- 3 Şubat 2018
- 25.866
- 111.269
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.
İroniden anlamıyorum bana aşina mısınız?İroni nedir bilir misiniz öğretmen hanım?
Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.
Aman diyim.İroniden anlamıyorum bana aşina mısınız?
2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.Önce bir kendi egitimine biraz para yatir, insanligina da!
Valla bi tanıdık 5 senedir çocuğu olmuyor çocuğu varmış gibi bana yok öyle sütün gelmez böyle gelmez dedi haddini bildirdim. Çocuğu olmuyor diye dokunulmaz değil. O zaman ona göre konuşsun. Sen kendi ağzına vur.
2 gündür hamile insana linç yapın sonra çocuğu olmayanı savunun yok öyle dünya. Hamile bu insan dediniz mi yok. Şimdi ben de size istediğim gibi cevap veririm.
İsterse yazdım okudun mu acabaDoğmamış çocuğun ne olacağına da karar vermiş, ne bilinçli bir anne
Demek o zaman canı nazlı olmak istemiş olabilirYıllar önce komşum aynı sizin yazdiklarinizi söylemişti o dönemde beraber hamile olan arkadaşlarını da baya kırmıştı , ilk hamileliginin 4 yıl sonrasinda ikinci hamileliğini yaşadı ve tüm elestirdirdi herşeyi yaşadı. Buyuk konuşmamak lazım
O da bıkmıştır bu kadının konularından
Oturduğu yerden para yemekle de övünen cahillere cevap vermeye gerek yok
Insanlar buna niye hediye felan takmadigi cok acik degil mi..
ay ahahahahah Allah sizi napmasın e mi,kahkaha attım ,çok yaşayınİkinciyi düşününce yumurtalıklarınızı doldurmaya başlayın.
Aynen.Ne kadar acımasızca bir yorum,YAZIK!!!!Size mutsuz,kıskanç,sizi umursamayan insanlarla dolu hayatınızla bırakıyorum.Daha fazla bu kadına yazmayın.Bi halt sandı kendini bu kadar ilgi görünce yazık!!
Aynen oyle ya inanılır gibi degil....çok yoksunsunuz ya ahlak edep insanlık zerre yok ,çok ama çok yoksunsunuz herşeyden Kalabilsem diyor , kalabilsem , kalmak istiyor kalamıyor demek ki..
ya yattıgı yerde doguracak nıye taksınlar kı kendısıneInsanlar buna niye hediye felan takmadigi cok acik degil mi..
Yo hayır olabilemezdi ,öyle bir ihtimal yoktu ,kendisi belirliyor cinsiyeti haberiniz yok muReis erkek cocuk istemiyorum demissin de erkek olsaydi napicaktin cidden merakimdan soruyorum.
O da bıkmıştır bu kadının konularından
Aaa sizinle aynı fikirde olduğumuz bir durum varmış bak. Şaşırdım.Valla yazık. Eşim çekmiyor diye yapmıyor değilim eşime acıyorum yapabildiğim şeyleri yapmamak başarı değil utanç verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?