Her şeyimi onlara adadım onlar sanırım beni sevmiyor :(

Yok sadece ilk sayfayi okudum ama hala tuhaf geliyor bana bilemedim
Cok kucukler anneden bu kadar bagimsiz olmak icin , sosyal olmalari guzel bir durum ancak temel ihtiyaclarini baskalarina karsilatmalari hic rastlamadigim bir durum ( zorunlu haller haric)
Uzman degilim sonucta ama annelik tecrubeme dayanarak yapiyorum yorumlarimi yanlis anlamayin lutfen , ben hissettikleriniz konusunda size hak verdim

Canım şimdiki çocukların hepsı oyle.Uzulme.Ayrıca artık hepımız calışmak zorundayız.

Bir çocuk annesini bilir. Siz çalıştığınız için Sadece belli bir kişiye güven duymak yerine herkese güveniyor gibiler

Cocuk gelisimi okurken bi kac makale okumustum ve soyle bisi hatirliyorum cocuklar ozellikle kucuk aylarca annesi calismaya baslayan cocuklar annesinin kendisini terk ettigini dusunup onu gormezden gelme egiliminde bulunabiliyorlar. Ya da cok hircin davranip anneyi hirpalamaya calisiyorlar diye okumustum. Kizinizin sizi gormezden gelmesi bence tamamen sizin onu terk ettiginizi dusunmesiyle orantili

Bu nasıl bişey biliyo musunuz. Ben şuan hamileyim bebeğim bana hiç huzur vermiyo şuan son haftalardayim agirlastim canım yanıyo acaba bebeğim beni sevmiyo mu sorusuyla aynı gibi. Çocuğunuzun onunla ilgilenen kişiyi böylesine sevmesi çok güzel çünkü çocuk seviyorsa demek ki ilgilenen kişi ona sevgisini veriyordur. Böyle birini bulduğunuz için şanslısınız. İlgilenen herkes sevgiyle ilgilenmiş. Çocuklar için şartlar ne olursa olsun annenin yeri bambaşkadır bu öyle başkalarına gidiyo, başkalarıyla vakit geçirmek istiyo diye sizi sevmediği anlamına gelmez. Düşünmeyin öyle şeyler.

Aslında hala varken yine bana bağlıydılar yani ilk 2 yıl ama bakıcıdan sonra sanki bana karşı böyle oldular hatta abla diye sesleniyorlar bazen belki geçici belki bakıcının iyi olması belki bana kızgınlar belki yazın hep beraberdik ve daha büyük oldukları için benim bianda evden eksilmem onları küstürdü, bilmiyorum ama eşim çocuklar hep bizi görüyorlar yabancı görünce ilgileri hoşlarına gidiyor diyor...umarım geçicidir.

Olur mu öyle sey, siz annesiniz, en guvendikleri..aslinda bu durum belki de daha sağlıklı. Cunku bagimli olmalari da buyuk sorun teskil etmez mi, ilerisi icin.

Bende senin gibi dusunuyordum ortamda hosmadigi bir sey oldugu zaman ozellikle korkuyorsa kucagimdan inmiyor ama onun disinda anneannesine cok guzel satar beni

Ablam yiğenime kendisi bakıyor hic bakıcı yardımcı vs bakmadı ona ragmen yiğenim ananesinden cıkmak istemez dedesi oyun oynamaz bile dogru düzgün dedeyi görsün babayı falan unutur
Bu yaşlarda oluyor böyle seyler

Yaşları gereği ilgi ne taraftaysa oraya giderler ..
Ama Keşke yanlarında olabilseniz en güzel zamanlarına şahit olamıyorsunuz

Bence normal. Benim Kızım da bakicisina anne diyor ilk garipsedim ama kızım için bu bir seslenme şekline dönüşmüş. İki ona laf atan insanlarla hemen diyalog kurup oyun oynamak istiyor. Çok normal. Sizin haricinizde bir sürü uyaranla maruz kalıyor. İhtiyaçları bir tek sizin tarafınızdan giderilmiyor. O yüzden çocuk için bu normal olarak algılanıyor. Ben mutlu oluyorum yabani olmamasına, çevresini sevmesine. İlla bana özel bir ilgi beklemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…