- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Valla olan bu ne yazıkki ;(Önceki sevgilisi iş yerinden bir adamdı zorunluya yarım saat oral seks yaptırıp pişirdiği yemeği yiyip evine gidiyordu.
Şimdi evlenmeyi düşündüğü adama ilk günden bütün sosyal medya hesaplarının şifrelerini vermiş, önceki sevgilisi ile yaşadığı tüm mahremini anlatmış adamda buna banyo yaparken çıplak fotoğraflarını çekip atıyormuş ilk buluşmalarında günlük ev tutmuşlar adam zorlamış birliktelik için şimdide regl döneminde birliktelik yaşadıkları için mutlu benden iğrenmedi diye
Banada öyle geliyor sapık gibi yani cunku beğenmediği fotoğraf kalmamış benden sonra yapmıyor aama sürekli her sabah fotoğraflar her saman duştan sonra fotoğraflar atıyor , beni hep arzuladığını söylüyor . İnşallah tahminlerimde yanılırımZorunlu bu devirde nasıl böyle herkese güvenip sürekli değişik kişilerle ilişki yaşayabiliyorsun? Ya sana zarar verseler. Ya hastalık kapsan ne olacak. Bu adam sapık daha önce ki konunda da anlatmıştın duş ta resimler, şimdi sert yapmalar falan normal değil.
Git bir psikoloğa derdini anlat tedavini ol. Düzelince önüne çok daha iyileri çıkacaktır.
Sen tahmin falan yapma.Banada öyle geliyor sapık gibi yani cunku beğenmediği fotoğraf kalmamış benden sonra yapmıyor aama sürekli her sabah fotoğraflar her saman duştan sonra fotoğraflar atıyor , beni hep arzuladığını söylüyor . İnşallah tahminlerimde yanılırım
100.000 olabilir bu. Bugün 24 ay vadeli ön onayli 100.000 tl kredi teklifi geldi mobil uygulamadan.belli miktar üstüne vermiyorlar artık.50 ya da 60 bindi sanırım.
Evlilik bir bitiş değil başlangıçtır zorunlu. Eğer evliliği amaç olarak görürsen hata edersin. Gerçekten tanımadan evlenme, iki ayda adamı ne tanıdında hemen güvendin birlikte oldun ve evlenmeye karar verdin. İnşallah gelip burada hamile miyim konusu açmazsınBekler biliyorum. Hayatımda hiç böyle birini görmedim . Yani ilk kez benim gibi bi manyak ile evlenmek isteyen birini
Umarım evlenmek için hamile kalmazEvlilik bir bitiş değil başlangıçtır zorunlu. Eğer evliliği amaç olarak görürsen hata edersin. Gerçekten tanımadan evlenme, iki ayda adamı ne tanıdında hemen güvendin birlikte oldun ve evlenmeye karar verdin. İnşallah gelip burada hamile miyim konusu açmazsın
Size katılıyorum. Yorumlarımızı okuyorsan eğer zorunlu bu söylediklerimize kulak ver. Kimse kötülüğünü istemiyor. Gençliğine yazık, sana yazık. Beş para etmez adamların oyuncağı olma. Müsade etme seni kullanmalarınaUmarım evlenmek için hamile kalmaz.
Üzülüyorum bu kıza. Kesinlikle kötü bir insan değil ama değer görebilmek için yanlış kararlar alıyor.
Detaylar çok mide bulandırıcı.Önceki sevgilisi iş yerinden bir adamdı zorunluya yarım saat oral seks yaptırıp pişirdiği yemeği yiyip evine gidiyordu.
Şimdi evlenmeyi düşündüğü adama ilk günden bütün sosyal medya hesaplarının şifrelerini vermiş, önceki sevgilisi ile yaşadığı tüm mahremini anlatmış adamda buna banyo yaparken çıplak fotoğraflarını çekip atıyormuş ilk buluşmalarında günlük ev tutmuşlar adam zorlamış birliktelik için şimdide regl döneminde birliktelik yaşadıkları için mutlu benden iğrenmedi diye
kesin anne babasından birinde ya da her ikisinde bir sorun vardır.hakkıyla evlat yetiştirmemişlerdir.psikolojik sorunu varsa asla tedaviye götürmemişlerdir.sevgi gösterdiklerini hele hiç sanmıyorum.sevgiyi saçmasapan erkeklerde arıyor çünkü.azıcık yüzüne gülene maddi manevi herşeyini veriyor.maaşını da yiyordur böyleleri bu kızın.herkes anne baba olmamalının en büyük ispatı zorunlunun ailesi bence.Detaylar çok mide bulandırıcı.
Ah zorunlu sana kızıyorum ama üzülüyorum da. Kendine yazık ediyorsunBanada öyle geliyor sapık gibi yani cunku beğenmediği fotoğraf kalmamış benden sonra yapmıyor aama sürekli her sabah fotoğraflar her saman duştan sonra fotoğraflar atıyor , beni hep arzuladığını söylüyor . İnşallah tahminlerimde yanılırım
Aile kesinlikle çok önemli. Özellikle babasının, annesini sevdiğine şahit olarak büyüyen, mutlu anneye sahip insanların geneli insan ilişkilerinde daha başarılı..kesin anne babasından birinde ya da her ikisinde bir sorun vardır.hakkıyla evlat yetiştirmemişlerdir.psikolojik sorunu varsa asla tedaviye götürmemişlerdir.sevgi gösterdiklerini hele hiç sanmıyorum.sevgiyi saçmasapan erkeklerde arıyor çünkü.azıcık yüzüne gülene maddi manevi herşeyini veriyor.maaşını da yiyordur böyleleri bu kızın.herkes anne baba olmamalının en büyük ispatı zorunlunun ailesi bence.
haklısın.aklı fikri cinsellikte kendisinin.kimseye set çekmiyor.açtığı konularda takmış bi göğsümden altını öpmüyor diye.hayata dair bir planı yok hobisi yok hayatındaki saçmasapan erkekler dışında bir arkadaşı yok.anca buraya konu açıyor verilen tavsiyeleri de asla dinlemiyor.geçenki adam için yüzlerce üye yapma etme dedi dinlemedi.sanırım tüm hayatı böyle tuhaflıklarla geçecek.ben de düzeleceğine inanmayanlardanım.eski ilişkilerinden zerre ders almadı çünkü.yenisi de saçmasapan şekilde ilerliyor.adamın kendisiyle sex yapmasını kendisine yapılan büyük bir iyilik lütuf sanıyor.böyle bir kadına ne akıl verilir ki?Aile kesinlikle çok önemli. Özellikle babasının, annesini sevdiğine şahit olarak büyüyen, mutlu anneye sahip insanların geneli insan ilişkilerinde daha başarılı..
Fakat, birazda aklını kullanması lazım artık. Ve konularının geneline bakınca bazı erkekler nasıl ki sapık bir ruha sahipse zorunlu da kesinlikle sapık.. Her anlamda ama.. Her şeyi aşırı zorlayan, ısrarcı bir insan.
Burda karşı tarafın onu kullandığını düşünenler var fakat ben öyle düşünmüyorum. Erkekleri cinselliği ve parasıyla elinde tutmaya çalışan bir kadın.
Aynen.. akıl almak istemiyor sadece ruhundaki karmaşayı burayı kullanarak yazıyor. Dikkat çekerek ilgi görmek istiyor. Bizlerde iyi niyetimizle yazıyoruz.. Kimi zaman dalga geçtik kimi zaman üzüldük..haklısın.aklı fikri cinsellikte kendisinin.kimseye set çekmiyor.açtığı konularda takmış bi göğsümden altını öpmüyor diye.hayata dair bir planı yok hobisi yok hayatındaki saçmasapan erkekler dışında bir arkadaşı yok.anca buraya konu açıyor verilen tavsiyeleri de asla dinlemiyor.geçenki adam için yüzlerce üye yapma etme dedi dinlemedi.sanırım tüm hayatı böyle tuhaflıklarla geçecek.ben de düzeleceğine inanmayanlardanım.eski ilişkilerinden zerre ders almadı çünkü.yenisi de saçmasapan şekilde ilerliyor.adamın kendisiyle sex yapmasını kendisine yapılan büyük bir iyilik lütuf sanıyor.böyle bir kadına ne akıl verilir ki?
Bizlerin okumaya bile tahammül edemediği hayatı zorunlu bile isteye yaşıyor.Detaylar çok mide bulandırıcı.
Çok teşekkür ediyorum gerçekten bana kızsanızda hepinizi seviyorum . Sizlerde iyi olmasanız bana akıl vermezsiniz ben uslanmıyorum cunku bana olan bu ilgisini sevgi sanıyorum .Umarım evlenmek için hamile kalmaz.
Üzülüyorum bu kıza. Kesinlikle kötü bir insan değil ama değer görebilmek için yanlış kararlar alıyor.
Biraz ailemden bahsetmek istiyorum. Annem bana bir kere bile kızmadı dünyanın en sakin insanı annem , inanın yalan soylemıyorım , babam çok fevri küçükken beni dövdüğünü hayal mayal hatırlıyorum bi de sekizinci sınıftayken arkadaşlarımın yanında bi çocuğun Peşinden gidiyorum diye bi kere tokat yedim . Daha sonra babam asla dovmedi beni. Oda her kararım da saygı duydu açıldım saygı duydu, ama öyle dert anlatırım dinler babamda sakinleşti sonradan . İlkokulda zengin bi okulda okuyordum herkes zengindi ben ise köyden geliyordum durumumuz kötüydü .ben hep arkadaşlarıma ağlıyordum biz köylüyüz diye bizi istemiyorsunuz diye . Dershaneye gidiyordum babamın motosikletinden bisikletinden utanıyordum. Arabası yoktu yırtık eski eşyaları vardı. Ama şimdi çocukluk ile yaptım diyorum . Lisede başladı bu düşkünlüğüm bi sürü erkekler yazardı cevap verirdim üniversite de o şekilde oldu . Bilmiyorum neden böyleyim .kesin anne babasından birinde ya da her ikisinde bir sorun vardır.hakkıyla evlat yetiştirmemişlerdir.psikolojik sorunu varsa asla tedaviye götürmemişlerdir.sevgi gösterdiklerini hele hiç sanmıyorum.sevgiyi saçmasapan erkeklerde arıyor çünkü.azıcık yüzüne gülene maddi manevi herşeyini veriyor.maaşını da yiyordur böyleleri bu kızın.herkes anne baba olmamalının en büyük ispatı zorunlunun ailesi bence.
Çok teşekkür ediyorum gerçekten bana kızsanızda hepinizi seviyorum . Sizlerde iyi olmasanız bana akıl vermezsiniz ben uslanmıyorum cunku bana olan bu ilgisini sevgi sanıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?