Her tatilde kayınvalideye gidilir mi

Biz de maalesef durum öyle.
Insanın eşiyle ve çocuklarıyla da tatile ihtiyacı var. Bunu eşime de söylüyorum, haklısın diyor ama her seferinde çağırıyorlar

bır es olarak aılemle bas basa tatıl yapmakta hakkım hıc tatıle cıkarmadın benı aılenı sevıyorum hepde gıdıyoruz onlar gıbı bızde senın aılenız bırgunde benım gonlumu yapsan cok mutlu olurdum deyın

arada700 km olunca adam her fırsatı degerlendırmek ıstemıs ama artık haksızlık boyutuna getırmıs

abartmasın esınız

Bazı adamlar evlilik çağları geldiğinde evlenmek yerine annelerinin rahmine geri girmeliler diye düşünüyorum...Ne güzel işte her dk annesinin yanında olmuş olur böylece...Sadece işe gideceği zaman çıksın akşam da hemen geri girsin...Ama yok olmaz işyerinde de ayrı kalır o zaman...Annesi gitsin işe, o da ne yapılacağına içerden komut versin...İşyerinde oğlum böyle yap dedi, oğlum şunu dedi diye diye çalışsın...

Göbek bağını da gömdüğü yerden alıp geri diksin aç kalmasın cocuk içerde...Böyle uygulamalar yapılmalı dışarda rahat edemeyen ana kuzuları erkeklerimiz için artık...Böylece biz de sadece dışarda olmayı göze alabilenlerle evlenmiş oluruz

Son düzenleme:
600 km ise her bayramda gitmem
Sizinki 600 km, benimki 3500 km. Ve son 2 yildir yillik iznimin sadece 4 gununu Turkiyeye ayirdim, onda da 1 gun kendi ailemleydim, 1 gun de kayinvalide/peder. WhatsApp diye birsey var, goruntulu konusuyoruz arada. Dunyada kesfedilecek cok yer varken, her boslugumu ailelere ayirmayi dogru bulmuyorum

şimdi 10 yıldır gittiğiniz için, artık eşinize bu durum çok olağan/olması gereken zaten buymuş gibi geliyordur.
siz plan yapın, ayy arkadaşlar bozcaadaya gitmişler çok beğenmişler, 29 ekimde ordayız, ne dersin, veya benim deniz kum güneşe ihtiyacım var, seneye yıllık izinde antalya yapalım mı gibi tekliflerle siz gideceksiniz.

Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok

Ne yapalim yani, ölümlü dünya diye her boş vaktinizi istemediginiz halde onun ailesiyle mi gecirecek missiniz? Cok dusunceli bir insandiysa hic evlenmeyip onlar ölene kadar onlarin dizinin dibinde otursaymis madem. Evlisiniz siz, sizin isteklerinizi kaale alip size fikir sormalı ve baska seyler de (ailesine gitmek disinda) yapmalisiniz. Bu dünya yalnizca onlara degil ayni zamanda size de ölümlü. Yani sadece anne babasini degil sizi de düşünmeli. Onu empati yapmaya davet edin.

Her tatilde tabiki gidilmez, siz önceden plan program yapin. Bu izninde şu ile gitsek bak oteli bile araştırdım gezilecek yerleri buldum ilgini cekicek yerler var falan desen

5-10 yillik evliliklerde hala aile ziyareti olaylari olmamali yahu. Bunlari coktan aşmış ve halletmiş olmaniz lazimdi. 10 yil ses cikartmayip simdi neden problem etmeye basladiniz?
Boyle seyler en fazla ilk bir veya iki yil icinde halledilir ve geçilir, birseyleri sonradan degistirmek daha zor bence.

Yani şehirler bile farklıymış altlı üstlü oturan ne yapsın:)

En mantıklı yorum bravo valla, çok doğru.

Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Olur mu öyle şey
Duygu sömürüsüne girmesin
Sen annenle babanla buluşuyorsun hasret gidiyorsun ben tek kalıyorum üzülüyorum görmek istemiyorum desen ne diyecek
Bütün yıl çalışıyorsun izinlerinde tatil yapmak hakkın

Çok sıkıcı. Azcık kendi cekirdek ailenizle zaman gecirin. Benim ailem de farkli sehirde yazin 1 hafta kalirim en fazla. Esimin ailesiyle dip dibeyiz haftada bir belki gorusurum.. sitem ettiklerinde kibarca bizim de bi hayatimiz oldugunu vurgularim. Allahim bi de 10 sene olmus. Iskence gibi

Kimsenin garantisi yok, bugün barın yarın yokuz. Bu tatilde de şunu şunu şunu yapalım, giden yaş geri gelmiyor ileride bunları yapacak enerjiyi bulamayız, (varsa) çocuklar büyüyor fırsat bulamayız, falan fistan gibi konuşmalarla o duygu sömürüsünü göğsünde yumuşat. Atağa çık. 10 sene olmuş artık yani,hevesleneceği şeyleri planla. Alışınca başka planlar da yapmak ister

Maddi durumunuzu bilemicem ama en azından bir haftanın 2 3 gunu siz başbaşa bir yerlere kaçın...
Bazı yerler çok uygun ay yemek bulaşık çamaşır derdiniz de olmaz siz de dinlenirsiniz....

her tatil gidilmez bence ya yanı bılıyorum ki gelinler kv evinde dinlenmiyorlar çoğunlukla insanların beklentileri oluyor...

hayır neden kendi oğullarından ev işi beklemiyorlar anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…