Her şeye karisiyor😠

Allah bağışlasın. Elinde telefon maç izliyor yazmışsınız bir de kucak bebeği değil dediğinizde bebeğinin hiçbir şeyine karışmayan bir baba geldi gözümün önüne. Zaten oyun oynasın diye kucağına verin demedim sorumluluklara ortak olması için dedim ben de.
Karı koca aranızdaki ilişkiyi bilemem ama belki siz alınganlık ediyorsunuzdur. Ona ihtiyacınız olduğunu dile getirmekten çekinmeyin.

Slm kızlar bebek konusunda kv size de karışıyor mu . Yok öyle yapma şöyle yap onu verme şunu ver .onu giydirme şunu giydir bıktım artık.ben anneyim ve salak degilim
Benimki de karışırdı.. hep dalgaya aldım bi süre. Emziriyim mi altını değiştiriyor mi vs. Sürekli sordum bunalttım. Sonra bıraktı

Bebekle ilgili bi durum olduğunda yardım isteyince ediyor , bebek küçük emzirip gazını çıkartıp yatırıyoruz (büyük bebek değil anlamında demistim kucak bebeği değil diye ,daha kucağı bilmiyor pek)
Sorunu benimle , kendi kendine triplere girdi bi tuhaf davranıyor konuşmuyor hamileyken yine sorardı biyerim ağrıyormu bosey istiyomusun diye şimdi doğum yaptım oda yok doğurdum vazifem bitmiş gibi davraniyor

Millet kaynanadan çeker benim anam böyleydi. Olmadı kızım emziremedin, tuttur memeyi tuttur, yok yapamıyorsun aç kalacak bu çocuk, banyosunu ben yaptırırım sen Allah korusun su kaçırırsın kulağına vs beynimi yemişti. 5 ay gitti geldi kızımı anacım yıkadı. Annemden gizli banyo yaptırdım çocuğumu sonra... Sonra ne mi oldu? Bi cinnet çözdü işi. Tabi kimse büyüğünü kırmak istemiyor ama anneyi bunaltıp motivasyonunu düşürmenin de alemi yok.

Nasıl vermeyim anne herşeye muhalefet olma dedim bı anda mama kesilirse kilo kaybı yaşar dedim eskiden mama mi vardı diye söylendi kendi kendine
Pirinç ve un lapası varmış eskiden. Bilmediğinizi hesaba katarak kendince üste çıkmaya çalışmış.

Slm kızlar bebek konusunda kv size de karışıyor mu . Yok öyle yapma şöyle yap onu verme şunu ver .onu giydirme şunu giydir bıktım artık.ben anneyim ve salak degilim
Hepsi aynı hepsi

Ayyy bu muhabbetler den bezdik anneler olarak gercekren bende Lausayim neyseki pandemi var gelemiyor kimse kabulde etmiyoruz ama telefondan bile yetiyorlar

En nefret ettiğim kaynana tipi Allah'ın cezalari pislik bilmiş ukalalar benim kayınvalidem de oğlum 1 buçuk yaşında memelerini açıyor oyna diyo *****

Ayyy bu muhabbetler den bezdik anneler olarak gercekren bende Lausayim neyseki pandemi var gelemiyor kimse kabulde etmiyoruz ama telefondan bile yetiyorlar
Bende kimseyi kabul etmiyorum ama kv pandemi filan dinlemiyor. Savunmasıda hazır ben evden çıkmıyorum ki, ben bi yere gitmiyorum ki.. Ama insanlar telefondan bile yetiyolar cidden. Arayıp sütün var dimi, emiyo dimi diye soruyorlar. Sütüm olsa napcaksınız olmasa napcaksınız? Dün kapıda komşuyla karşılaştık emiyo mu diye soruyor. Evet emiyo dedim insanlara o emmiyo ama ben anne sütü veriyorum filan demekten yoruldum. Herkes birer prof.

En nefret ettiğim kaynana tipi Allah'ın cezalari pislik bilmiş ukalalar benim kayınvalidem de oğlum 1 buçuk yaşında memelerini açıyor oyna diyo *****
Sezeryanla doğum yaptım ilk gün gelmedi sütüm, kv oğluma oğlum napıyim annenin sütü yok seni ben mi emziriyim dedi. Bende bi dene istersen olay çıkarayım bende dedim, ne olmuş ki torunları emerse babaanneden süt gelirmiş biliyomusun diyo. Dedim süt gelirse gelir gelmezse mama denen bişey var. Hemen kıskanma diyo bana..

Alla alla kayınvalideler topluca kafayı yedi herhalde Memelerini kesip atasım geldi Biri emzirir, biri oynatır tövbee tövbeee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…