şu anki beraberliğinde bir sorun yoksa boşver geçmişi. Kendi yakın çevren gerçekleri biliyordur sonuçta bilmese bile kaç yazar geleceğe bak sen.
Eşini aldatmadığın halde eski eşin iftira atnım anladığım kadarıyla iftirada adı geçen kişiylede şimdi gerçekten birliktesiniz yani. Ne var bunda kimseye
bişey anlatmak açıklamak zorunda değilsin sen sadece şimdiki ilişkine bak
anladigim kadariyla, bosandiginiz esiniz sizi su an evlenme teklifi eden adamla aldattiginizi idda etti. Su an birlikte oldugunuza göre bu demektir ki, bu insanla araniz iyidi ve görüsüyordnuz. Gercekten esinizi aldatmadiginiza inaniyorsaniz ve üzerine bu iftira atilan sahis ile de daha sonrasinda cesitli duygusal etkilesimler olduysa ne yapabilirsiniz ki?
Birakin ne derlerse desinler, siz kendinize inaniyorsaniz ve sizi sevenler de inaniyorsa, ne dedikodu yapacaklari onlara kalmis.
valla katılıyorum sanki biraz karışık
o zaman iftira etti ayrıldınız sonra size yakıştırılan adamla neden görüşmeye devam ettiniz
vicdanınız rahatsa ve kendinize güveniyorsanız korkmayın.
Eğer pislik yaparsa gider şikayetçi olursunuz.
Yasalar ne için var?
vicdanlarımız rahat.
Ailelerimiz tanıştı istediğimiz gibi eğleniyoruz seviyoruz yaşıyoruz hayatı
henüz karşılaşmadık
muhakkak kulağına da gitmiştir diye düşünüyorum
şu ana kadar sesi soluğu çıkmadı
umarım hep böyle kalır
bosandiktan 6 ay sonra yeni bir iliski :44: Hic sanmiyorum genel olarak aldatilmada böyle sonuclar olur zaten hemen baska kollalara gidilmis, yinede herkesin kendi hayati kendi vicdani ama evli insana bakanlardan ne beklenir öyle kisilerden yaa erkek olsun kadin olsun yani sonuc kisilik meselesi vicdan ahlak herkes olmayan ozellik , allah kimseyi dogru yolldan sasirmasin sapik insanlari uzak tutsun, amin
Ya ne var bunde bukadar üzme kendini ben yaşadım aynısını benim eşimin ikinci evliliği benim ilk evliliğim.
Eşimin ablası ve eski eşi ile aynı işyerinde çalışıyordum çok eskiden. Hatta o zaman eski eşi ile evli bile değildi.
Eski eşi ile de samimi bir iş arkadaşlığımız falanda yoktu. Neyse bunlar evlendi sonra aradan 2 sene
geçti eski eşi bizim şirketten ayrıldı ( o sırada evleride ayrmışlar sonradan duyduk) sonra aradan bir sene geçti eşimin
ablasıyla sigarada muhabbet ederken kardeşinin ayrıldığını öğrendim. Yani ne evliliklerinde ne ayrılıklarında hiçbir dahlim yok.
Resmi olarak boşanmalarından 6 ay kadar sonra eşimin ablası ve eşimle sosyal bir ortamda bir araya geldik sonra birkaç kez
daha karşılaştık falan derken bir sene sonra çıkmaya başladık şimdi 4 yıllık evliyiz toplam 8 yıldırda beraberiz.
Ama ilişkimizin başlarında bizim birlikteliğimiz duyan eski eş işim dolayısıyla sektördeki tüm arkadaşlarıma (bizim ilişkimiz onların evlerii ayırmasından 2 sene boşanmalarından bir sene sonra başlamasına rağmen) boşanmalarının sebebi benmişim gibi anlatıp adımı çıkarmaya çalışmıştı. Neyseki beni bilen herkes o kadına pirim vermediği için amacına ulaşamamıştı.
Senin evliliğinin bitiş nedenini herkes biliyordur merak etme hem bu olay sayesinde sana gerçekten değer verenleri daha iyi ayırt etmeni sağlar
...........................................................................................
ya ne var bunde bukadar üzme kendini ben yaşadım aynısını benim eşimin ikinci evliliği benim ilk evliliğim.
Eşimin ablası ve eski eşi ile aynı işyerinde çalışıyordum çok eskiden. Hatta o zaman eski eşi ile evli bile değildi.
Eski eşi ile de samimi bir iş arkadaşlığımız falanda yoktu. Neyse bunlar evlendi sonra aradan 2 sene
geçti eski eşi bizim şirketten ayrıldı ( o sırada evleride ayrmışlar sonradan duyduk) sonra aradan bir sene geçti eşimin
ablasıyla sigarada muhabbet ederken kardeşinin ayrıldığını öğrendim. Yani ne evliliklerinde ne ayrılıklarında hiçbir dahlim yok.
Resmi olarak boşanmalarından 6 ay kadar sonra eşimin ablası ve eşimle sosyal bir ortamda bir araya geldik sonra birkaç kez
daha karşılaştık falan derken bir sene sonra çıkmaya başladık şimdi 4 yıllık evliyiz toplam 8 yıldırda beraberiz.
Ama ilişkimizin başlarında bizim birlikteliğimiz duyan eski eş işim dolayısıyla sektördeki tüm arkadaşlarıma (bizim ilişkimiz onların evlerii ayırmasından 2 sene boşanmalarından bir sene sonra başlamasına rağmen) boşanmalarının sebebi benmişim gibi anlatıp adımı çıkarmaya çalışmıştı. Neyseki beni bilen herkes o kadına pirim vermediği için amacına ulaşamamıştı.
Senin evliliğinin bitiş nedenini herkes biliyordur merak etme hem bu olay sayesinde sana gerçekten değer verenleri daha iyi ayırt etmeni sağlar
o zaman problem yok. Yapabileceği birşey de yok.
Dedijğim gibi gider savcılığa şikayet edersiniz.
Hem yaklaştırmazsınız hem de tazminat davası bile açabilirsiniz.
insanların ahlakları yaşadıklarıyla değil düşünceleriyle alakalı diye düşünüyorum ben
dolayısıyla evliliğim sürecinde yaşadıklarım ve sonrasıyla alakalı bir ahlak problemi olan inanın ben olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?