- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Bence bu kadına birşeyler anlatma abeste iştigalAklıma, yeni doğan bebeği haftada bir yıkasak yeter ne gerek var hergün yıkamaya diyen üye geldi
0 tecrübeyle engin bilgilerini paylaşıyorlar bizimle.
E siz nazlanmayın o vakit.Hiç naz yapılacak bişi yok
Herkesin tasima gucu farklidir. Kıyas yapmanın bi anlami yok. Kimisi gece iki defa uyanir perişan bir gün geçirir kimisi sabah kadar beşik sallar sonrasini da gayet enerjik tamamlar. Çok kişisel durumlar.Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Vallahi Allahtan yada karmadan da korkmuyor. Yada büyük konuşmaktan. Ben yazdıklarını görüp çekindim ya. Kimbilir nasıl bir bebeği olacak. Allah akıl fikir versinE siz nazlanmayın o vakit.
Milletin eşine, en yakınlarına yaptığı naz sizi neden geriyor acaba?
Şu kolik nedense bizim ülkede bu kadar yaygın
Heh hele kolik ile ilgili yazdığını görünce inşallah çoklu gıda alerjili bir bebeği olmaz dedim 1.5 sene günlük 4 saat uykuyla yaşadım.Vallahi Allahtan yada karmadan da korkmuyor. Yada büyük konuşmaktan. Ben yazdıklarını görüp çekindim ya. Kimbilir nasıl bir bebeği olacak. Allah akıl fikir versin
Bu meme ucu genetik canım benim ailede olmamışYa kim onlar Allah aşkına ya?
Çoğu moral vermek için inkar ediyor.
Bana da kaynanam emzirme güzellemes yaptı. Ben dedim meme ucu yarası çekerken hiç mi kanamadı anne seninli acımadı mı diye. Acımaz mı yavrum uyy dedi. Saçma sapan yazıyorsunuz.
Doğurun da sonra yazın. Tecrübeli annelere akıl vermeyin yani. Sizin geldiğiniz yerden biz geçtik.
Ben aşermedim. Bir kere bile kusmadım. Bir hafta sonunda sezeryanim iyileşti. Şanslıydım. Ama yine söylüyorum doğum kolay değil. Yenidoğan bakımı hele hiç kolay değil.
Öyle mi istersin? İçinde öyle bi duygu mu varDaha dogurmadan bu kadar buyuk konusmayin.
Basiniza bir gelecek var gibi.
hele sız bır saglıkla kucagınıza alın da bebegınızı ıstersenız dunyayı yerınden oynatın bıze ne ?Ben beceririm canım
e guzelce bakılır bebege zaten nasıl bakılacak ?Ben kitap okuyorum da çevreme de bakıyorum güzelce bakan da var
Hepimiz beceriyoruz birşekilde ama insanız yoruluyoruz.Ben beceririm canım
Ben beceririm canım
e sız naz yapmayınHiç naz yapılacak bişi yok
Öyle mi istersin? İçinde öyle bi duygu mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?