Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.

Yavrunuzun pilot olmasına gerek yok bence ya, anası yeterince yüksekten uçuyor zaten.

Önce bir kendi egitimine biraz para yatir, insanligina da!
2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.

Ya bi git isine! Sanki kendin haddini cok biliyorsun. Insallah cocugun bari akli basinda babasi vardir

2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.

Ohoop sen istedigin gibi herkese laf at sonra vaayy ben hamileyim. Sökmez bacim haydee

Demek o zaman canı nazlı olmak istemiş olabilir

Ne kadar acımasızca bir yorum,YAZIK!!!!Size mutsuz,kıskanç,sizi umursamayan insanlarla dolu hayatınızla bırakıyorum.Daha fazla bu kadına yazmayın.Bi halt sandı kendini bu kadar ilgi görünce yazık!!
Aynen.
çok yoksunsunuz ya ahlak edep insanlık zerre yok ,çok ama çok yoksunsunuz herşeyden Kalabilsem diyor , kalabilsem , kalmak istiyor kalamıyor demek ki..
Aynen oyle ya inanılır gibi degil....

Insanlar buna niye hediye felan takmadigi cok acik degil mi..
ya yattıgı yerde doguracak nıye taksınlar kı kendısıne
ben kendı kendıne dogurup gobek bagını kendı kesıp bebegını koseye koyup çapa yapmaya devam eden kadına altın takarım kolaya kacıyor bu uye canı da pek nazlı doktorla dogum yapmakta ne var kedıler bıle doguruyor hem o kadar kıtap okudum dıyor hala kendı kendıne doguramıyor bu kadar dogal ve basıt bır mevzuyu gerceklestıremıyor

Reis erkek cocuk istemiyorum demissin de erkek olsaydi napicaktin cidden merakimdan soruyorum.
Yo hayır olabilemezdi ,öyle bir ihtimal yoktu ,kendisi belirliyor cinsiyeti haberiniz yok mu Gerekirse kocasının ç.küne süzgeç takar süzdürür y leri

O da bıkmıştır bu kadının konularından

Simdiye kadar cahil diye gülüp geciyorduk ama iyice sacmaladi. Doguma bir gün kala ölen bebekler var bu hala kibir ve laf pesinde. Etrafindaki insanlar bosuna sevmiyor. Buna birak bilezik takmayi bir torba insanlik taksinlar. Bunun yüzünden ban yiyecem kesin ama Mune ablaya karsi boynum kildan ince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…