Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah gonlunuze gore versın. AMiN

çok yoksunsunuz ya ahlak edep insanlık zerre yok ,çok ama çok yoksunsunuz herşeyden Kalabilsem diyor , kalabilsem , kalmak istiyor kalamıyor demek ki..
Ne olursa olsun daha kalmadan insanlara naz yapma derdinde kalamadıysan eşin veya diğer insanların günahı ne kader bu işler

Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.
Gece mi çalışıyorsunuz? Burda bir sürü çalışan kadın var, 2 gram uyku ile işe giden. Madem milletle yarışacaksınız, annenizi rahat bırakın da haksız rekabet olmasın.

Gece mi çalışıyorsunuz? Burda bir sürü çalışan kadın var, 2 gram uyku ile işe giden. Madem milletle yarışacaksınız, annenizi rahat bırakın da haksız rekabet olmasın.
Hani diyorsunuz ya nazını çeken yokmuş diye bak demek varmış ona rağmen yapmıyormuşum. 2 gram uyku ile işe gidersem çocuklara verimli olamam kul hakkına girerim 2 gram uykuyla falan işe gidilmez uykusuzluk da ölüme sebep olur

3
Sizin konu farklı

İşe gitmek kolay değil napacaksın çocuğumun geleceği önemli
Yooo hem işe gidip hem evi çekip çevirip hem gece bebek bakanlar var.
onların tarafından bakınca sizde nazlı oluyorsunuz

Daha hamile kalınmamış şimdiden şunu yapicam bunu yapıcam bence şımarık olan sensin
En azından insanların üzüldüğü,hassas noktalarından vurmuyorum bu gerçekten çok çirkin çok.Bu saate kadar güldüm geçtim ama 5 sene çocuk bekleyen biri olarak bu son yazdığınız ahlaka,vicdana sığmadı.!!!

Yooo hem işe gidip hem evi çekip çevirip hem gece bebek bakanlar var.
onların tarafından bakınca sizde nazlı oluyorsunuz
Eeeee ne zaman uyuyor peki hani bebekleri uyumuyordu ya uykusuz da yaşaması imkansız değil mi bilimsel olarak.

Nazı doğumdan sonraya sakladınız demek, ne akıllısınız. Ben ölmedim, siz de ölmezsiniz bayan süper anne, yüce varlık.

Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez

Herkesin hayatı kendine ben de bebekle işle evle her şeyle baş edebilirim sandım nazlanmadım kimseye sonuç : denge kayıpları , vertigo , antidepresan

Bebeği olup buralara giren çokkkkk bilgili hıhım. Cehalet bu işte. Ben bebeğim olunca buralarda işim olmaz.
ya hele bı bebegın olsun da
bu kakanın rengı nıye boyle bu bebek nıye boyle dıye zırt pırt gelır sorarsın
ılk yorumu ben yapıcam bu dedıgımı unutma

H Hamile_annee siz bana önce bir kalda dediniz kendinizce aşağılayp alay ediyorsunuz ben 3 senedir gebe kalmaya çalışıyorum olmuyor sizin bu kinayenizi ben yine de inşallah diye cevaplayarak size bol bol iyi niyet ve iyi kalp diliyorum.. hamileler hep gözümde melektir ama sizinle daha fazla konuşursam bu fikrim azalacak gibi geliyor bu sebepten hoşçakalın sağlıcakla kalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…