Daha çok küçükler. Kim ilgilense ona giderler bu çok normal. Sizi sevmemeleri mümkün değil yani endişelenmeyinMerhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz iyi bi kız,hala da çok iyiydi,hala varken ona çok bağlıydılar şimdi de buna...Ben mecbur olmasam bırakıp gitmem kiilk geldiğimde sarılırlar bitti,başkasını gördükleri gibi beni satıyorlar örneğin dün akşam yemeğe misafirimiz vardı,ilk defa gördükleri bi arkadaşım ama suyu ondan istediler çişe onla gitmek istediler çok kötü hissettim KOCA BİR HİÇ GİBİ
Dün gelen misafirim hiç ilgilenmedi ki yani oturuyordu öylece benimkiler o gelir gelmez oyuncaklarını döktüler ellerinden tutup tuvalete götürmesini su vermesini falan istedilerDaha çok küçükler. Kim ilgilense ona giderler bu çok normal. Sizi sevmemeleri mümkün değil yani endişelenmeyin
Anlıyorum ama kasıtlı yapmıyorlar. Elinizden geleni yapıyorsunuz zaten ama özel olarak biraz daha ilgilenin. Zamanla geçecek.Dün gelen misafirim hiç ilgilenmedi ki yani oturuyordu öylece benimkiler o gelir gelmez oyuncaklarını döktüler ellerinden tutup tuvalete götürmesini su vermesini falan istediler
İnanın yapıyorum en çok da ağrıma bu gidiyor,okul öncesi öğretmeniyim hemen hemen hergün bir etkinlik yapıyoruz onu yapamadık diyelim mutlaka hergün bol bol sarılırım öperim sevdiğimi söylerim işim sebebiyle bırakıp gittiğim için üzgün olduğumu vs vs her şey üzerine sohbet ediyoruz kendi söylediklerine gülsünler diye defalarca aynı şeyi soruyorum,sırf vakit geçirelim diye haftasonu erkenden uyanıyoruz beraber mutlaka bir yerlere gidiyoruz eğlenip koşabilecekleri rahat edebilecekleri alanlara...Ne kadar halsiz de olsam hasta da olsam yapıyorum işte bu bana dokunuyor,hani klasik bir annelik de yapmıyorum,yedir içir giydir uyut...ki bunu yapanların çocukları daha bağlı annelerineSeninle pek vakit geçirmediklerinden oluyo tüm bunlar.. evet mecbur bırakıyorsun ama akşam eve geldiğinde beraber oyunlar oynasanız biraz olsun eğlenceli aktiviteler yapsanız anneleriyle eğlendiklerini düşünüp akşam gelmeni dört gözle beklerler ozaman.. yorgun olabilirsin kolay değil evet ama hafta sonları dışarı çıkıp eğlenin beraber sadece sen ve kızların.. daha çok küçükler
Kendinizi hirpalamayin. Benim cocugumda o yaslarda oyleydi heleki eve gelince senmi geldin diye kapiyi suratima kapatiyordu. Git diyordu bina koridorunda kaliyordum. Ki onunla zaman geciren genelde benim bakicidan sonra. Aglamisimdir koridorda cok. Yasinin getirisi gercekten sizle ilgili degil. Bu evre gecti. Simdi 3.5 yasinda beni gorunce kosuyor kocaman sariliyor. Hatta gecen okulda aglamis annemi ozledim. Annem gelsin bana sarilsin diye. Kisisel algilamayin ben o zaman cok uzulmustum anladimki yasin getirisi ozluyor sizi ama tepkisinide ters kose gosteriyor. Misafirler gelince hep sizin cocuklar gibidir. O normal yani.İnanın yapıyorum en çok da ağrıma bu gidiyor,okul öncesi öğretmeniyim hemen hemen hergün bir etkinlik yapıyoruz onu yapamadık diyelim mutlaka hergün bol bol sarılırım öperim sevdiğimi söylerim işim sebebiyle bırakıp gittiğim için üzgün olduğumu vs vs her şey üzerine sohbet ediyoruz kendi söylediklerine gülsünler diye defalarca aynı şeyi soruyorum,sırf vakit geçirelim diye haftasonu erkenden uyanıyoruz beraber mutlaka bir yerlere gidiyoruz eğlenip koşabilecekleri rahat edebilecekleri alanlara...Ne kadar halsiz de olsam hasta da olsam yapıyorum işte bu bana dokunuyor,hani klasik bir annelik de yapmıyorum,yedir içir giydir uyut...ki bunu yapanların çocukları daha bağlı annelerine
İşte ne güzel sosyal, kendini ifade edebilen kızlar yetiştiriyorsunuz çabalarınız sayesinde. İlgilerini çeken misafiri pas vermese bile tavlamak için türlü türlü numaralar biliyorlar şimdidenİnanın yapıyorum en çok da ağrıma bu gidiyor,okul öncesi öğretmeniyim hemen hemen hergün bir etkinlik yapıyoruz onu yapamadık diyelim mutlaka hergün bol bol sarılırım öperim sevdiğimi söylerim işim sebebiyle bırakıp gittiğim için üzgün olduğumu vs vs her şey üzerine sohbet ediyoruz kendi söylediklerine gülsünler diye defalarca aynı şeyi soruyorum,sırf vakit geçirelim diye haftasonu erkenden uyanıyoruz beraber mutlaka bir yerlere gidiyoruz eğlenip koşabilecekleri rahat edebilecekleri alanlara...Ne kadar halsiz de olsam hasta da olsam yapıyorum işte bu bana dokunuyor,hani klasik bir annelik de yapmıyorum,yedir içir giydir uyut...ki bunu yapanların çocukları daha bağlı annelerine
Çocuklar böyledir, bi tanıdığımıza gitmiştik küçük çocukları vardı dibimden ayrılmıyordu öpüp durdu gün boyu yanaklarımı daMerhaba kısaca anlatmaya çalışacağım,ikiz kızlarım var 2.5 yaşındalar ben de öğretmenim,hayatımı her yönüyle onlara göre ayarlıyorum,maddi manevi ancak çocuklarım sanırım beni sevmiyor şuna bağlıyorum ben,ilk 2 yıl halaları baktı hala evlenince bakıcı tuttuk,tanıdık birileri aracılığıyla..temiz iyi bi kız,hala da çok iyiydi,hala varken ona çok bağlıydılar şimdi de buna...Ben mecbur olmasam bırakıp gitmem kiilk geldiğimde sarılırlar bitti,başkasını gördükleri gibi beni satıyorlar örneğin dün akşam yemeğe misafirimiz vardı,ilk defa gördükleri bi arkadaşım ama suyu ondan istediler çişe onla gitmek istediler çok kötü hissettim KOCA BİR HİÇ GİBİ
Ya şimdi ikizler birbirlerine düşkündürler onlar kesin senin yokluğunda birbirlerine bağlanmışlardır ama hiçbirşey senin onların anneleri olduğunu değiştirmez.. onlar çok küçükler daha sanmıyorum annelerini sevmediklerini büyüdükçe huy değiştirirler davranışları bakışları herşeyi değişir ama annelerini herdaim severler hangi çocuk sevmez annesiniİnanın yapıyorum en çok da ağrıma bu gidiyor,okul öncesi öğretmeniyim hemen hemen hergün bir etkinlik yapıyoruz onu yapamadık diyelim mutlaka hergün bol bol sarılırım öperim sevdiğimi söylerim işim sebebiyle bırakıp gittiğim için üzgün olduğumu vs vs her şey üzerine sohbet ediyoruz kendi söylediklerine gülsünler diye defalarca aynı şeyi soruyorum,sırf vakit geçirelim diye haftasonu erkenden uyanıyoruz beraber mutlaka bir yerlere gidiyoruz eğlenip koşabilecekleri rahat edebilecekleri alanlara...Ne kadar halsiz de olsam hasta da olsam yapıyorum işte bu bana dokunuyor,hani klasik bir annelik de yapmıyorum,yedir içir giydir uyut...ki bunu yapanların çocukları daha bağlı annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?