Her şeyden bıktım ölsemde herkes kurtulsa bende

Fuzuli07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
49
5
86
Evde her zaman olduğu gibi tartisma kavga var . Her bayram ve 2 ayda 1 olan bişey ama insan bikiyor. Dün babam annemin çıkardığı 1 bardak ayranı içti yemek yedi bizden önce annemde temizlik yapıyordu ben onu kendime cikardim vs diye bağırmaya başladı . Babam bilseydim icmezdim dedi sana yeni yapayım dedi yok kabul etmedi ve ayrı ayrı yemek yedik şimdi de konuşmuyor . Babam işsiz iş için bir yeri aradı daha öncede çalışmıştı çok ağır diye bırakmıştı ama mecbur yeniden aradı annem ona da laf etti orda pestilin çıkmıştı yapamazsın olun gelir vs diye . Ama iş yokken de iş yok çalışmıyosun vs diyebiliyor . Ben de dayanamadım gitsin çalışsın denesin öyle de ölüsü gelecek boyle de dedim (dediğim yanlış biliyorum sinirle çıktı) böyle de derken evdeki kavgaları ima ettim . Annem alındı hemen b n siz gidince kendime yapicagimi bilirim öleyim de kurtulun benden borçlardan diyo önceki postta da yazmıştım geldigimdenn beri yüzün dusukmus . Evde saygı sevgi olmayınca haliyle gülüp eglenemiyorum .
Yeter artık gerçekten inşallah onlardan önce ben ölürüm de onlar kurtulurlar Allah'a böyle dua ediyorum önce benim canımı alsın .
Bu de çok utanç verici ama daha önce babam annemi dövmüş ve şikayetçi olmuş annem avukat vermişler istemiyorum dese de , şimdi tüm borçların üstüne bir de avukat parasını ödemeniz gerekiyor zaten ikisi de ıssız annem ona taktı büyük ihtimal sınırını cikartmaya yer arıyor. Ve onlara kaç kere dedim bosanin diye boşanmiyorlar . Gerçi bosansalar ikisinin de işi yok nasıl gecincekler bilmiyorum . Ama böyle de 2-3 ayda bir avukat parası oderiz dedim yine bosanin olmuyorsa bitsin dedim . Annem yine tamam bosancam vs diyo oldurcem kendimi diyo . Bıktım artık gençliğimi yasayamiyorum resmen zaten daha 23 yaşında olmama rağmen yaşlı hissediyorum .
Daha geçen gün annem Baba'nın üstüne gitme damarının biri tikanik gibi uzulurse felç geçirebilirmis dedi şimdi kendi bı ayrandan yada altında yatan sebep avukat parası ondan kavga çıkarıyor . Ee şimdi üstüne gitmeyelim desem hep babanizi tutun zaten der . Ben kimseyi tutmuyorum hiç bı zaman da taraf olmadım ama anneme göre hep babamı tutuyorum tabi . Annem babamı eve almazsa gelme dışarda gez yemek vermezse tamam yeme deneme rağmen

Offffff allah sabır versin kardeş .okurken içim daraldı sen nasıl yaşıyorsun ?? Herhalde geçimsiz bir anneniz var ama annenize de hakverin .belki menapoz belki geçim sıkıntısı belki yaşının verdiği asabiyet .her şey olabilir .sen tek çocuk Musun? Annenle babanın boşanması en sağlıklısı gibi duruyor ? Ayrıca boşandıktan sonra kalacak yerleri var mı ??

Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kurtarsın sizi bu sıkıntılardan

Tatlım bir de düzgün dua et. Annenle babana hayırlı güzel geçim dile.allah sıralı ölüm versin .sen öldükten sonra onlar daha beter olur

Sizi çok iyi anlıyorum ah o işsizlik yüzünden çıkan kavgalar çok huzursuz ediyor normalde annemle babam çok iyi geçinir ama konu geçim sıkıntı olunca herşey farklı oluyor

Konuyu okuyunca anne geçimsiz huysuz aksi gibi görülüyor ama kim bilir belki de kadın geçim sıkıntısı, işsizlik yüzünden bu hale geldi. Psikolojisi en ufak bi olayı kaldırmıyor gibi. Ayran bahane.. Annenin öfkesi yaşananlara. İnşallah baban düzgün bir iş bulur da hepiniz feraha çıkarsınız. O zaman anneminde düzeleceğini düşünüyorum

Üzücü bi durum ama sen artık 18 i geçmiş yetişkin birisin aileden çıkma zamanın çoktan gelmiş sen bul bir iş çalış düzenini kur ne sıkıntın kalır ne bişeyin herşeyi başkalarından beklersen sonra böyle çeker durursun.

Ben zaten onlarla yaşamıyorum öğretmenim atandım gecinsinler diye para gönderiyorum onlara aylık 1500-2000 üstü yada altı . 2 aylık tatilde geldim ama olaylar bu

Kalicak yerleri yok işte ikisininde köyü yok anne babası yok . Yardım alacakları birileri yok benden baska

Parasal olarak soruyorsan öğretmenim
Ne guzel mesleginiz varmis. Ben siz de okuyorsunuz, bersber yasiyorsunuz falan diye dusunmustum. Kendinizi kurtarmissiniz. Babaniz da insallah iyi bir is bulur da kurtulurlar sıkıntıdan. Aileniz bu durum yuzunden gergin, aralari kotu. Bu yeterli bi sebep zaten. Iyi bi is bulsa sorunlari da cozulur gibi.

İnşallah iş bulur ben de onu istiyorum ama iş bulamasalar bile kavga etmesinler o yeter bana ben yine destek olurum kendimden kisar borçları kapatmaya çalışırım ama kavgalardan bıktım artık TVdeki yalan kavgaları bile dinlemek istemiyorum huzur istiyorum . Ay sonunda kendi evime gidicem ama aklım burda kalicak bensiz kavga ediyorlar mı benden mi saklıyorlar ne yapıyorlar diye . Evli değilim bu arada tek yaşıyorum kavga ederlerse biri yanıma gelsin diye tekim

Evli ablam var önceden sıkıntıları ablama yansıtırlar şimdi tamamen yansitmiyorlar eniştem kiziyor.zaten yansıtmasınlar da

Parayı uzaktan göndermeye devam edin. Tatilde de iki ay kalmayın madem bu kadar gecimsizler. Ölmek için dua etmeyin uzaktan bakın. Yani bu tabloda çok yapacak bir şey yok. Çalıştığınız yerde eviniz vardır. Bir iki haftalığına misafir gibi gidin gelin yeter. Acımasız ama yapacak bir şey yok. Kaç yaşına gelmiş insanlar yani birbirlerini idare etmeyi bilsinler. Siz onların ebeveyni değilsiniz. Elinizden gelen maddi yardımı yapın ötesine karışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…