- Konu Sahibi Hamile_annee
-
yaşamadın bilmiyorsun işte tüm gece emziriyorsun sabah ölü gibi işe gidiyorsun. senin gibi şimdiden nazlanmıyorsun annene. Sen ne anlarsın nazlısın. Biz anayız , böyle çocul büyüttük. Ota moka nazlanmadık.Eeeee ne zaman uyuyor peki hani bebekleri uyumuyordu ya uykusuz da yaşaması imkansız değil mi bilimsel olarak.
Siz gibi babayiğitler demekki onlardaEeeee ne zaman uyuyor peki hani bebekleri uyumuyordu ya uykusuz da yaşaması imkansız değil mi bilimsel olarak.
Allah adına da konuşmaya başladınız ya nasıl kendini bilmezliktir.Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
hayır ultra zengın ınsanlarız catır catır para yıyoruz oturdugumuz yerden hayat bıze guzel o yuzden vaktımız bolEski konuları bilecek kadar işsiz misiniz acaba
Birazdan firdevs hanım felci gelecekAllah adına konuşmaya da başladı. :))
Tamam iyi aferin. En iyi anne sen olacaksın.Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.
Zaten çocuk yeni doğunca gidecek değilim uyku düzeni oluşturup öyle gidicemyaşamadın bilmiyorsun işte tüm gece emziriyorsun sabah ölü gibi işe gidiyorsun. senin gibi şimdiden nazlanmıyorsun annene. Sen ne anlarsın nazlısın. Biz anayız , böyle çocul büyüttük. Ota moka nazlanmadık.
Ahahahahhahahahahahahahahahahahah 9 saattir naz yapan hamilelere annelere laf yetiştiren kimdi? Noldu, nazlı mı olmaya karar verdiniz şimdi? Hani yazıktı?Nazımı çeken var demek kiay ciddi ciddi sinir oluyorlar tanımadıkları kişilere
Yıllar önce komşum aynı sizin yazdiklarinizi söylemişti o dönemde beraber hamile olan arkadaşlarını da baya kırmıştı , ilk hamileliginin 4 yıl sonrasinda ikinci hamileliğini yaşadı ve tüm elestirdirdi herşeyi yaşadı. Buyuk konuşmamak lazımDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
Daha cocuk doğmamış pilotluk eğitimi aldıracagim diyen de sensin amaDaha hamile kalınmamış şimdiden şunu yapicam bunu yapıcam bence şımarık olan sensin
Oturduğu yerden para yemekle de övünen cahillere cevap vermeye gerek yokhayır ultra zengın ınsanlarız catır catır para yıyoruz oturdugumuz yerden hayat bıze guzel o yuzden vaktımız bol
bır tık ile tum konulara ulasılıyor
Yazıklar olsun!!!!Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
Kac yaşında annesine grev gündüz bebek baktıracak neymiş uykusuz işe gidemezmisAhahahahhahahahahahahahahahahahah 9 saattir naz yapan hamilelere annelere laf yetiştiren kimdi? Noldu, nazlı mı olmaya karar verdiniz şimdi? Hani yazıktı?
kesınlıkle mantıklı sızı ancak pılot paklar ucup gıden yukseklerden toplayacak bırı lazımBen bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.
tövbe est, Allah mısınız siz ? Ne biçim konuşuyorsunuz size verdi de , ne verdi nasıl verdi belli mi sonubaşı belli mi ? Siz manyak mısınız afedersiniz ya ?Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
İroni nedir bilir misiniz öğretmen hanım?Oturduğu yerden para yemekle de övünen cahillere cevap vermeye gerek yok
Bence sende kibirini kendine sakla. Terbiyesizlesip haddini asma! Ban da yersem senin gibilerinin agzina tuvalet terligi le vurmak lazim. Haddini bil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?