- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
Kucağına bebeği verirseniz belki bırakır maç izlemeyi. Biraz sorumluluk verin bence ona da.18 gün önce doğum yaptım, erken doğdu kilosu düşük oldu.
Ağrılarım var , hâlâ ağrıyor mu diyor herşeye muhalefet oluyor zannedersin 5 cocuk buyuttu bir yardımı da yok aksama kadar elinde telefon mac izliyor .
Emmiyor o yüzden mama veriyorum canim az az yoğurt flan ver dedi bı de onlar iste bir ay sonra sebze corbalarina gececegizDoktorunuz öneriyor mu? Sormamın sebebi burada doktor mama önermediği ve kilosunu normal bulduğu halde daha çok kilo alsın diye mama veren anne gördük. Eğer doktor tavsiyesiyse doktoru bunu önerdi, şimdiki bebekler de eski zamandaki bebeklerden değil doktor ne derse onu yapıyoruz diyeceksiniz.
Bence açıklama bile yapma gül geç.. en güzel cevapNasıl vermeyim anne herşeye muhalefet olma dedim bı anda mama kesilirse kilo kaybı yaşar dedim eskiden mama mi vardı diye söylendi kendi kendine
Zaten öyle yapıyorum ki cunki öyle yapınca sinir oluyorBence açıklama bile yapma gül geç.. en güzel cevap
E tabi ki mama vereceksiniz o zaman. Ek gıdaya başladığında da vermeye devam edeceksiniz hatta. Hiç takmayın kafanıza sadece doktoru dinleyeceksiniz ve herkese de doktoru böyle yapmamı söylüyor diyeceksiniz.Emmiyor o yüzden mama veriyorum canim az az yoğurt flan ver dedi bı de onlar iste bir ay sonra sebze corbalarina gececegiz
Kendi kendine konuşuyor zaten hiç dinlemiyorum karşılık bile vermiyorum zatenE tabi ki mama vereceksiniz o zaman. Ek gıdaya başladığında da vermeye devam edeceksiniz hatta. Hiç takmayın kafanıza sadece doktoru dinleyeceksiniz ve herkese de doktoru böyle yapmamı söylüyor diyeceksiniz.
Aynen herşeye atlarsa sinir olmayı hakediyoZaten öyle yapıyorum ki cunki öyle yapınca sinir oluyor
Bebegim kakasını yapar ayy neden değiştirmedim yazık çocuğa falan da filan da yeni yaptı diyorum daha söyleniyor oh olsunAynen herşeye atlarsa sinir olmayı hakediyo
Aman çekilmez valla.Bebegim kakasını yapar ayy neden değiştirmedim yazık çocuğa falan da filan da yeni yaptı diyorum daha söyleniyor oh olsun
Beraber mi yaşıyorsunuz? Her anını nerden biliyor?Bebegim kakasını yapar ayy neden değiştirmedim yazık çocuğa falan da filan da yeni yaptı diyorum daha söyleniyor oh olsun
Bebek çok küçük kucaklik değil ki,Kucağına bebeği verirseniz belki bırakır maç izlemeyi. Biraz sorumluluk verin bence ona da.
Evet beraber yaşıyoruz canimBeraber mi yaşıyorsunuz? Her anını nerden biliyor?
Küçük bebek kucakta olur benim bildiğim, yanlış mı biliyorum? Hani kucakta beslenir, kucakta gazı alınır falan?Bebek çok küçük kucaklik değil ki,
Gazını çıkarması için alıyor tabi kucağına onun dışında kucak da oyun bebeği değil hem kilosu düşük doğdu 18 günlük bugün.Küçük bebek kucakta olur benim bildiğim, yanlış mı biliyorum? Hani kucakta beslenir, kucakta gazı alınır falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?