Her şeye geç kaldım hissi

Aynen

Gerçekten böyle mi düşünüyosunuz? Bana da geç kalıyorum gibi geliyor ama sırf evlenmek için de evlenilmez.
Evet gerçekten. 24 de evlendim. 30 dan sonra olmalıymış diyorum şimdi

belki evlendikten herşey mükemmel olmayacak, belki bu günlerini çok arayacaksın bilemezsin ki? gez toz hayatını yaşa, kıymetini bil bu zamanların, inan bana evlenince attığın taşlar yerini bulmuyor

belki evlendikten herşey mükemmel olmayacak, belki bu günlerini çok arayacaksın bilemezsin ki? gez toz hayatını yaşa, kıymetini bil bu zamanların, inan bana evlenince attığın taşlar yerini bulmuyor
Tabii bir de bu yönü var işin haklısın. Gezip tozmuyor değilim. Misal şimdi arkadaşı alıp başka bir ilçeye yemeğe gidicem.

Tabii bir de bu yönü var işin haklısın. Gezip tozmuyor değilim. Misal şimdi arkadaşı alıp başka bir ilçeye yemeğe gidicem.

şimdi ki aklım olsa ben evlenmezdim rahat mı battı nedir? hayatımda ki tek güzel şey evlatlarım ve canım ailem, Allah dert bela sıkıntı vermesinde elin iyisi gerçekten yok

şimdi ki aklım olsa ben evlenmezdim rahat mı battı nedir? hayatımda ki tek güzel şey evlatlarım ve canım ailem, Allah dert bela sıkıntı vermesinde elin iyisi gerçekten yok
Sıkıntılı sanırım evliliğiniz? Ya da beklentinizi karşılamamış. İşte herkesin de sıkıntısı ayrı.

Yaşım abartı olmasa da işte insan ister istemez giriyor bu gibi iç muhasebelere. Allahım naptım ben niye doğru düzgün değerlendirme yapmadım diye

O dönemlerde herbirinin yanlışları olmuştur.
Ayrıca çok sevdiğim bir laf var.
Geriye bakarak koşamazsın.
Bundan sonrasına odaklanın.
Hiçbirşey için geç değil :)

Sıkıntılı sanırım evliliğiniz? Ya da beklentinizi karşılamamış. İşte herkesin de sıkıntısı ayrı.

bir insanı ancak aynı evin içine girince tanıyorsun canım, çok gezmek tozmak vakit geçirmek o insanı iyi tanıyorum anlamına gelmiyor, kendini ne kadar açarsa o kadar... sıkıntılı derken eşim odundur hem de en kalitelisinden meşe odunu hayır kör kütük aşık değildim ama göremedim ve senin yaşında evlilik yaptım ben bişeyi yaparken hep empati yapmaya çalışırım ama eşimde bunu göremiyorum, yetiştirilme tarzlarımızda farklı, ben çok disiplinli o çok gevşek haliyle sıkıntı oluyor

Bir de kova burcu de ben öleyim şurda. Şu an birlikte olduğum er kişisi de aynı özelliklerde. Odun, ruhsuz. Seviyorum ben ama evlenince nasıl olur ki bilemedim şimdi. Eşiniz kaç yaşındaydı evlenince?

O dönemlerde herbirinin yanlışları olmuştur.
Ayrıca çok sevdiğim bir laf var.
Geriye bakarak koşamazsın.
Bundan sonrasına odaklanın.
Hiçbirşey için geç değil :)
Haklısınız. Bundan sonra geçmişe ancak hatalarımdan ders almak için bakıcam.

Bir de kova burcu de ben öleyim şurda. Şu an birlikte olduğum er kişisi de aynı özelliklerde. Odun, ruhsuz. Seviyorum ben ama evlenince nasıl olur ki bilemedim şimdi. Eşiniz kaç yaşındaydı evlenince?

yok canım yaklaştın benim ki balık burcu aynı yaşta evlendik 32, yani evlenince birde çocuk olunca öküz çıktı adamın içinden şimdi odun diyorsan evlenince çok salar kendini bak benden söylemesi

yok canım yaklaştın benim ki balık burcu aynı yaşta evlendik 32, yani evlenince birde çocuk olunca öküz çıktı adamın içinden şimdi odun diyorsan evlenince çok salar kendini bak benden söylemesi
Amannn aman benim odunum olsun yontar mobilya yaparım ben ondan. Yapamam gerçi çok inat. Ama çekicez bir şekilde:)

evlenirsen geçer. iyi bir aday bulmaya bak..

Önünüze ilk cikanla evlenin sonra burada doğru kişiyi arayıp yaşı 30u bulanlara birini bul evlen vs yorumları yaparsınız. İnsanların derdine tuz basar kendi mutsuzlugunuzu onlardan cikartircasina empatiden yoksun yorumlar okumaya devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…