Her şeyi herkese dürüstçe söylemek zorunda mıyız?

Yahu normal degil mi. Tabiki gizleyecek. Insanlari bi salin ya. Benim de gercek hayatta burda oldugunu bildigim arkadaşlarim var gosterdi de adini bi kere acip bakmadim ne yazmis neye bakmis diye. Bizim insanimiz banane demeyi ne zaman öğrenecek acaba.

Bende birşey gizli kalmaz anneme anlattığım zaman oda kızkardeşlerine anlatır ,eşimde annesine anlattığında onun kardeşleri bilir bence çoğu şey gizlenemiyor
Iyhh buna ben de cok gıcık oluyorum. Eşim gitmis annesine gecen samantha arabasini satacak demis. Esimin teyze kızı var lüzumsuz bisey eşimi aradi bana kac taksitle ve ne kadar indirimle verirmis bi sor diye. Aynen dedigi laf bu. Taksitle araba satacakmisim buna ucuza başımın zoru neyse bunu da ömrü hayatimda ilk kez duydum. Hic bisey soylememek lazim bu insanlara.

Zaten ilk yorumuma bakarsanız,
"Her şey herkese söylenmez" diyorum. Normal olduğunu da dile getiriyorum.

Soranlara da cevap olarak hususi aramadığımı, tesadüf olduğunu söylüyorum.

Siz de nerden nereye laf soksam diye bekleyenlerdensiniz herhalde forumda

Siz denk gelirseniz , okumazsınız, bu sizin tercihiniz. Ben denk gelmişken okudum. Eminim böyle yakın birine denk gelen çoğu çoğu kişi okur. Banane denecek durumda biri değil ki :)
Bir de eleştirdiğiniz şeyi kendiniz de yapmış oluyorsunuz, laf sokma çabaları falan. Hadi geçin bunları, başka insanlara laf sokun .

Hususi aradığını düşünmedim zaten o kadar da değil. Laf sokmuyorum. Banane demeyi bilmiyoruz diyorum. Herkes pek tabii kendini burda aynen yansıtmaz ben o yuzden garipsemem birinin aslında farklı olduğunu görsem. Toplum içinde burda olduğumuz kadar şeffaf olmalı mıyız? Kesinlikle hayır. E aynı şeyi düşünüyorsak neyi tartışıyoruz o zaman ve sen neye şaşırmış oluyosun tanidigin insanin icinde kopan firtinalari görünce o zaman?... Mantiginla celisio şaşırman onu söylüyorum.

Peki hala aktif mi o kişinin hesabı kapalı mı merak ettim umarım ben ve eski hesabım değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…