Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel bacım kardeş olalım
Tek değilmişim
Benim kuyruk sokumumun olduğu bölgedeki kemikleri kırıyorlar şu anda
Vah bize vah.Naz yapıyoruz,yoksa bel ağrısı da neymiş.Markete gidemiyorum hemen ağrıyor.Ama Naz işte..

Doktoruma sordum normal dedi.Çok ayakta kalmazsam ağrı da o kadar az oluyor.Napalım şansızız işte

Vah bize vah.Naz yapıyoruz,yoksa bel ağrısı da neymiş.Markete gidemiyorum hemen ağrıyor.Ama Naz işte..

Doktoruma sordum normal dedi.Çok ayakta kalmazsam ağrı da o kadar az oluyor.Napalım şansızız işte
Daha bebek pamuk ağırlığında ve bel ağrısı. Vahhh ki ne vah çevrenize.

Daha bebek pamuk ağırlığında ve bel ağrısı. Vahhh ki ne vah çevrenize.
hanımefendi doktor musunuz?bu ne bilmişlik?ne biliyorsunuz karşınızdakini?ayrıca kıskançlık akıyor yazdıklarınızdan.Eski konularınızı biliyorum.Denk gelmişti.Esas sizin etrafınızdakilere vah vah diyeceğim de onların sizi pek salladığı söylenemez

Dur gitme daha yeni başlıyoruz

Bundan sonrası artık özsaygıma dokunuyo.
Kendimi bu derece cehalete maruz bırakmamı daha sonra kendime açıklayamam.
Arkadaşa sarı bez ve mutfak önlüğü ile bir ömür aşk diliyorum
Şampiyon lohusamızın madalyasını eksik etmezler umarım.

9 ay boyunca deli gibi başım ağrıdı. Meğer hipertansiyon varmış doktorum farketmedi. Baş ağrısının üzerine böbrek ağrısıda çekiyordum. Su iç deyip geçiştirdi doktorum. Bu hal olunca değil yürüyüş koltuktan kalkmadım yeri geldi. Belki 2 hafta yerleri silmedim.
İsteye isteye keyfi sezaryen oldum. 15 gün tek başıma yataktan kalkamadım. Ağustosta doğum yaptım o dikişlerime sanki acı biber dökmüşler gibi yanıyordu.
Sizin gebeliğinşz kolay geçmiş. İnş doğumda kolay geçer. Her gebelik kendine özeldir. Benimle aynı haftada hamile kalan akrabam 5 kilo çocuk doğurdu beniö bebeğim gebelikte geçirdiğim ve habersiz olduğum rahatsızlıktan ötürü 2500 kilo doğdu. O kadın Karadeniz turu yaptı ben her sabah baş ağrısıyla uyandığım için hüngür hüngür ağlıyordum.

Tabi ki . Naz konusuna birşey diyemem . Nazı geçen yapar nazını . İnşallah Allah bana da nasip eder ise bende nazlı olurum . Kimse de karışamaz . Benim kızdığım herkesin ki farklı bir durum. Ben rahat hamilelik geçiriyorum diye X kötü hamilelik günlerini anlattı diye etkilenmek istemem .

Benim de böbreğim ağrıyor. Doğana kadar da geçmeyecek büyük ihtimalle. Ama 5 kilo çocuk ii bişi değil ki

Sarı bezim de yok mutfak önlüğüm de

Eski konuları bilecek kadar işsiz misiniz acaba

Yapsanız da insanları bunaltmayın benden tavsiye çok itici görünüyor dışardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…