Her şeyi tüm samimiyetimle anlatıp, gerçekten danışmak istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ailende de sorun yokmuş madem sorun senin beyninde demek ki. Psikolog yardımı almalısın. Köyden okumaya gitmek köylü olmak zengin olmamak da aşağılanacak şeyler değil. Öyle çocuklar gördüm ki egoları özgüvenleri zengin şehir çocuklarından fazlaydı. Sorun sensin zorunlu. Değişmeye zerre çaba göstermiyorsun. Herşeye bir kılıfın bir bahanen var. İşyerindeki adam konusunda seni kaç kişi uyardı? Dinledin mi?

Saçmalık.
Dayagın tillahını yedik babamdan.
Böyle değişik olmak aklımıza gelmedi.
Neyse ya kendi zararı.
Ayrılmayacak zaten.
Yine gelir ağlar bazıları teselli eder.

peki anlatımınıza göre bu kadar sorunsuz ve sizin bir yerlere gelmeniz için bu kadar destek olan ailenize yapmanız gereken harcamayı elin adamına harcamakta ki motivasyonunuz neydi? İnsan der ki anamın babamın durumu yok evleri harabe gibi maaşımdan biraz birikim yapayım da evimizi tadilat yaptırayım annem babam biraz rahat etsin temiz temiz otursun.

Ben bu uyenin konularını mesajlarını okurken istemsizce esra eroldaki Fatma gözümde canlanıyor birden

senin diğer konularında yattım diyosun bizle dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Kayganlaştırıcı anal için di o zaman ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…