- 22 Ocak 2021
- 196
- -326
- 11
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Ben ev aldırmadan alsa da otırmamBasari demedim ki, boyle rahatim o yuzden boyle yasiyorum.
Kullanmak derken, yani kayinvalideme zorla ev aldirip sehir degistirttigimi dusunuyorsunuz? Tamamen gonullu olarak yapti bunu.
Siz bir bilezik aldiramamisken benim milyonluk ev aldirip sehir degistirmelerini saglayabildigimi dusunmussunuz. Seref duydum, ancak oyle degil
Kesinlikle arkadaşım. Kadın doğum yapmadan psikolojisini zedelemis düşün doğunca neler olur.... Rabbim yardım etsinamann ya bende cıddıye alıp yazdım tum yorumları okudum da
gelmısler yıne
allah şifa versın deyıp gecelım arkadaslar
Millet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlarBu kadar kibir ve üstten bakma iyi değil
Allah korkusu da mı yok sizde
Size tek iyi dilek dilemezdim ama neyse Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin
Über insan ailesi, seçilmiş insanlar. Anne olmak için seçilmişler. Biz aciz insanlar sizi anlayamayız.Bu meme ucu genetik canım benim ailede olmamış
Bebeğime laf edemezsin merak etme benim gibilerin çocukları sakin olurVallahi Allahtan yada karmadan da korkmuyor. Yada büyük konuşmaktan. Ben yazdıklarını görüp çekindim ya. Kimbilir nasıl bir bebeği olacak. Allah akıl fikir versin
Ben genelde hep tam tersi gördüm. Ne kadar aman tarlada doğuranlar var diyen arkadaş varsa çocuğu bela çocuk formundaBebeğime laf edemezsin merak etme benim gibilerin çocukları sakin olur
O zman insallah kolik bi bebeğiniz olur ne diyimŞu kolik nedense bizim ülkede bu kadar yaygın
Bana erkek gibi geldi.Konu sahibi buradaki anneleri delirtmeye gelmiş, geçenki konusuyla çok dalga geçtik diye. Bilinçli yapıyor, oyuna gelmeyin hanımlar ashfjkd
Zira babaannesigil bir çöp almadı diyeçocuğunun mutlu bir hayat geçiremeyeceğini düşünecek kadar nazlı ve ağlak bir kadının vereceği cevaplar değil bunlar.
Laf sokan sensin tanımadığın insanaRuh hastasi misiniz? Tanimadigim kadin ve bebek icin neden basina bir sey gelsin diye bir istegim olsun?
Sadece sizin insanlarin elinde olmayan ruhsal veya fizyolojik sorunlarini elestirmeniz, kucumsemeniz, durup dururken laf sokusturmaniz iyiye alamet degil.
Über insan ailesi, seçilmiş insanlar. Anne olmak için seçilmişler. Biz aciz insanlar sizi anlayamayız.
Ayyyyy nasıl bir psikoloji buuuuu. Tanımadığı insana beddua edecek kadar kötüü. YazııııkO zman insallah kolik bi bebeğiniz olur ne diyim
BeceremediğimizdenDamizlik degisek tabi
Kimin bebeği buBebeğime laf edemezsin merak etme benim gibilerin çocukları sakin olur
Beceremediğimizden
Ben zaten doğurmayı da beceremedim. 40+4 de gelmeyince 4300 kiloyla mecbur sezeryan oldum. Doğurmayı bilem beceremedim portakal ondan yani
Bilemedim. Emin olduğum tek şey vizyonu.Bana erkek gibi geldi.
Bu kadar saçma saçma bir kadın yazamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?