yazıklar olsun ona ya.. Yemin ederim gözlerim yuvalarından fırladı son teklifini okuyunca.
Biz 24 bini sakın verme derken, adam bide üzerine kredi çek diyor.
Ben senin yerinde olsam evden sadece demir baş eşyalarımı alır, geri kalanları ihtiyacı olan birine verdikten sonra, kendime yeni yeni miss gibi son model eşyalar alırdım. Elin adamına yedireceğime, kendim yerdim birikmişimi. İnsanın içini aydınlatıyor yeni eşyalar.. Kendine falanda yeni makaj malzemeleri, yeni kıyafetler al.. Tarzını değiştir.. İyi gelicektir bu söylediklerim sana..
Eğer olurda barışırsan ona deki ''asla hiç bir şekilde ben para harcamayacağım. Adet olduğu üzere yatak odası ve mutfak eşyalarını alırım bitti.'' Düğünü de yapıcaksın, istediğim gelinliğide alıcaksın.. İşine gelirse.
Hiç tartışmaya girmeye bile gerek yok gayet sakin yukarıdakini söyle, sonra izle nasıl çıldırıyor. Bırak kendi çıksın çileden..
Ayrıca ben senin yerinde olsaydım arar çoktan söylerdim ailesine. Nişanımı bile ben kendim yaptım, size yolladığı parayı bile ben verdim, şimdide oğlunuz düğünü yapıp eşyalarımı kendim almam için beni hem kredi çekmeye, hem de elimdeki birikmiş toplu paramı harcamaya zorluyor diye. Rezil olsun. Belkide olmaz, ailesininde haberi vardır belki.
Yok minnoş bırak bu adamı ya, kesinlikle dönme. Rabbim sana iç soğukluğu versin.Bir an önce kurtulmayı nasip etsin.
---------------------------------------------------------------------------------------
Bu mesajı 2 gün önce yazmıştım internet gidince word e kopyaladım.. Şimdi göndermek kısmetmiş
Bakıyorum kararlısın.. Dilerim hakkında hayırlısı olur ve sana gerçekten değer veren birisi ile çook mutlu olursun..
Ben olsam, bunu yapmak her nekadar doğru olmasada iş yerindekilere gerçeği söylerdim.. Tabi eğer tam anlamıyla ilişkiyi bitirdiğime eminsem.. Tüm düğün ve eşya masraflarını bana karşılatmaya kalktı, erkek olarak üzerine düşeni yapmadı diye açık açık söylerdim. O rezil olsun sen değil..