Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ev aldırmadan alsa da otırmam

amann ya bende cıddıye alıp yazdım tum yorumları okudum da
gelmısler yıne
allah şifa versın deyıp gecelım arkadaslar
Kesinlikle arkadaşım. Kadın doğum yapmadan psikolojisini zedelemis düşün doğunca neler olur.... Rabbim yardım etsin

Konu sahibi buradaki anneleri delirtmeye gelmiş, geçenki konusuyla çok dalga geçtik diye. Bilinçli yapıyor, oyuna gelmeyin hanımlar ashfjkd

Zira babaannesigil bir çöp almadı diye çocuğunun mutlu bir hayat geçiremeyeceğini düşünecek kadar nazlı ve ağlak bir kadının vereceği cevaplar değil bunlar.

Vallahi Allahtan yada karmadan da korkmuyor. Yada büyük konuşmaktan. Ben yazdıklarını görüp çekindim ya. Kimbilir nasıl bir bebeği olacak. Allah akıl fikir versin
Bebeğime laf edemezsin merak etme benim gibilerin çocukları sakin olur

Dogurun cocuk toparlansin sonra acilll psikiyatrik tedavi icin adim atin..antipatiklikte masallah bir dunya markasi olursunuz..bosuna sevilmiyorsunuz demek.

Bana erkek gibi geldi.
Bu kadar saçma saçma bir kadın yazamaz bence

Laf sokan sensin tanımadığın insana

herkesin bünyesi, acı eşiği ve hamileliği farklıdır. düşük riskli kanamadan yatan ya da her gün acillik olan mide bulantısından git gide kilo veren tanıdığım vardı. bunlar naz yapmak değil sizinki kolay geçti diye herkesinki öyle olacak değil.
burada "babannesi bir şey almıyor diye mutsuz bebeğim olacak" yazdıktan sonra linç edilince çocuğum doğsun doldurucam diyordunuz simdi ne ara mükemmel çocuk bakacak bir anneye döndünüz en cok buna güldüm

Bebeğime laf edemezsin merak etme benim gibilerin çocukları sakin olur
Kimin bebeği bu

Eşiniz sizinle ilgilenmiyor da oturduğunuz yerde çatlıyor musunuz acaba siz böyle, asıl derdinizi yazın rahatlayın bence.

Milletin anneliğine, eşine nazina bu kadar taktığıniza göre derdiniz büyük.

Beceremediğimizden
Ben zaten doğurmayı da beceremedim. 40+4 de gelmeyince 4300 kiloyla mecbur sezeryan oldum. Doğurmayı bilem beceremedim portakal ondan yani

Valla ben her sey cok uygunken korkumdan sezeryan oldum. Normal doguma yanasamadim.
Cunku nazliyim.

Size ne bundan ? Nazinizi çekecek kimse yoksa kıskançlık yapıyorsunuz belli ki. Bazılarına kocaları kiyamiyor makinaya çamaşır bile attirmiyor mesela bundan size ne :)

Önce bir doğum yapında sonra konuşun. İnsanın başına ne geliyorsa büyük konuşmaktan geliyor haberiniz olsun. Allah verir kolik bir bebek sonra görürsünüz tüm gün bebekle ne yaptıklarını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…