Her şeyi bırakıp gitmek istiyorum...

Bence bu olay zamanında atılmış iftiranın ilerde ki zamanda bilinç altı yapıp karşı tarafa istek dışı bi ilgi gösterilmesi duygu karmaşıklığı durumuna benziyor. Çevremde öyle çok olaya şahit oldum. Olabilir bence hiç düşünme bunları. Ama şunuda unutma onun sana yaptığı tek yanlış onun senin gözünden bi anda düşümesine sebep olacak bence iyi düşün öyle karar ver derim anladığım kadarıyla ilişkiniz daha çok yeni

İlla bekar aşık olur, evli aşık olmaz diye birşey yok. Aşk evlinin de başına gelebilir, herkes aşık olabilir. Eğer aşık oldunsa herşeyi göze alıp mevcut ilişkiyi bitireceksin, yok efendim göze alamıyorsan aşkı unutup önüne bakacaksın.

Yani kısaca aldatmayacak kardeşim kimse kimseyi aldatmayacak. Aşk herşeyi göze almaktır, yiyorsa yaşarsın yemiyorsa yaşamazsın.

Bitmiş gitmiş bir ilişki, eski eşin "ben demiştim işte" dese ne olur demese ne olur. O zaten herhalükarda kendini haklı görür. Onun gözünde sen, o kişiyle evlensende aldattın , evlenmesende aldattın.

O zaman ???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…