- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Hele benim gibi sezeryan doğum yapanlar zaten analıktan hiç bahsetmesin. Analık kim biz kimDogumu tarlada yapmayan da ne bileyim kendine anne demesin arkadas. Dogumu tarlada yapan anne ise iste o gercek bir ANADIR ve bilezigi de alninin akiyla hak etmistir der cekilirim.
Siz çok büyük konuşuyorsunuz. Daha doğum sancıları gelmedi bile. Doğumdan sonra görüşelim olur mu?Ben beceririm canım
Acilen o altinlari geri ver seni simarik nazli kadin!
Şöyle ilgili size kendimden örnek vereyim tedavi ile olan bebeğimi her şeyi yolunda ve sağlıklı iken dogumuma sayılı gün kala kaybettim ben. Amacım sizi korkutmak değil ama hiç bir şeyin kesin garantisi yok. Her şeyi kontrol edemezsiniz sizin dışınızda da şeyler gelişebilir. Biraz esnek olun keskin düşünceleriniz olmasın.Bebeğin sağ doğması ne alaka ne kötüsün
Dur daha birini doğurmadın, bu ne havalar.Millet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlar
Kuzenimin nişanlısıyla yeni yeni kaynaşıyoruz, ben yemi doğum yapmışım. Nasılsın dediler ben de zor. Bu kadar beklemiyordum falan dedim. O nişanlısı olacak erkek cinsinden insan bana en yakın arkadaşının nasıl pıt diye doğurup ayağa kalktığını fln anlattı. Bazıları da sen gibi nazlı dedi. Lohusa sinirimi üstünde atmıştım
Ben senin sünnetine alt tarafı bir cm deri parçası kesildi amma yaygara diyor muyum? Sana ne arkadaş benim nasıl doğurduğumdan diye. Herhalde artık kadının dertlerine erkek olarak yorum getirmeden önce ölçmeyi öğrendi ki bana bulaşmıyor
Kesin erkek bu hanım bey abla cümlelere baktım da 3 kelimeyi yan yana getirememiş. Bir de diyorki kitap okuyorum yav he he derler adama.. En iyisi, en güzeli, en hamaratı, en beceriklisi, en şükellası sensin eyyorlamam bu kadar hadi eyv.
Evet eşimin canı tatlı değildir. Benim canım ona daha tatlıTembelsin demek ki karşındaki insanın canı tatlı değil demek ki eşini sev biraz
Ay bel ağrısı dedin heöen koştum geldimHamileliğimin başında bulantıdan 6 kilo verdim.Kan sulandırıcı iğne kullandım her tarafım mosmordu eleğe dönmüştüm.13.haftada bir bel ağrısı yapıştı resmen felç gibiydim sonra karın fıtığı çıktı.20.haftadan sonra da çıktı mı sana vajinal varis ayakta kalsam malum yere sancılar saplanıyordu ağlıyordum.30 haftadan sonra kusturan bir mide yanmaları başladı soruyorum şimdi sana bunca şeyi çekerken nasıl normal bir hamilelik yaşacaktım ?
İnşallah öyle olmaz ama benimki de öyle başlamıştı Allahım yel girdi dediler okuttuk at kestanesi jelleri off neler yapmadım ki çok zordu adım atamıyordum inşallah öyle olmaz korkutmak istemem aslaAy bel ağrısı dedin heöen koştum geldim
10 haftaya gireceğiz
Dün bel ağrısı başladı
Ama regl sancısı gibi değil
Fıtık olmuşum gibi, böyle çok ağır taşımışım ve belimi incitmişim gibi
Sizde de mi böyleydi? Endişelenmeli miyim bilemedim. Dünden beri yatıyorum, sağdan sola dönmek işkence
Görünce ben de yazayım dedim.Belime bıçak saplıyorlar sanki.Yürürken batıyor.Sizde ne çıkmıştı?İnşallah öyle olmaz ama benimki de öyle başlamıştı Allahım yel girdi dediler okuttuk at kestanesi jelleri off neler yapmadım ki çok zordu adım atamıyordum inşallah öyle olmaz korkutmak istemem asla
Ya gerçekten şu an tek merak ettiğim şey öğretmen misiniz Allah rızası için hayır diyinMillet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlar
Ya gerçekten şu an tek merak ettiğim şey öğretmen misiniz Allah rızası için hayır diyin
Ahahahah hakikaten böyle kadınlara apır sapır konuşan ne kadar erkek varsa sünnet dendiğinde psikolojikman bir acı hissediyor.Kuzenimin nişanlısıyla yeni yeni kaynaşıyoruz, ben yemi doğum yapmışım. Nasılsın dediler ben de zor. Bu kadar beklemiyordum falan dedim. O nişanlısı olacak erkek cinsinden insan bana en yakın arkadaşının nasıl pıt diye doğurup ayağa kalktığını fln anlattı. Bazıları da sen gibi nazlı dedi. Lohusa sinirimi üstünde atmıştım
Ben senin sünnetine alt tarafı bir cm deri parçası kesildi amma yaygara diyor muyum? Sana ne arkadaş benim nasıl doğurduğumdan diye. Herhalde artık kadının dertlerine erkek olarak yorum getirmeden önce ölçmeyi öğrendi ki bana bulaşmıyor
Aynn oylePeki bunlardan size ne?
Konu sahıbı ve siz... fikriniz tuhaf gercektenNe demek size ne psikolojik baskı yapıyorlar . İnsanı aşağı çekmeye çalışıyorlar . Hanımefendi hamile gözünü korkutmak için söylüyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?