Her şeye geç kaldım hissi

Ben de bir ara girdim o bunalıma. Hepimizin ne çok pişmanlığı vardır kim bilir. Gerçek bir araştırma yapılsa halinden memnun evli sayısı beste bir çıkmaz bile. Biraz yaşadığımız toplum baskısı yapıyor bunu. Biri bir şey söylemese de biz öyle düşünüyoruz . Bu yaşıma geldim iş var artık eşe bakayım. Ama o eş bir süre doğru kişi olarak beklediğimiz kişi olsun istiyoruz sonra çevre sebebiyle aman evlenip kurtulayım diyerek sansimiza evleniyoruz. Evlilik askerlik gibi yapayım da aradan çıksın oluyor yani. Evli ve mutsuz olmaktansa bekar ve huzurlu olmak daha iyi. Ayrıca evliliğin tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum, şanslı insanların karşısına romeo çıkıyor, o nedenle kendinizi bu yaşıma dek ne yaptım diye suçlamayı bırakın. Ne yapabilirsiniz ki doğru kişi cikmadiysa, aradığınız özellikleri belirten bir ilanı gazeteye veremeyeceginize göre , deneyimlemeye ve anın tadını çıkarmaya devam

Kız o romeonun içinden bile evlendikten sonra bastırılmış öküz çıkıyor
Nerde o evlenmeden önceki romantik ince fikirli aşk adamı
Hayat zor evliyken daha da zor
Önemli olan o zorlukları beraber aşacak insanla olabilmek işte
Kadere inanırım ben bu konuda
Kim ne yaparsa yapsın zamanı gelmediyse olmaz o iş
Allah isteyen herkesin karşısına kıymet bilen hayırlı insanlar çıkarsın

Ben de kaderciyim o konuda canım çok haklısın. Aminn

Bu açıdan da bakabiliyorum aslında. Dedikleriniz doğru, toplum baskısı olmasa evlilik gündemimde olur muydu bilmiyorum. Sürekli aynaya bakıyorum sanki gelinlik artık yakışmayacak gibi geliyor.

Bu açıdan da bakabiliyorum aslında. Dedikleriniz doğru, toplum baskısı olmasa evlilik gündemimde olur muydu bilmiyorum. Sürekli aynaya bakıyorum sanki gelinlik artık yakışmayacak gibi geliyor.
Niye yakismaisn ki ? İlla 30 yaş altı giyecek diye bir kaide yokki. 60 yaşında emekliler bile giyiyor niye sen giyemeyesin ? Kendine çok haksızlık ediyorsun ,kendini kendin bir nasıl desem kucumsuyosun . Ruhunu üzme böyle düşüncelerle ne fettan kibirli fesat insanlara yakışıyor sana niye yakismasin ?

Maalesef ben de her gün spor salonundayım
Şişmanlamamak için gelinlikle kötü görünmemek için
Yarın evlen deseler sırf bu yüzden evlenirim
1 yıldır un,şeker, karbonhidrat yemiyorum sadece bu yüzden
Bir sevgili bulsam salıcam kendimi her gün pizza

Klasik Türk kızı evlenene dek Jennifer evlendikten sonra salıvır

Haklısın. Ve çok mantıklısın :) farklı açılardan bakan insanları seviyorum. Biz bazen takılıp tek bir noktaya bakabiliyoruz çünkü.

Pampa ben onu da yapmıyorum çaktırma önümde tahinli kabak tatlısı var ayıptır söylemesi :)

Haklısın. Ve çok mantıklısın :) farklı açılardan bakan insanları seviyorum. Biz bazen takılıp tek bir noktaya bakabiliyoruz çünkü.
Evet canım insan olumsuz bakıyor ,olumsuz baktıkça takıyor taktikca olumsuz oluyor kısır döngü. Biraz çıksan o döngüden her şey tastamam olacak

Üzüldüm ya bekleyince isteyince olmuyor ama bence dua edin mübarek bu ayda

Evet canım insan olumsuz bakıyor ,olumsuz baktıkça takıyor taktikca olumsuz oluyor kısır döngü. Biraz çıksan o döngüden her şey tastamam olacak
Bir de bayram geliyor şimdi. Off herkeste yine evlilik muhabbeti.

32 ! tam olarak sadece 32 yaşındasın :) amma abartmışsın yolun yarısı bile değil daha şairin dediği 35 dahi değil:)
yolun yarısı diyorum bak kocaman bir ömrün yarısı daha 32 sin ! kendine gel lütfen:))

Haklısın :) çözümlenmeyen ilişki sorunları beni böyle mıy mıy yaptı yaa yedi beni bu odun

Geç olsun güç olmasın bence her şeyde bir hayır vardır umarım karşınıza hayırlı bir insan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…