklı düşünen herkese, "bunların yetiştirdiği çocuk ne olacakki, işte toplumun saygısız bireyleri" dediniz. Neyse, daha fazla yazmayacağım. Gereksiz.

Medem bir iyilik yapiyorum, neden sınırları ihlal etmeyim iste bu yuzden bir allahin kulundan yardim isteyemiyorum. Ne isim varsa canim da ciksa kendim goruyorum.
Gercekten karsiliksiz iyilik yapan cok cok az. Takilmakta haklisiniz, yaptiklari kisisel alan ihlali. Bir daha benzer bir sey olursa tatlilikla soylenebilir belki ben takintiliyim rahatsiz olurum boyle seylerden diye.

Bencede yazmaya gerek yok çünkü konuyu çok güzel saptırıyor hanımefendi

Bende yazmayacağım. Zira saldırmaya başladınız. Daha önce çoğu yorumunuzu beğenirdim arma artık görmezden geleceğim. Size iyi günler.

.kv yatağımda yatıyor diyince benim gözümde hijyen canlandı direk. Aman seviştiğin yatakta nasıl yatar diye düşünmedim.

yalnız yatak pismiş:) değiştirmemiş kaç zamandır. kv nin derdi o kısım. bende yatmam başkasının çarşafında mesela ama kv sorun etmemiş eh bahaneyle de nevresimler değişmiştir artık iyilik yapmış kadın :))

Aynen böyle. Hangi ders ti bilmiyorum ama kişisel alan sınırlarını öğretmenimiz öğretmişti bize. Yatağımda yastığımda kimse yatmasın arkadaş. Ne bileyim uyurken dalyan sümüğün akmıyor. Saçların yağlı değil. Bazı insanlar kıyafetini paylaşmayı sevmez makyaj malzemesini paylaşmasını sevmez. Sırf sevmiyor diye taşlamak niye. Sen aynı bardaktan su içersin ben içemem. Böyle olduğum için içn tü kaka.

Evde kvniz için başka yatak yoksa sizin yatağınızda yatması normal olabilir. Koltukta beli agriyordur belki. Size yardım etmek için geliyor sonuçta. Sizin de hassas olduğunuz bir konu belli ki. Bu konuda haklı ve ya haksız diyemem. Ama kıyafetleri sormadan giymesi ben hoş karşılamazdım haber verebilirdi ve çıkardığında kirliye koyabilirdi

Kadına hem çocukları baktırıp hem de her yaptığını sorun ediyorsunuz.
Kadının hataları olabilir ama tavrınız çok yanlış.

Madem rahatsızsınız neden çocuk bakıcılığı yaptırıyorsunuz.
Sonra, eşinizin eski tshirt'ü diyerek kadına eskiyi mi layık gördünüz.
Cidden anlamıyorum. Ben olsam çocuk falan bakmam.

Bulun bir bakıcı baktırın çocuklara.

İşte kişisel alan ihmal edilmiş. Bende habersiz misafir gelinmesini sevmem. Evim dağınıktır saçlarım pistir duş almamışımdır. Sırf oğlunun evi diye çat kapı gelmesin kv yada annem. Çocuğuna bakıyor nasıl yatağında yatıyor diye rahatsız oluyorsun demek çok saçma. He çocuğuma bakıyor diye her hakkı görsünler kendilerinde

Empati kurduğum zaman bu yazdıklarınızı kendi annem yapmış olsa hiç rahatsızlık duymazdım. Yatağımda mi yatmış? Annem rahat etmiştir daha çok sevinirim. Kıyafetimi mi giymiş? Giysin ne olacak giymek zorunda kalmış demekki. Bu açıdan düşününce hiç rahatsızlık duymadım. Ama adı kayınvalide olunca nedense bizler rahatsızlık duyuyoruz

ben iki durumdan da hoslanmam,
ama aynen eve yatiya cagirip cocuk baktirdigin kisi de asla misafir gibi olamaz, evden biri gibi olur.
O yuzden ayni evde yasadigin davranislarina sinir oldugun kardesini nasil mecburen tolere ediyorsan bunda da ayni kural gecerli olmali diye dusunuyorum.

bir de esiniz ne yapiyor onu anlamadim,
yani cocuklarla sizin yataginizda kv yatmis, belki cocuklar oyle istemistir diye aklima geldi,
ama esiniz burada biraz daha ilgili davranabilirdi ve cocuklarla kendi yatabilirdi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…