Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum...

herkes sen gibi düşünse keşke...

o zamanlar aldatıyosun demesinin tek sebebi bir kere yanımda oturması... Kaldı ki başladığımızda zaten boşanmış ve üzerinden 6-7 ay geçmişti...
Ama insanlar hala kurcalıyor.. Ben pislik yapmasından korkuyorum..

AYRICA BOŞANMA SEBEBİMİZ DAYAK KÜFÜR İŞSİZLİĞİYDİ TAMAMEN ÜSTÜNÜ ÖRTMEK İÇİN UYDURDU.. HA DERSENİZKİ O ZAMAN HİSSETTİ AMA BEN Bİ YANLIŞ GÖRMEDİM :s

Eşin sana iftira attığında boşanmış mıydın? Neden o zaman onun sözlerini umursuyorsun hala?

Evlerimizi ayırmıştık..
Bu olayın üzerinden iki sene geçmesine rağmen hala neden uğraşılıyor
hakikaten sebepğ bu gibi davranılıyor anlamıyorum ben
ne yapmam lazım ne düşüneyim...
Sabahtan beri canım sıkkın

Evlerimizi ayırmıştık..
Bu olayın üzerinden iki sene geçmesine rağmen hala neden uğraşılıyor
hakikaten sebepğ bu gibi davranılıyor anlamıyorum ben
ne yapmam lazım ne düşüneyim...
Sabahtan beri canım sıkkın

sen kendinden ve sevgilinden eminsen yani kocanla evliyken onu aldatmadıysan eski eşine yanlış yapmadıysan sevgilinin de seni mutlu edeceğine inanıyorsan evlen ama mutlaka dedikodular çıkacaktır demek ki bu ikisinin ilişkisi vardı kocası doğru söylemiş diyenler olacaktır buna hazırlıklı ol evlenmeyi istiyorsan kulağını tıka duyma başka yolu yok

Vicdanınız rahatsa ve kendinize güveniyorsanız korkmayın.
Eğer pislik yaparsa gider şikayetçi olursunuz.
Yasalar ne için var?

Biz birbirimizi seviyoruz ben hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum....
Sadece ona zarar gelirmi diye korkuyorum çünkü eski eşim hakikaten cahil..

Ya ne var bunde bukadar üzme kendini ben yaşadım aynısını benim eşimin ikinci evliliği benim ilk evliliğim.
Eşimin ablası ve eski eşi ile aynı işyerinde çalışıyordum çok eskiden. Hatta o zaman eski eşi ile evli bile değildi.
Eski eşi ile de samimi bir iş arkadaşlığımız falanda yoktu. Neyse bunlar evlendi sonra aradan 2 sene
geçti eski eşi bizim şirketten ayrıldı ( o sırada evleride ayrmışlar sonradan duyduk) sonra aradan bir sene geçti eşimin
ablasıyla sigarada muhabbet ederken kardeşinin ayrıldığını öğrendim. Yani ne evliliklerinde ne ayrılıklarında hiçbir dahlim yok.
Resmi olarak boşanmalarından 6 ay kadar sonra eşimin ablası ve eşimle sosyal bir ortamda bir araya geldik sonra birkaç kez
daha karşılaştık falan derken bir sene sonra çıkmaya başladık şimdi 4 yıllık evliyiz toplam 8 yıldırda beraberiz.

Ama ilişkimizin başlarında bizim birlikteliğimiz duyan eski eş işim dolayısıyla sektördeki tüm arkadaşlarıma (bizim ilişkimiz onların evlerii ayırmasından 2 sene boşanmalarından bir sene sonra başlamasına rağmen) boşanmalarının sebebi benmişim gibi anlatıp adımı çıkarmaya çalışmıştı. Neyseki beni bilen herkes o kadına pirim vermediği için amacına ulaşamamıştı.

Senin evliliğinin bitiş nedenini herkes biliyordur merak etme hem bu olay sayesinde sana gerçekten değer verenleri daha iyi ayırt etmeni sağlar

bosandiktan 6 ay sonra yeni bir iliski :44: hic sanmiyorum genel olarak aldatilmada böyle sonuclar olur zaten hemen baska kollalara gidilmis, yinede herkesin kendi hayati kendi vicdani ama evli insana bakanlardan ne beklenir öyle kisilerden yaa erkek olsun kadin olsun yani sonuc kisilik meselesi vicdan ahlak herkes olmayan ozellik , allah kimseyi dogru yolldan sasirmasin sapik insanlari uzak tutsun, amin

vicdanınız rahatsa ve kendinize güveniyorsanız korkmayın.
Eğer pislik yaparsa gider şikayetçi olursunuz.
Yasalar ne için var?

vicdanlarımız rahat.
Ailelerimiz tanıştı istediğimiz gibi eğleniyoruz seviyoruz yaşıyoruz hayatı
henüz karşılaşmadık
muhakkak kulağına da gitmiştir diye düşünüyorum
şu ana kadar sesi soluğu çıkmadı
umarım hep böyle kalır

O zaman problem yok. Yapabileceği birşey de yok.
Dedijğim gibi gider savcılığa şikayet edersiniz.
Hem yaklaştırmazsınız hem de tazminat davası bile açabilirsiniz.

insanların ahlakları yaşadıklarıyla değil düşünceleriyle alakalı diye düşünüyorum ben
dolayısıyla evliliğim sürecinde yaşadıklarım ve sonrasıyla alakalı bir ahlak problemi olan inanın ben olmam

...........................................................................................

Son düzenleme:

böyle şeyler ister istemez tat kaçırıyor
dediğin gibi de dostun düşmanın belli de oluyor aslında
umarım bizde bir an evvel atlatırız bu durumu
gerçi bişey yok ortada ama benim kuruntum işte
neden böyle sormuş diye düşünmekten

insanların kendi hatalarını örtmek için yapmayacakları şey yok sanırım

o zaman problem yok. Yapabileceği birşey de yok.
Dedijğim gibi gider savcılığa şikayet edersiniz.
Hem yaklaştırmazsınız hem de tazminat davası bile açabilirsiniz.

tazminattan korkar
:) daha doğrusu para ödememek için karısından boşanan bir adam zaten

insanin dusunceleri durusu kisiligi hayatina yon verendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…