Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha dogurmamıssın dur bakalım sen nasıl olacaksın. Normal dogumu tecrübe edemeyeceksın ama anlatılmaz bir acı bu.. Böyle basite alınacak gibi birşey degıl. Şükret hamileligin rahat gecmıs inşallah doıgumunda öyle olur ama sen şanslısın diye herkes şanslı degıl malesef. Empati önemli. Dogumdan sonra belki senin cocugun hemen karnını doıyurup rahatca uyuyacak sende her işine yetişeceksin belki ama x kişinin cocugu hıc zor emecek uykuyu sevmeyecekk kadında hiç birşeye vakit bulamayacak halliyle yada tam tersi bu kişi sen olacaksın şimdiden bilemeyiz. Rahat olupta kendını naza cekende vardır elbet bizene. İşini gücünü biz mi yapıyoruz hrpımız kendımize bakalım

Dogumu tarlada yapmayan da ne bileyim kendine anne demesin arkadas. Dogumu tarlada yapan anne ise iste o gercek bir ANADIR ve bilezigi de alninin akiyla hak etmistir der cekilirim.
Hele benim gibi sezeryan doğum yapanlar zaten analıktan hiç bahsetmesin. Analık kim biz kim:KK43:

Hamileliğimin başında bulantıdan 6 kilo verdim.Kan sulandırıcı iğne kullandım her tarafım mosmordu eleğe dönmüştüm.13.haftada bir bel ağrısı yapıştı resmen felç gibiydim sonra karın fıtığı çıktı.20.haftadan sonra da çıktı mı sana vajinal varis ayakta kalsam malum yere sancılar saplanıyordu ağlıyordum.30 haftadan sonra kusturan bir mide yanmaları başladı soruyorum şimdi sana bunca şeyi çekerken nasıl normal bir hamilelik yaşacaktım ?

Bebeğin sağ doğması ne alaka ne kötüsün
Şöyle ilgili size kendimden örnek vereyim tedavi ile olan bebeğimi her şeyi yolunda ve sağlıklı iken dogumuma sayılı gün kala kaybettim ben. Amacım sizi korkutmak değil ama hiç bir şeyin kesin garantisi yok. Her şeyi kontrol edemezsiniz sizin dışınızda da şeyler gelişebilir. Biraz esnek olun keskin düşünceleriniz olmasın.

Kuzenimin nişanlısıyla yeni yeni kaynaşıyoruz, ben yemi doğum yapmışım. Nasılsın dediler ben de zor. Bu kadar beklemiyordum falan dedim. O nişanlısı olacak erkek cinsinden insan bana en yakın arkadaşının nasıl pıt diye doğurup ayağa kalktığını fln anlattı. Bazıları da sen gibi nazlı dedi. Lohusa sinirimi üstünde atmıştım😄😄
Ben senin sünnetine alt tarafı bir cm deri parçası kesildi amma yaygara diyor muyum? Sana ne arkadaş benim nasıl doğurduğumdan diye. Herhalde artık kadının dertlerine erkek olarak yorum getirmeden önce ölçmeyi öğrendi ki bana bulaşmıyor😄😄

Aklınca mansplaining yapmış
Bazı erkeklerin ağzı çöp gibi
Torba da taksan dalak salak yorum yapıyor her şeye

Kesin erkek bu hanım bey abla cümlelere baktım da 3 kelimeyi yan yana getirememiş. Bir de diyorki kitap okuyorum yav he he derler adama.. En iyisi, en güzeli, en hamaratı, en beceriklisi, en şükellası sensin eyyorlamam bu kadar hadi eyv. 😂

Cin ali serisidir o

Tembelsin demek ki karşındaki insanın canı tatlı değil demek ki eşini sev biraz
Evet eşimin canı tatlı değildir. Benim canım ona daha tatlı 🤣
Birazda tembelim aynen. Ama gayettt mutluyum. Mesela kimsenin anasına babasına karısına kocasına nazlanmasına karışmam erinirim 😉

Hamileliğimin başında bulantıdan 6 kilo verdim.Kan sulandırıcı iğne kullandım her tarafım mosmordu eleğe dönmüştüm.13.haftada bir bel ağrısı yapıştı resmen felç gibiydim sonra karın fıtığı çıktı.20.haftadan sonra da çıktı mı sana vajinal varis ayakta kalsam malum yere sancılar saplanıyordu ağlıyordum.30 haftadan sonra kusturan bir mide yanmaları başladı soruyorum şimdi sana bunca şeyi çekerken nasıl normal bir hamilelik yaşacaktım ?
Ay bel ağrısı dedin heöen koştum geldim
10 haftaya gireceğiz
Dün bel ağrısı başladı
Ama regl sancısı gibi değil
Fıtık olmuşum gibi, böyle çok ağır taşımışım ve belimi incitmişim gibi

Sizde de mi böyleydi? Endişelenmeli miyim bilemedim. Dünden beri yatıyorum, sağdan sola dönmek işkence

Ay bel ağrısı dedin heöen koştum geldim
10 haftaya gireceğiz
Dün bel ağrısı başladı
Ama regl sancısı gibi değil
Fıtık olmuşum gibi, böyle çok ağır taşımışım ve belimi incitmişim gibi

Sizde de mi böyleydi? Endişelenmeli miyim bilemedim. Dünden beri yatıyorum, sağdan sola dönmek işkence
İnşallah öyle olmaz ama benimki de öyle başlamıştı Allahım yel girdi dediler okuttuk at kestanesi jelleri off neler yapmadım ki çok zordu adım atamıyordum inşallah öyle olmaz korkutmak istemem asla😭

İnşallah öyle olmaz ama benimki de öyle başlamıştı Allahım yel girdi dediler okuttuk at kestanesi jelleri off neler yapmadım ki çok zordu adım atamıyordum inşallah öyle olmaz korkutmak istemem asla😭
Görünce ben de yazayım dedim.Belime bıçak saplıyorlar sanki.Yürürken batıyor.Sizde ne çıkmıştı?

Dunyanin en nazli insani olarak size hamilelikte neler yaptigimi anlatayim yorulursunuz.ben hic nazlanmadim tek dogumda normal yapaman dedim sezaryenden hemen sonra ayaklandim hic zor olmadi.her bunye farkli kimisi zor geciriyor

Kuzenimin nişanlısıyla yeni yeni kaynaşıyoruz, ben yemi doğum yapmışım. Nasılsın dediler ben de zor. Bu kadar beklemiyordum falan dedim. O nişanlısı olacak erkek cinsinden insan bana en yakın arkadaşının nasıl pıt diye doğurup ayağa kalktığını fln anlattı. Bazıları da sen gibi nazlı dedi. Lohusa sinirimi üstünde atmıştım😄😄
Ben senin sünnetine alt tarafı bir cm deri parçası kesildi amma yaygara diyor muyum? Sana ne arkadaş benim nasıl doğurduğumdan diye. Herhalde artık kadının dertlerine erkek olarak yorum getirmeden önce ölçmeyi öğrendi ki bana bulaşmıyor😄😄
Ahahahah hakikaten böyle kadınlara apır sapır konuşan ne kadar erkek varsa sünnet dendiğinde psikolojikman bir acı hissediyor. 🤣🤣🤣

Hamileliğim çok rahat geçti son güne kadar evimi dip bucak temizledim kusmam ağrım sızım olmadı. Benle bir hamile kalam arkadaşım çok zorlandı hamileyken. Doğum yaptı rahatladı bense tam tersi depresyona girdim. Yaşamadan yargılamayın kimseyi canınız yanmıyo diye rn mükemmel anne siz değilsiniz. Ayrıca tavsiyelere dinleyin bol bol uyuyun, yemek yiyin. Hamileliği çok rahat geçmiş biri olarak söylüyorum. Ha bide ben doğumdan sonra çatladım bi doğum yapıp ondan sonra konu açsaydınız keşke

başkalarının nazlanması, normal doğum yapsa bile kalkmaması niye sizi bu kadar rahatsız ediyor bende onu anlamadım.Siz de öyle övünerek anlatmışsınız ki kendinizi bende karşımda kendini öven istemem..

Belki lohusalığında dinlenmek istedi belki psikolojisi kötüydü ben lohusa sendromuna girdim mesela hiçbirşey yapmak istemedim ama doğum öncesi saçma gelirdi bana. Sezeryan olmadan da büyük konuşmayın bende hamileliğimi rahat geçirdim ama sezeryan sonrası 1 ayda tam toparlandım nesi kolay? Bunum aynısı bana yapılmıştı bir akrabamın gelini aa daha iş güç.yapamıyor musun ben sezeryandan geldim 2 gün sonra süpürge açtım diye ne kadar yersiz şeyler..

Şimdi hariçten gazel atmak kolay hele bir doğsun o tek ve küçücük bebekle nasıl zamanın yetmediğini yorulduğunu zaten göreceksin tecrübe etmediğin konularda tek çocukla ne yorucu olabilir diye ahkam kesmeyin bence önce yaşayın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X