Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç paraya insanları takmaktan , dedikodularını yapmaktan vazgeçersiniz? O zaman öyle demeyecekler, o zaman böyle bakmayacaklar ne kadar itici tavrınız. Cidden çevrenizdekiler size nasıl tahammül ediyor, onlara da mı rol yapıyorsunuz? Nazlananın nazını çeken varsa size neee? Kapıdan kovdunuz bacadan girip mi konuştular anlattılar size ? Hamilelikte evlilikte vs. genel muhabbet bellidir ,herkes herkese az çok şöyle zor olacak vs. der . Ilk defa size söylenmiyor bunlar . Yanı siz rahat geçirmişsiniz tebrikler ama bırakın da isteyen istediği gibi ister nazlanarak, ister mızmızlanarak geçirsin hayatını. Çok rahatsizsaniz görüşmeyin.

Herkesin tasima gucu farklidir. Kıyas yapmanın bi anlami yok. Kimisi gece iki defa uyanir perişan bir gün geçirir kimisi sabah kadar beşik sallar sonrasini da gayet enerjik tamamlar. Çok kişisel durumlar.

E siz nazlanmayın o vakit.

Milletin eşine, en yakınlarına yaptığı naz sizi neden geriyor acaba?
Vallahi Allahtan yada karmadan da korkmuyor. Yada büyük konuşmaktan. Ben yazdıklarını görüp çekindim ya. Kimbilir nasıl bir bebeği olacak. Allah akıl fikir versin

ınsanlar turlu turludur sız ayakta cabuk toparlanırsınız aynı seyde baskası 1 ay yatar olabılır
ne var kı bunda ?
ben hemen ayaga kalkan tayfadanım ama yatana da hıc laf etmem kısıler kendı durumunu ıyı bılır sonucta

sız bazı ınsanları boyle goruyorsunuz onlar da sızın hakkınızda neler dusunuyordur kımbılır

Herkesin yapisi bir degil sevgili kardesim. Yani bu tarz söylemleri hemcinslerinize siz yaparsaniz erkekleri hic elestirmeyelim bence.
Benim suan bulantim yok mesela ama ruhen beni etkiledi hamilelik, simdi birisi de bana bakip ya ne huysuz diyebilir ornegin ama ne yasadigimi kim oldugumu bile tam anlamiyla bilmiyor oysaki. Kimseyi elestirmeyin kendinize bakin.

Vallahi Allahtan yada karmadan da korkmuyor. Yada büyük konuşmaktan. Ben yazdıklarını görüp çekindim ya. Kimbilir nasıl bir bebeği olacak. Allah akıl fikir versin
Heh hele kolik ile ilgili yazdığını görünce inşallah çoklu gıda alerjili bir bebeği olmaz dedim 1.5 sene günlük 4 saat uykuyla yaşadım.

İnşallah bebeği sağlıklı kolay bir yavru olur böyle tiplerden ben korkarım.... Sizlere kolaylıklar gele ben kaçar

Bu meme ucu genetik canım benim ailede olmamış

Ben kitap okuyorum da çevreme de bakıyorum güzelce bakan da var
e guzelce bakılır bebege zaten nasıl bakılacak ?
kımse ınsanların yanında sureklı sınır krızı gecırerek bebek buyutmez zaten ,yanınızda 2 saat bebegıyle oturan mısafır kadar degıl bebek buyutmek

yasınız kac ya 18 yas falan mı ? o yaslarda boyle trıpler cok oluyor malum ergenlık zor

Ben beceririm canım
Hepimiz beceriyoruz birşekilde ama insanız yoruluyoruz.
Tabi siz İsviçreli bilim adamları ve Alman mühendislerinin ortak yapımı olan, çelikle güçlendirilmiş, zaman içinde zaman yaratabilen veya portal açabilen, özel yetenek ve güçlere sahip, jetgiller rozisi modeli, süper kadınsanız, asla yorulmaz "of" demez, gün boyu çocuk bakıp, ev temizliği yapıp, üstüne dört dörtlük sofra kurar, eşinizide kristal ayakkabılar ve payetli elbiseyle bembeyaz dişlerle gülerek karşılarsınız.

Ya kadınlar bilmiyorsunuz işte, nazlanıyorsunuz hep, hep bi abartı, susun lütfen.

Sezaryenime kendim girdim ben hanfendi, ne o nazlı gibi yatıp da doktorun mu yapmasını bekleseydim!!11!!
Kolik bebek diye bi şey yok yalan. Bebeğim 2 aylıktı göz hizasına inerek konuştum kendisiyle dedim "Ağlayıp sızlanırsan yallah cami avlusu. Öyle nazlanamazsın bana!". Anladı ve sustu.
Bu kadınlar ne çocuk yetiştirmeyi bilir, ne doğumu.

Öyle mi istersin? İçinde öyle bi duygu mu var

Ruh hastasi misiniz? Tanimadigim kadin ve bebek icin neden basina bir sey gelsin diye bir istegim olsun?

Sadece sizin insanlarin elinde olmayan ruhsal veya fizyolojik sorunlarini elestirmeniz, kucumsemeniz, durup dururken laf sokusturmaniz iyiye alamet degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…