Her Şeye Müdahil Olmaya Çalışan Komşu

Sinirlerinizi hoplatacak kadar büyük bir sorun yok aslında, iyi de teyzecim her sene gidip bildiğimiz yer sen merak etme, bizi sağol düşündüğün için vs diyip geçiştirin. Ayrıca bu tarz müdahaleci insanlar hayatın heryerinde var, iş yerinde müdürün de böyle biri olabilir şimdiden boşa sinirlenme idare etmeyi öğren derim komşuluk ilişkisi kötü niyet yok bunda

Taşlatmakla ne alakası var? Sonuçta siz o kadını tanımıyorsunuz. Tanimadiğınız bir insani size taşlatmaktan ne elde edebilirim?
Actiginzda konuda tek kelime dedikodumuzu yapıyor demeyip sonradan dedikodmuzu yapıyor diyince bi haklı çıkma çabasi sezdim o kadar.

Yeni tanıştığım cocukl diyorsunuz çok iyi taniyormusunuz onları bazen büyük sozu duinleme iyidir

Biraz fazla anaç teyzemiz :)) Ama olsun insanlık yapıyor o da demek ki gençleri seviyor.
Zarar gelsim istemiyordur.
Siz çok bunaliyorsanız.Detay inip anlatmayın.
Tamam deyip geçin. Ama bence bu teyze huyundan vazgecmez :)
Biz ona hiçbir şey anlatmıyoruz zaten. Kadın ayaklı gazete gibi. Hangi akşam hangi saatte nereye gitmişiz her şeyi biliyor.

Cok sert mizacli birisiniz.bunu yasiniza veriyorum.konuya gelecek olursak teyze biraz dozu kacirmis olabilir ama kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.siz ergenlik doneminde oldugunuz icin herseyi yaparim ederim ozgurluk kafasindasiniz.simdi soylesekte bizi haksiz bulursunuz.ilerleyen yaslarda o teyzenin ne demek istedigini daha iyi anlayacaksiniz

İnan bizim yazlıkta da boyle ahlak bekcileri var bunlarin soyu gelmez. Kendi cocuklarına bakmazlar elin cocuğunu gözetlerler. Bana da zamanında böyle karıştılar en sonunda "merak etme ben kendimi biliyorum ailem de biliyor beni. Böyle seylere gerek yok"dedim. Suspus oldu hanım .

Her yazlılçkta var böyle tipler. Bizim yazlığın sitede de bi teyze vardı. Annem bi gün ‘ben kızıma güveniyorum kimseyi de karıştırmam, herkes kendi işine baksın’ dedi. Diyeceğim o ki anneniz bi paylasın kadını

Bizde bir tek bu kadın böyle. Diğer komşular hiç böyle değildir çok şükür.

Anneme bu konuda çok kızıyorum. Kimseyi kıramıyor.

Sert mizaçlı mıyım?Nereden böyle bir çıkarım yaptınız? Kötü niyetle sormuyorum merak ettim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…