Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin çevrenizdeki insanlar için üzülüyorum. Gerçekten zor olmalı sizin gibi kendini farkında olmayıp bir de çevresindeki insanları küçümseyen biriyle iletişim halinde olmak. Kendiniz dışında kimseyi beğenmiyorsunuz belli ki. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ama haberiniz olsun, sizin hamileliğiniz kolay geçti diye herkesinki öyle olacak gibi bir şey yok.

25.02 güzel tarih :) bende oglumu o gün dogrdum.

herkez ayni olsa bu hayatin tadi olurmuydu?

hamileligim güzel gecti herseyimi herzaman kendim yaptim kendimle gurur duyuyorum

gel birazda ben korkutayim.

dogumdan 3 sene zaman gecti nerdeyse 4 ama o günü hatirladigimda dizlerimin bagi cözülür. yok öyle bi aci derdim... hi sonra mi ne oldu endriometriosis cikti... belliki dogumla alakasi var. 2 senedir o dogumu ayin iki haftasi yasiyorum agridan kusuyorum düsüne biliyormusun. doktorlar acil listesine aldi artik ayakta duramiyorum diye eee noldu güzelim avrupada ameliyat olamiyorum corona yüzünden

Nazlanmak bir gün olur beş gün olur. Kimse 9 ay boyunca ve hamilelik sonrasında aman nazlanayım ben çocuk doğurdum diye gezinmez. Herkesin bünyesi ve acı eşiği farklıdır. Regl bile kişiden kişiye değişiklik gösteriyorken siz hamilelik döneminde hiç sıkıntı yaşamadınız diye nazlanmamış! olmuyorsunuz. Madalya bekliyorsanız eşinize söyleyin taksın bir tane

Yoooo ben nazlı değilim canım o olacak bu olacak dediler hiç olmadı bunlara da katlanırım sende oldu diye herkeste olacak anlamına gelmiyor kiiiii.

Evinde ne nerde bilmiyorsan bu bir başarı değil bence. 5 kişi bana baksın ben yine evimde ne var bilirim insanları kullanmak hoş mu

O zaman sormadığım halde demeyecek bu olacak şu olacak diye.

Benim 3 aylıkken kanamam oldu. 3 gün sonra işe başladım hemde pandemi döneminin ilk zamanlarında ve markette kasiyerdim. Çünkü mecburdum. Ama daha sonra cok kolay bi hamileliğim oldu cok şükür. 7 aylıkken işi bıraktım tam bebeğime hazırlık yaparken covide yakalndim 3 günde öyle yattim hastanede. Doğum yaptım bebeğim 6 gün kuvezde kaldı ben 3 gün hastanede ne lohusalik bildim ne bişey. Çok şükür sağlıklı bi şekilde aldım yavrumu kucağıma. Zor bi doğum geçirdim tam 12 saat suni sancı verdiler normal doğum yaptım dikişlerim çoktu. Daha doğum yapmadınız sanırım bu kadar kolay konuştuğunuza göre kolik bi bebeğim var ve bazen aşırı yoruluyorum bunalıyorum cunku bende bi insanım o bahsettiniz insanlarda öyle kiminin çocuğunu besigine bırak 5 dakika sonra uyur kiminin cocugu 1 2 saat uğraş zor uyur bence siz daha dogurmadan bebek bakmadan bu kiyaslamalara girmeyin insallah kolik bi bebeğiniz olmaz.

Ama öyle geçiren de var

Yoooo bakan bakıyor
O nazlı dediğiniz kadınlarda bakıyor çocuklarına zaten.
Siz mi bakıyorsunuz yoksa onların yerine? Birileri yardım etse bile bir yere kadar yine çocuğun asıl sorumluluğu anne de oluyor zaten.

Bebeğiniz doğunca, hiç yorulmadan, uykusuz kalmadan, şikayetlenmeden güle oynaya bakarsınız siz, ilgili makamlara da haberin verin ki madalyanız elinize ulaşsın.

Bana her cocuk icin bilezik takildi. "Yine dogur yine takarim" dedi kayinvalide. Ha ek olarak cocuk odasini ve cocuk arabasini aldilar. Bu yeterli mi doldurmamak icin yoksa baslayim mi yinede bir yerden
Demek o yüzden oraya düşmanca şeyler yazmışsınız tabii size alınmış gerçekten psikolojik olarak iyi görmüyorum sizleri

Ne oldu puanlamaya mı bozuldunuz Benimkide barajı geçemedi zaar. Kısmet

Şu kolik nedense bizim ülkede bu kadar yaygın

Yoooo ben nazlı değilim canım o olacak bu olacak dediler hiç olmadı bunlara da katlanırım sende oldu diye herkeste olacak anlamına gelmiyor kiiiii.
Şu an her anne ama her anne ağzı hariç yerleriyle gülüyor size emin olun.
Kolay bebek yok.
Benim çocuk doktorum ilk üç ay en zoru, çok zor evet ama şu an doğduğunu anlamadı dedi. Kendisi de anneydi.
Lohusalıl depresyonu denen şey mızmızlık değildir. Hiç mi kitap okumadınız, bir iki satır araştırmadınız? Vücudunuz doğumdan sonra birden giden hormonlar ve yeni gelen başka hormonların etkisinde olacak. Aylardır regl olamayan, emziren bir annenin yorgunluğu biraz da hormonaldir.
Siz istediğiniz kadar über kadım, muhteşem anne olun, yenidoğan bakımı çok zordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…