Her Şeye Müdahil Olmaya Çalışan Komşu

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Merhaba. Bu sabah sinirlerim çok bozuldu. Biz şu an yazlıktayız ailemle. Üst komşularımız dün gece gelmişler. Hoş gelmişler buna lafım yok. Evli bir çift ve benden büyük çocukları var. Kadın öyle sinir bir tip ki her şeye karışıyor. Ben 20 yaşındayım geçen senelerde arkadaşlarımla dışarı çıktığımızda hep bizi gözlüyordu. Aman çocuklar dikkat edin kendinize vs. vs. Önceleri iyi niyetli anaç bir kadın diye düşünüyordum. Ama sonra giderek sinir olmaya başladım. Bizim burada deniz kenarı var arkadaşlarımla akşam yürümeye çıktığımızda her ne hikmetse o kadınla karşılaşıyoruz. Bizi takip ediyor sanki. Tabii günahını almayayım belki öyle değildir. Mesela bir örnek geçen yaz yine arkadaşlarimlayken o teyzeyle karşılaştık. Birkaç tane de yeni taniştiğimız arkadaşlarımız vardi aramizda. Ertesi gün o teyze bize balkondan seslendi. Arkadaşlarımla gittik yanına . Çocuklar o arkadaşlarinizi hiç gözüm tutmadı bence fazla muhatap olmayın derim dedi. Yahu biz çocuk da değiliz ki. Mahalledeki gençlere bu kadar karışma hakkını ona kim veriyor anlamıyorum. Biraz tutucu bir kadın,görüşlerini empoze etmeye çalışıyor sanırım. Anneme çok iyi davranıyor annem de zaten insanları kıramaz bir şey demiyor. Geçen sene biz bir restauranta gitmiştik ( Eğlence Mekanı). Nereden öğrenmişse öğrenmiş gitmiş annemle konuşmuş. Orası pek uygun bir yer değil vs. diye. Annemleri dolduracak diye de korkuyorum.
Şimdi sabah yine benimle konuştu. Aman yavrum ben sizin yerinizde olsam mahalleden çıkmam ne güzel buralarda eğlenin devir kötü dedi. Yahu biz üniversite öğrencisiyiz üniversite. Sabah sabah yine sinirlerim zıpladı. Fikir verin bu kadına nasıl davranalım

Söylediklerine bir kaç kere cevap vermeyin susar ona ne ya ben daraldım

İnsanlar bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar anlamıyorum.Bir başkasının hayatı hakkında yorum yapmak,''aman oraya gitmesin bozuk yerler'' diye aileyi doldurmak falan...Bunun ileri versiyonu ''senin kızı geçen bir oğlanla gördüm yolda'' çünkü.Böyle insanlar hiç susmazlar.En iyisi annenizin kibar bir şekilde çenesini kapamasını söylemesi.

Ortalık tehlikeli artık.
Her yaş insan için.
Evet fazla korumacı ama niyet kötü değil.
Üniversiteye gidiyorsun diye dokunulmaz değilsin neticede.
Sağol x teyze nereye gittiğimin ailemin haberi var ve izin veriyorlar de geç sende.

Bunun insanlıkla ne alakası var?
Çok alakası var. Kadın senin kötülüğünü isteyen birşey söylemiyor tehlikeli yerler olduğunu söylüyor. Belki başka duyumları var o insanlar ve mekanlarla ilgili, anlamayacak birşey yok.

Hayır onun amacı korumak falan değil. Ailelerimize,alkollü yerlere gidiyorlar falan diyormuş.

Zaten flörtümüzle elele tutuşurken görse bizi yandık. Artık kaç sene anlatır bilniyorum.

Özgecan Aslan da üniversite öğrencisiydi üstelik kızcağız avmden dönerken başına neler geldi. Allah korusun insanlar gerçekten çok kötü. Bence ön yargılı davranmaktan ziyade peki deyip geçmekte zarar gelmez. Ailen seni ve arkadaşlarını biliyorsa sorun yok. 20 yaş sana göre yetişkin o bayana göre hala çocuk yaşı.

Evet bu konuda haklı olabilirsiniz ama o kadın onu korumak amacıyla söylemiyor bana göre. Bana dedikoducu bir tip gibi geliyor.

Evet bu konuda haklı olabilirsiniz ama o kadın onu korumak amacıyla söylemiyor bana göre. Bana dedikoducu bir tip gibi geliyor.
Eğer size değil de sağa sola söyleseydi bu kız geziyor dolaşıyor alkol alıyor. İpsiz sapsız kişilerle arkadaşlık yapıyor vs gibi o dedikodu olurdu. Ama kadın direkt size söylüyorsa ikaz etmek istemiş olabilir. Çok takılmayın, kendince iyilik yapmaya çalışan zararsız biri gibi geldi bana anlattıklarınızdan.

Etrafa da söylüyormuş.

Etrafa da söylüyormuş.
Konunuzu dedikoducu komşu olarak acsaydnz madem sanki komsunuzun taslanmasi için şuan dedikodumuzu yapıyor a cevirdiniz konuyu. Ha evet komşu fazla baymis haklisinz ama ben konunun hicbi yerinde dedikodmuzu yapıyor diye okumadım atladmmi acaba?

Taşlatmakla ne alakası var? Sonuçta siz o kadını tanımıyorsunuz. Tanimadiğınız bir insani size taşlatmaktan ne elde edebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…