Merhaba, oncelikle gecmis olsun ..
Cok uykum var ama bu yazini okuyup yazmadan uyusaydim vicdanim beni uyutmazdim..
Bundan 3 ay once annem bypass ameliyati oldu .. Ve hersey cok iyi giderken annemde olsuruk gribal etkiler istahsizlik ve beraberinde zayiflama olmus.. Olmus diyorum cunku ben yurt disindayim annem tr de.. Yaninda sadece 1 hafta kalabildim oda bypass olurken.. Neyse bigun annm fenalasmis
acile goturulmus ve dr zaturre oldugunu , cigerlerinin su topladigini soylemis...
Bilmiyorum size soledilermi annemin dr ne yaparsaniz yapim hastanin enfeksiyon kapmasina engel olun dedi , ameliyattan sonra eve misafir almadakta yinede annemi buldu enfeksiyon
.. Ve tekrar ikinci bir ameliyatla annemin cigerlerindeki suyu cektiler, ameliyat dememe korkma sakin bu bypass n yaninda devede kulak bi ameliyat.. Ve annem yaklasik 2 hafta hastande yatti dr enfeksiyon bitmeden birakmadi.. Sonrasinda cok sukur skntilar yavas yavas azalmaya basladi... Koah i bilmiyorum .. Bu konuda yardim edemem .. Ama diger etkilerin tedavi sonucu da ve birazcikta zamanla gecicegini soyleyebilirim..
Uzulme.. En azindan yanindasin.. Biz iki kardesiz ben sadece bir hafta ordaydim, ve kardesimse askerdeydi.. Annem yalnizdi , babam bakabildigi kadar
onlar orda ben burda cektim skntiyi... Ama hersey geciyor .. Insallah seninde baban iyilesir .. Allaha sigin.. Duusn ben taa burda annem orda ameliyatli yalniz..
Hayat zorsun!