her şey üst üste geldi

yokilol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
272
27
38
İstanbul
aslında anlatacak o kadar çok şey var ki.. ama belki sonra.babam bi kaç ay önce bypass ameliyatı oldu tam iyileşti derken birden kilo verdi bunun yanında kuru öksürük ateş kusma fln da vardı 3 gün önce nefesi kötüleşti acile götürdük sonra zaten hastahaneye yatırdılar zatüre ve mide barsak iltihabı var ama koah için de şüpheli olduğunu söyledi doktor. doktor koah deyince aynı cümleyi bilmem kaç kere kendi kendime içimden kurdum bilmiyorum. babam bu gece kötüleşti baya kötüleşti kendisinde kalp hastalığı da olunca daha da korkuyor insan aynı zamanda diyabet de var. internette okuyorum pnömoni(zatüre) için çok iç açıcı şeyler yazmıyor üstüne üstlük benim babam karmaşık bir hasta diğer hastalıkları da risk biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum sadece dua edebiliyorum hiç yakınınız böyle bir hastalık atlattı mı acaba ? ne olacak ne bitecek. sizlerden dua bekliyorum kızlar bu ramazan gününde Allah kimseyi sağlığından etmesin önce sağlık

Merhaba geçmiş olsun öncelikle Şu mübarek günlerde bol bol dua etmek lazım. Hem sen moralli ol iyi düşün ki babana da yansısın İnternetten okuduklarına da çok aldanma her hasta farklıdır hem ne mucizele duyuyoruz ki senin babanın durumu amenna ağır bir şey değil ileri derecede yani ne bileyim çok daha ağır hastalar var ve iyileşiyorlar Böyle düşün içini ferah tutmaya bak yoksa insanın içi kararıyor. Unutma babana bol enerji ve moral lazım onu da senden alabilir

Çok geçmiş olsun babanıza, Allah acil şifalar versin.

Merhaba, oncelikle gecmis olsun ..

Cok uykum var ama bu yazini okuyup yazmadan uyusaydim vicdanim beni uyutmazdim..

Bundan 3 ay once annem bypass ameliyati oldu .. Ve hersey cok iyi giderken annemde olsuruk gribal etkiler istahsizlik ve beraberinde zayiflama olmus.. Olmus diyorum cunku ben yurt disindayim annem tr de.. Yaninda sadece 1 hafta kalabildim oda bypass olurken.. Neyse bigun annm fenalasmis acile goturulmus ve dr zaturre oldugunu , cigerlerinin su topladigini soylemis...

Bilmiyorum size soledilermi annemin dr ne yaparsaniz yapim hastanin enfeksiyon kapmasina engel olun dedi , ameliyattan sonra eve misafir almadakta yinede annemi buldu enfeksiyon .. Ve tekrar ikinci bir ameliyatla annemin cigerlerindeki suyu cektiler, ameliyat dememe korkma sakin bu bypass n yaninda devede kulak bi ameliyat.. Ve annem yaklasik 2 hafta hastande yatti dr enfeksiyon bitmeden birakmadi.. Sonrasinda cok sukur skntilar yavas yavas azalmaya basladi... Koah i bilmiyorum .. Bu konuda yardim edemem .. Ama diger etkilerin tedavi sonucu da ve birazcikta zamanla gecicegini soyleyebilirim..

Uzulme.. En azindan yanindasin.. Biz iki kardesiz ben sadece bir hafta ordaydim, ve kardesimse askerdeydi.. Annem yalnizdi , babam bakabildigi kadar onlar orda ben burda cektim skntiyi... Ama hersey geciyor .. Insallah seninde baban iyilesir .. Allaha sigin.. Duusn ben taa burda annem orda ameliyatli yalniz..

Hayat zorsun!

çok sağol canım doktorlar bize de aynen öyle söylediler ama aynen benim de babamı geldi buldu işte kalp yetmezliğinden şüpheleniyorlar tekrar senin annene de bnm babama da diğer hastalara da Allah şifa versin

En önemli şey moral biliyorsun insan psikolojisi her türlü hastalığı alt edebilir. Çok üzüldüm canım tez zamanda iyileşir inşallah, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…