Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum...

hayaaleth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
66
Aydın
konuşacak kimse bulamadım arkadaşlar....

bundan tam iki sene evvel evlerimizi ayırıp 1,5 yıl önce zor da olsa boşandığım eşimin o zamanlar iftira attığı insanla beraberim şimdi.. bundan 4 gün önce de bana evlenme teklif etti... eşimi hiç aldatmadığım halde bu konu üzerime yapıştı diye düşünüyorum. kaldı ki bugun sabah bir arkadaşım arayıp başka bir konudan bahsedersen çat diye eski görümcen seni benim eşime sormuş hala o çocukla beraberlermi demiş dedi
korkularım var ne yapmam gerekiyor.................

şu anki beraberliğinde bir sorun yoksa boşver geçmişi. Kendi yakın çevren gerçekleri biliyordur sonuçta bilmese bile kaç yazar geleceğe bak sen.
Eşini aldatmadığın halde eski eşin iftira atnım anladığım kadarıyla iftirada adı geçen kişiylede şimdi gerçekten birliktesiniz yani. Ne var bunda kimseye
bişey anlatmak açıklamak zorunda değilsin sen sadece şimdiki ilişkine bak

Anladigim kadariyla, bosandiginiz esiniz sizi su an evlenme teklifi eden adamla aldattiginizi idda etti. Su an birlikte oldugunuza göre bu demektir ki, bu insanla araniz iyidi ve görüsüyordnuz. Gercekten esinizi aldatmadiginiza inaniyorsaniz ve üzerine bu iftira atilan sahis ile de daha sonrasinda cesitli duygusal etkilesimler olduysa ne yapabilirsiniz ki?
Birakin ne derlerse desinler, siz kendinize inaniyorsaniz ve sizi sevenler de inaniyorsa, ne dedikodu yapacaklari onlara kalmis.

Aldatmadınız, iftira atıldı da siz o insanla nasıl berabersiniz?

Eşin bir şeyler hissetmiş, bir şeyler kafasını karıştırmış.
Şimdi senin aldattığını belgelemiş olacak kendince.
Ama zaten diyeceğini demiş, boşanmışsınız.
Şimdiki ilişkin seni mutlu ediyorsa devam et.
Dert edecek bir şey yok

Eski esiniz siz aldatmasanizda diger kisiden yanlis elektrik aldigi icin iftira etmis gibi geldi...Erkekler erkekleri bakisindan anliyor( nasil kadinlar kadinlari bakislarindan anladigi gibi). Bugün size evlilik teklif eden insan samimi gelmedi... sonucta esinizle onun yüzünden (yanlislikla olsa bile) ayrilmissiniz. Biraz gurur yapmis esinize inat evlilik teklif ediyor ya da sizde bastan beri gözü olan biri ... Bu iki secenek disina cikamiyorum malesef...

Son düzenleme:
Ya da şöyle olabilir, siz eşinizden boşandınız ve biriyle görüşmeye başladınız, ex eş bunu duyunca "hah sen beni kesin o adamla aldatmışsındır" mı dedi?

aynen katılıyorum

Konusahibi gitmiş, biz yine byein fırtınasına devam edelim

Spekülasyonlar üzerinden konuşmak istemiyorum ama anladığımı şu şekilde dillendireyim.
Sizin daha önce eşinizin "beni bu adamla aldatıyorsun" dediği kişi ile birliktesin, böyle bir birliktelik içinde eşinin o insanı tanıyabilmesi için de çevrende veya arkadaşların arasında olan biridir bu, diye tahmin ediyorum.
Madem eşin bu şekilde bir ithamda bulundu, iftira olsa dahi niçin o adamla birliktelik kurdunuz?
İftira attığında böyle birşey yoktu demekki, ama sonrasında niye onu haklı çıkartırcasına birlikte oldunuz?

Elbetteki kimseye birşey ispat etmek veya başkalarının istediği şekilde hayatını şekillendirmek zorunda değilsin.
Öncelikle bunun altını bir çizeyim, ama benim merak ettiğim, biraz bile bile olan bir duruma düşmüşsün.

Bundan sonra ne yapacağının cevabını ancak yine sen vereceksin canım.
Malesef sevgili, eş, hayat arkadaşı olarak seçtiğimiz insanlar çevremize de mal oluyor.
Ailemiz, tanıdıklarımız, akrabalarımız bunlarında illa diyeceği bir lafı oluyor bu ilişkide.
Her ne kadar sen kulağını tıkasan, karşındaki insanın senin için önemine yoğunlaşsanda, belli bir zaman sonra bu çiftler arasında (hele ki aile tarafından istenmeme, acaba, vs. gibi bir durum varsa) ilişkinin içinde patlak veriyor. O yüzden iyi düşünmeni temenni ederim. Eğer ki ailenden dahi bir senden yana "acaba" varsa....

Diğer yönden, sen kendinden eminsen ve ben herşeyin üstesinden gelirim diyorsan.
Bu kadar takılmıyorsa kafan bu duruma, eski eşini boşver.
Zaten yapmadığın birşeyin hesabını kimse senden soramaz, sormaya da hakkı yok.
Artık adı üzerinde "eski eşin". Eğer ortada bir çocuk yoksa, kapanmış bir sayfadır senin için.
Mutlu olmak herkesin hakkı olduğu gibi, seninde hakkın.
Kalbini dinle derim.

Ama yukarıda bahsettiğim unsurları da göz ardı etme, iyi düşün.
Birşeylere karar verirken körü körüne değil, mantıkla ve yüreğinle karar ver.
Hayat bazen 2 kere hata düşme şansı vermeyebilir insana...

daha önce de böyle sapık düşünceleri vardı onun bi kaç kişi için de aynı şeyi söyledi... bu bahsettiğim olay için suçladığı zaman sa zaten evlilik bitmiş ben ailemde kalıyorken son kurtuluş olarak denendi

Dur tahmin edeyim.. Sadece dertleşiyordunuz ( Dertleşecek başka insan yokmuş gibi uğruna yuvanızın yıkıldığı adamla ) , o sizi teselli ediyordu birden bire nasıl sevgili olduğunuzu anlamadınız bile

Bu hep böyle değil midir zaten filmlerde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…