- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Iste bu noktada sazi siz ele alin ve calisip da para kazanan biriyseniz, tatillerden birine paattt diye tatil paketi alin. Iste cozumOraya gitmekten normal tatile fırsat yok ki
600 km ise her bayramda gitmemPeki aramızda 600 km var desem
Sizinki 600 km, benimki 3500 km. Ve son 2 yildir yillik iznimin sadece 4 gununu Turkiyeye ayirdim, onda da 1 gun kendi ailemleydim, 1 gun de kayinvalide/peder. WhatsApp diye birsey var, goruntulu konusuyoruz arada. Dunyada kesfedilecek cok yer varken, her boslugumu ailelere ayirmayi dogru bulmuyorum600 km ise her bayramda gitmem
Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Yani şehirler bile farklıymış altlı üstlü oturan ne yapsın:)Kızlar 10 yıllık evliyim her tatilde her izinde her bayramda kayımvalidemdeyim.benim annem vefat etti( babam tekrar evlendi) dolayısıyla her seferinde ben ailemle vakit geçiremiyorum eşim mutlu olsun diye ailesinin yanına gittik.ailesiyle çok fazla bi sorunum yok.farklı şehirlerde yaşıyoruz.eşim 1 hafta izin almış gidelim diyor siz olsanız ne yapardınız.bu arada ramazan bayramı orda kurban bayramı orda.en son 30 ağustosda izin aldı gitmiştik.
Ölümlü dünya, hayatın gercegı naparsın Bıgun hepimiz gıdıcez diyin ve konuyu kapatın duygu somurusu yaptığında.
Bu izinde evinizde oturun piknige gıdın alısverıse cıkın, arkadaslarınızla gorusun, cocuklarınızı alın sınemaya goturun.
Ölüm yasa bakmıyor, ya siz ölürseniz bi tatil yapmadan dinlenmeden Kocanızla cocuklarınız la vakit gecırmeden ölmüş olacaksınız?
Kocanıza söyleyın hakkaniyetli olsun.
Gittiğin yerde mutlu olmuyorsan, her tatili orada geçirmenin anlamı yok. Şöyle deniz kenarı bir villası varsa, mangallar yakılıyor, eğleniliyorsa, laf söz olmuyorsa ve mutluysanız neden olmasın. :) Ama sıkıcı geçiyorsa, ben gitmem.
Olur mu öyle şeyGitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Sana tatil bana değil diyemediniz miEşimin cevabı :aile yanından daha iyi tatil mi olur
Kimsenin garantisi yok, bugün barın yarın yokuz. Bu tatilde de şunu şunu şunu yapalım, giden yaş geri gelmiyor ileride bunları yapacak enerjiyi bulamayız, (varsa) çocuklar büyüyor fırsat bulamayız, falan fistan gibi konuşmalarla o duygu sömürüsünü göğsünde yumuşat. Atağa çık. 10 sene olmuş artık yani,hevesleneceği şeyleri planla. Alışınca başka planlar da yapmak isterGitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?