- 21 Kasım 2017
- 29.142
- 127.156
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Tabii ki herkes bir şekilde bakıyor. Ama yorulmuyorum diyen yalan söylüyordur. Benim çok yoğun, yorucu bir işte çalışan arkadaşım bile doğum sonrası ücretsiz izni bitip işe döndüğünde asıl şimdi iznim başladı diyordu. Benim de hamileliğim rahat geçti, doğum sonrası uyumayan bir bebekle zombi gibi gezdim aylarca. Hamilelik süreci doğum sonrasıyla kıyaslanamaz bile. O yüzden size de şimdi atıp tutması kolay geliyor.Yoooo bakan bakıyor
Buraya insanlar düşmanlık yapmak için mi geliyorsunuzbence dur, gidip boğacak insanları
Ben kitap okuyorum da çevreme de bakıyorum güzelce bakan da varŞu an her anne ama her anne ağzı hariç yerleriyle gülüyor size emin olun.
Kolay bebek yok.
Benim çocuk doktorum ilk üç ay en zoru, çok zor evet ama şu an doğduğunu anlamadı dedi. Kendisi de anneydi.
Lohusalıl depresyonu denen şey mızmızlık değildir. Hiç mi kitap okumadınız, bir iki satır araştırmadınız? Vücudunuz doğumdan sonra birden giden hormonlar ve yeni gelen başka hormonların etkisinde olacak. Aylardır regl olamayan, emziren bir annenin yorgunluğu biraz da hormonaldir.
Siz istediğiniz kadar über kadım, muhteşem anne olun, yenidoğan bakımı çok zordur.
Ya kim onlar Allah aşkına ya?Ama öyle geçiren de var
Ben de odasını ayıracaktım erkenden ve uyku eğitimi verecektim. Emzirip uyutmayacaktım
Sonrası 12 ay ortamızda tüm gece emerek uyuyan bir bebeğim oldu
Gayret eden kalkıyorBenim anlamadığım daha doğurmadan büyük konuşmak neden? Hamileliginin rahat gecmesi sezeryan agrisi cekmeyecegin anlamina mi geliyor. Belki sen gunlerce kalkamayacaksin bi dur yahu.. insanlarin naziyla niyaziyla degil kendi gebeliginizle ilgilenin . Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Bu güne kadar geçirmedim en azından onlar yalanmış tetanoz oldum kolum koptu diyenler vardıUmarım zorlu bir süreç geçirip bu söylediklerinizi hatırlamazsınız. Büyük konuşmamak lazım değil mi? :)
Hangi kitaplarmış onlar?Ben kitap okuyorum da çevreme de bakıyorum güzelce bakan da var
Evinde ne nerde bilmiyorsan bu bir başarı değil bence. 5 kişi bana baksın ben yine evimde ne var bilirim insanları kullanmak hoş mu
Yoo o arkadaşımın yok canım oysa benim varNazlayanı var demek ki. Ben hiç nazlanmadım benim yerimdekiler çok nazlandı diye dert edinenler de genel de nazını çeken olmadığı için naz yapamıyor çünkü. Ki herkesin olaylar karşısındaki durumu tepkisi farklıdır. Güçlü olmanın pehlivanlardan başka pek kimseye de faydası yok insan bazen nazlanmayı da bilmeli, matah bi durum değil yani nazlanmamak :)
Tamammm peki.Hangi kitaplarmış onlar?
Yenidoğanın gaz çıkaramadığı için ağladığını her kitap yazar. Şimdi saat kurup 3 saatte bir emzireceksiniz en az dört ay. Üç saat arayla bi uyanıp uyanıp geri uyuyun bakayım gece gündüz. Her şey kolay mı? Ben de uykusuz kalacağımı bilerek girdim bir yola, uyku düşkünü değilim ne kadar zor olabilir derdim. Yaşamadan da o uykusuzluk anlaşılmıyormuş.
Benimkinin dönmediği nerden çıktı ki canımİçinizde kalmış bence naz yapın sizde dogumunuza da az kalmış bak surda son bir ayın az naz yapin Allah sağlıkla bibisini kucağına almayı nasip etsin.bi hamile kalsam bı naz yapcam ki kocamabasit bı polip oparesyonu oldum. Bı nazlar yaptim ki canim kocam dört döndü etrafımda.
Hiç naz yapılacak bişi yokSizin bu yaptığınız da pohpohlanma isteğinin başka çeşidi. Naz yapmaktan daha sinir bozucu.
Naz yapanın gerekçesi var en azından. Gerçekten zor bir hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreç yaşayabilir insanlar. Dertlerini de bu şekilde dile getirebilirler. Paylaşıp rahatlamak isteyebilirler.
Çok istiyorsanız siz de numaradan naz yapın. Belki bilezik takarlar
Kimse sinanmadigi hayatin yorumcusu olamaz. Etrafınizdaki 3-5kisiye bakıp çıkarımlar yapıyorsunuz. Bebeğiniz düşüncelerinizi alt üst eder sonra dikkat edin bak.Ben kitap okuyorum da çevreme de bakıyorum güzelce bakan da var
Ben beceririm canımAynı bunları konuşan bir arkadaşım vardı, aman neyi bukadar abartıyor millet ben çocuğu alır konserlere bile giderim yok nazlanmam etmem, diyen.
Çocuğu oldu, yorgunluktan ve uykusuzluktan kendi başını duvarlara vurup patlatmak istiyormuş şu sıralar.
Lütfen çocuğunuz doğunca da yazın.
Aklıma yeni doğan bebeği haftada bir yıkasak yeter ne gerek var hergün yıkamaya diyen üye geldiHangi kitaplarmış onlar?
Yenidoğanın gaz çıkaramadığı için ağladığını her kitap yazar. Şimdi saat kurup 3 saatte bir emzireceksiniz en az dört ay. Üç saat arayla bi uyanıp uyanıp geri uyuyun bakayım gece gündüz. Her şey kolay mı? Ben de uykusuz kalacağımı bilerek girdim bir yola, uyku düşkünü değilim ne kadar zor olabilir derdim. Yaşamadan da o uykusuzluk anlaşılmıyormuş.
O kadar yazılan şeyden sonra hala her insanın bünyesinin farklı olduğunu idrak edememiş olmanız üzücü.Bu güne kadar geçirmedim en azından onlar yalanmış tetanoz oldum kolum koptu diyenler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?