Her Şeye Müdahil Olmaya Çalışan Komşu

İnsanlıkta suç olmuş memlekette.
Bu insanlık değil 20 yaşında insana bu muamele fazla. Aynısını kızımız yapsa teyze sen çok dolaşıyorsun ortalarda devir kötü kolla .ötü dese ne olur acaba. Konu sahibi arkadasim hatta sana bu benim önerim olsun. Sen teyzeyi arkadaşlarınla gezerken görünce çağır yanına aynen bunu söyle. Bir de kapısına çağırıyor edepsiz

Ya arkadaşlar bu teyzeyi nasıl haklı görebilirsiniz ben anlamıyorum. Bu kız 19 yaşındaymış. Bu yabancı bir kadın, komsulugunu, annesi ile ilişkisini ve yaşını kullanarak kızın üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyor. Siz de kötü niyet yok diyorsunuz. Eminim teyze de buna inanıyor ama kadın resmen komsu gencler uzerinde otorite olup duygusal tatmin yasamaya calisiyor. Biz bunu bir de nerede görüyoruz. Kk nin en önemli konusu kayinvalide ilişkilerinde. Bu kız tepkisini bu komşu teyzeye koyacak sınırını çizecek ki bu işleri öğrenecek.

Konuda yok ama dedikoduda
Annemlere de söylüyor demiş ya. O dedikodu olmuyor mu?
Biri benm hakkımda annemlere bisey dese dedikodu olarak algılamam çünkü yabancı değiller ailem yani arkamdan konusuluo gibi hissetmem. Bu arada kesinlikle kadını savunmuyorum yanlış anlasilmasin ilk yorumumdada yazdığım gibi abartmış gereksiz.

İyi de he deyin geçin yani neden takıyorsunuz? sizin eğlenmeye gittiğinizi nereden biliyor? sizi uyarabilir olabilir ortalık kötü sonuçta gözü tutmamış olabilir falan ama o öyle diyor diye öyle mi davranıyorsunuz kadınla karşılaştınız diye takip ediyor diye bile düşünmüşsünüz. Sizin açtığnıız konularda bir acayip yani sürekli konu açıyorsunuz farklı farklı anlamsız şeyler yani konu açmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamadım ama her konunuz acayip kadında balkonda yaşıyor tüm hayatı sizi gözetlemek ssnki abartıyorsunuz

insanlar sorulmadıkça fikir beyan etmemeli bence! yani bunun iyi niyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. çok yakınlığınız varsa 1 kereye mahsus söylersiniz en fazla, o iyi niyettir. ama tanımadığım insanları sürekli uyarmak da bana düşmez gibi geliyor. çünkü fazlası insanların hayatına burnunu sokmak oluyor. dönüp bana " sana ne kardeşim!" derse diyecek lafım olmaz şahsen. haklı çünkü, bana ne!

(not: tabiki ekstrem durumlar, hayati haller hariç, o zaten insanlık vazifesi)

Yeri geliyo ailemi bile dinlemiyorum bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…