Her şeyi tüm samimiyetimle anlatıp, gerçekten danışmak istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Biliyorsunuz ki önceki erkek arkadaşımdan iki ay önce ayrıldım (çok zorluklarla , dediğinizde haklı olarak ) daha sonra çocukken tanıdığım arada sırada dertleştim biriyle sevgili olduk bu çocuk sürekli beni arayan sürekli Soran merak eden birisi, bana Aralık ayında aileler tanışsın dedi ancak benim 134.000 TL borcum var , Bu borçu da önceki erkek arkadaşıma çok fazla para harcayarak yaptım bazen de aileme bir şeyler alarak. O kadar pişmanım ki, evimiz çok eski , kapıları lambaları duvarları banyoları, bunları ona söyleyemiyorum. Annemde Hazirana kadar bekleyelim. Diyor hem biz kendimizi toparlarız diyor. Bu çocuk ile İstanbul’da görüşüyoruz. Bi evde kalıyoruz iki kez ilişkiye girdik . Ben ilk defa deniyorum . Annesi sürekli annemin telefonunu istiyor . Bende durumları anlattım benim borç durumumu , sizce nasıl bi yol izlemeliyim ? Gerçekten seviyorum onu birde böyle şeyler yaşandığı için ister istemez daha çok seviyorum

Daha 2 ay olmuş ne bu acele bekleyin hazirana kadar hem birbirinizi daha iyi tanırsınız. Ayrıca evinizin durumu kötü diye anlatmışsınız, ailece maddi durumunuz pek iyi değil herhalde. Nasıl 134,000.00 TL'lilk harcamalar yaptınız bu durumda şaşırdım doğrusu. Kim ödeyecek bu borcu, eski sevgilinize harcama yaparak yaptığınız borcu evlenip eşinize ödetmeyi düşünmezsiniz diye umuyorum.

Takip edemiyorum zorunluuuu. Ne kim ne ara nasıl diye kalıyorum. Yardım edemeyeceğim. Tek diyeceğim madem eviniz kötü durumda keşke o 140 bini evin tadilatına harcasaymışsın ona buna yedirecegine.

Ne kadar çabuk birini unutup başka biriyle sevgili olup evlilik için adım atma aşamasına gelmişsiniz. Önceden tanıdığınız biri de olsa insanlar ilişkilerde daha farklıdır. Bi durun ilişki otursun, siz maddi olarak toparlanın. Adamın bu acelesi neden? Beklesin 6-7 ay daha. Seven, değer veren insan durumunu anlar, anlayış gösterir. Düzgünce konuşun, beklemesini rica edin.

Takip edemiyorum zorunluuuu. Ne kim ne ara nasıl diye kalıyorum. Yardım edemeyeceğim. Tek diyeceğim madem eviniz kötü durumda keşke o 140 bini evin tadilatına harcasaymışsın ona buna yedirecegine.
O kadar pişmanım ki inanın bana , keşke yapmasaydım

Oda en sonunda tamam dedi. Bende toparlanmaya çalışacağım bu süreçte inşallah toparlanırım

Yüzük diye saldır be zorunlu dışarıda bi yerde buluşsunlar madem eve sokmayın, ama dikkatli ol 2 ayda bu coşku bu gidişat hal değil.

Evlenmek istediginde evinin durumundan utanacak haldeysen hangi akilla elin ogluna o kadar para yedirdin. Anan baban gel evi yaptir dese vermezsin o parayi. 2 ay once ayrildiysan ne cabuk buldun da asik olup sevistin evlenme karari aldin. Hic mi ask acisi cekmiosunuz nasi adapte oluyosunuz hemen cok sasirtici

Yüzük diye saldır be zorunlu dışarıda bi yerde buluşsunlar madem eve sokmayın, ama dikkatli ol 2 ayda bu coşku bu gidişat hal değil.
Burda bi arkadaşımda öyle diyor gerçekten hizlı bi başlangıç oldu bir senedir tanıyoruz arkadaşça da

Çok üzülüyorum inanın ya , keşke bi kuruş yedirmeseydim . O kadar yemekler yaptım . Bana geliyordu burgere bile ben sipariş ediyordum başta ufak gibi duruyordu ama şimdi bakıyorum ki çok büyük param gitti

Ben eski sevgilimi onunlayken bitirdim ;(

134.000..
Eski sevgilinle yemekleri Nusret'te mi yediniz ? Adama Nusret mi ısmarladın canım sen..
Neyi ilk kez deniyorsun,onu anlayamadım ben.
Bence gayet görmüş,geçirmiş birisin şu hayatta
Ev taşıdım artı kredi kartım arti aileme bi şeyler aldım artı bi de sevgili artı bide kendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…