- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Allah gonlunuze gore versın. AMiNTabi ki . Naz konusuna birşey diyemem . Nazı geçen yapar nazını . İnşallah Allah bana da nasip eder ise bende nazlı olurum . Kimse de karışamaz . Benim kızdığım herkesin ki farklı bir durum. Ben rahat hamilelik geçiriyorum diye X kötü hamilelik günlerini anlattı diye etkilenmek istemem .
Ne olursa olsun daha kalmadan insanlara naz yapma derdinde kalamadıysan eşin veya diğer insanların günahı ne kader bu işlerçok yoksunsunuz ya ahlak edep insanlık zerre yok ,çok ama çok yoksunsunuz herşeyden Kalabilsem diyor , kalabilsem , kalmak istiyor kalamıyor demek ki..
Belki kötü geçecek ??? Neyi kanıtlamaya çalışıyosun ki? İster naz yaparız ister yiğitlikBelki benimki iyi geçecek???
Gece mi çalışıyorsunuz? Burda bir sürü çalışan kadın var, 2 gram uyku ile işe giden. Madem milletle yarışacaksınız, annenizi rahat bırakın da haksız rekabet olmasın.Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.
sus Allah aşkına ya, çocuğunun yüzü suyu hürmetine sus. Fake isen de Allah bildiği yapsın.Ne olursa olsun daha kalmadan insanlara naz yapma derdinde kalamadıysan eşin veya diğer insanların günahı ne kader bu işler
İşe gitmek kolay değil napacaksın çocuğumun geleceği önemliCidden dalga geçiyorsun.
Kadinlara nazlı diye kendince laf et sonra bebeğime geceleri annem bakacak de
Hani diyorsunuz ya nazını çeken yokmuş diye bak demek varmış ona rağmen yapmıyormuşum. 2 gram uyku ile işe gidersem çocuklara verimli olamam kul hakkına girerim 2 gram uykuyla falan işe gidilmez uykusuzluk da ölüme sebep olurGece mi çalışıyorsunuz? Burda bir sürü çalışan kadın var, 2 gram uyku ile işe giden. Madem milletle yarışacaksınız, annenizi rahat bırakın da haksız rekabet olmasın.
Sizin konu farklıİnsan yaşamadan bilemezmiş, dışarıdan yargılamak ne kolay. Hamileliğimin 5 ayını kıpırdamadan yatarak geçirdim risklerden dolayı, hastanelerde yattım, iğneler serumlar çok kötüydü. Normal doğum yaptım, doğumhanede bayılmışım kan kaybından. 2.5 saat dikişler sürdü. Bir hafta sonra dikişlerim komple açıldı. 3 ay oturamadım, yürüyemedim. Sizce Naz mı?
Çocuğum hiç uyumayan bir bebekti, aylarca zombi gibi gezdim, tuvalete bile kucağımdayken giriyordum.
Bence halinize şükredin. Her insan bir olmuyor. Sağlam bir bünyeniz var demek ki
Yooo hem işe gidip hem evi çekip çevirip hem gece bebek bakanlar var.İşe gitmek kolay değil napacaksın çocuğumun geleceği önemli
En azından insanların üzüldüğü,hassas noktalarından vurmuyorum bu gerçekten çok çirkin çok.Bu saate kadar güldüm geçtim ama 5 sene çocuk bekleyen biri olarak bu son yazdığınız ahlaka,vicdana sığmadı.!!!Daha hamile kalınmamış şimdiden şunu yapicam bunu yapıcam bence şımarık olan sensin
İyi düşünüyorum iyi oluyorBelki kötü geçecek ??? Neyi kanıtlamaya çalışıyosun ki? İster naz yaparız ister yiğitlik
Eeeee ne zaman uyuyor peki hani bebekleri uyumuyordu ya uykusuz da yaşaması imkansız değil mi bilimsel olarak.Yooo hem işe gidip hem evi çekip çevirip hem gece bebek bakanlar var.
onların tarafından bakınca sizde nazlı oluyorsunuz
Nazı doğumdan sonraya sakladınız demek, ne akıllısınız.Hani diyorsunuz ya nazını çeken yokmuş diye bak demek varmış ona rağmen yapmıyormuşum. 2 gram uyku ile işe gidersem çocuklara verimli olamam kul hakkına girerim 2 gram uykuyla falan işe gidilmez uykusuzluk da ölüme sebep olur
En azından insanların üzüldüğü,hassas noktalarından vurmuyorum bu gerçekten çok çirkin çok.Bu saate kadar güldüm geçtim ama 5 sene çocuk bekleyen biri olarak bu son yazdığınız ahlaka,vicdana sığmadı.!!!
Herkesin hayatı kendine ben de bebekle işle evle her şeyle baş edebilirim sandım nazlanmadım kimseye sonuç : denge kayıpları , vertigo , antidepresanDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
ya hele bı bebegın olsun daBebeği olup buralara giren çokkkkk bilgili hıhım. Cehalet bu işte. Ben bebeğim olunca buralarda işim olmaz.
Nazımı çeken var demek kiNazı doğumdan sonraya sakladınız demek, ne akıllısınız.Ben ölmedim, siz de ölmezsiniz bayan süper anne, yüce varlık.
Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
Ne olursa olsun daha kalmadan insanlara naz yapma derdinde kalamadıysan eşin veya diğer insanların günahı ne kader bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?