Ben zaten onlarla yaşamıyorum öğretmenim atandım gecinsinler diye para gönderiyorum onlara aylık 1500-2000 üstü yada altı . 2 aylık tatilde geldim ama olaylar buÜzücü bi durum ama sen artık 18 i geçmiş yetişkin birisin aileden çıkma zamanın çoktan gelmiş sen bul bir iş çalış düzenini kur ne sıkıntın kalır ne bişeyin herşeyi başkalarından beklersen sonra böyle çeker durursun.
Kalicak yerleri yok işte ikisininde köyü yok anne babası yok . Yardım alacakları birileri yok benden baskaOffffff allah sabır versin kardeş .okurken içim daraldı sen nasıl yaşıyorsun ?? Herhalde geçimsiz bir anneniz var ama annenize de hakverin .belki menapoz belki geçim sıkıntısı belki yaşının verdiği asabiyet .her şey olabilir .sen tek çocuk Musun? Annenle babanın boşanması en sağlıklısı gibi duruyor ? Ayrıca boşandıktan sonra kalacak yerleri var mı ??
Parasal olarak soruyorsan öğretmenimNasil geciniyorsunuz su an?
Ne guzel mesleginiz varmis. Ben siz de okuyorsunuz, bersber yasiyorsunuz falan diye dusunmustum. Kendinizi kurtarmissiniz. Babaniz da insallah iyi bir is bulur da kurtulurlar sıkıntıdan. Aileniz bu durum yuzunden gergin, aralari kotu. Bu yeterli bi sebep zaten. Iyi bi is bulsa sorunlari da cozulur gibi.Parasal olarak soruyorsan öğretmenim
İnşallah iş bulur ben de onu istiyorum ama iş bulamasalar bile kavga etmesinler o yeter bana ben yine destek olurum kendimden kisar borçları kapatmaya çalışırım ama kavgalardan bıktım artık TVdeki yalan kavgaları bile dinlemek istemiyorum huzur istiyorum . Ay sonunda kendi evime gidicem ama aklım burda kalicak bensiz kavga ediyorlar mı benden mi saklıyorlar ne yapıyorlar diye . Evli değilim bu arada tek yaşıyorum kavga ederlerse biri yanıma gelsin diye tekimNe guzel mesleginiz varmis. Ben siz de okuyorsunuz, bersber yasiyorsunuz falan diye dusunmustum. Kendinizi kurtarmissiniz. Babaniz da insallah iyi bir is bulur da kurtulurlar sıkıntıdan. Aileniz bu durum yuzunden gergin, aralari kotu. Bu yeterli bi sebep zaten. Iyi bi is bulsa sorunlari da cozulur gibi.
Evli ablam var önceden sıkıntıları ablama yansıtırlar şimdi tamamen yansitmiyorlar eniştem kiziyor.zaten yansıtmasınlar daOffffff allah sabır versin kardeş .okurken içim daraldı sen nasıl yaşıyorsun ?? Herhalde geçimsiz bir anneniz var ama annenize de hakverin .belki menapoz belki geçim sıkıntısı belki yaşının verdiği asabiyet .her şey olabilir .sen tek çocuk Musun? Annenle babanın boşanması en sağlıklısı gibi duruyor ? Ayrıca boşandıktan sonra kalacak yerleri var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?