konuşacak kimse bulamadım arkadaşlar....
bundan tam iki sene evvel evlerimizi ayırıp 1,5 yıl önce zor da olsa boşandığım eşimin o zamanlar iftira attığı insanla beraberim şimdi.. bundan 4 gün önce de bana evlenme teklif etti... eşimi hiç aldatmadığım halde bu konu üzerime yapıştı diye düşünüyorum. kaldı ki bugun sabah bir arkadaşım arayıp başka bir konudan bahsedersen çat diye eski görümcen seni benim eşime sormuş hala o çocukla beraberlermi demiş dedi
korkularım var ne yapmam gerekiyor.................
bundan tam iki sene evvel evlerimizi ayırıp 1,5 yıl önce zor da olsa boşandığım eşimin o zamanlar iftira attığı insanla beraberim şimdi.. bundan 4 gün önce de bana evlenme teklif etti... eşimi hiç aldatmadığım halde bu konu üzerime yapıştı diye düşünüyorum. kaldı ki bugun sabah bir arkadaşım arayıp başka bir konudan bahsedersen çat diye eski görümcen seni benim eşime sormuş hala o çocukla beraberlermi demiş dedi
Aldatmadınız, iftira atıldı da siz o insanla nasıl berabersiniz?
Eski esiniz siz aldatmasanizda diger kisiden yanlis elektrik aldigi icin iftira etmis gibi geldi...Erkekler erkekleri bakisindan anliyor( nasil kadinlar kadinlari bakislarindan anladigi gibi). Bugün size evlilik teklif eden insan samimi gelmedi... sonucta esinizle onun yüzünden (yanlislikla olsa bile) ayrilmissiniz. Biraz gurur yapmis esinize inat evlilik teklif ediyor ya da sizde bastan beri gözü olan biri ... Bu iki secenek disina cikamiyorum malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?