tek ben degilmişimAynı yerde olmamıza ragmen biz her hafta sonu mutlaka görüşüyoruz kayınvalidemlerle
Biz hergün berabermişiz üstelik oraya gidince ayrımı kalıyoruz yine beraberiz aldığım cevaplar klasikBence bayramlarda ailesine gitmeye hadi tmm da ,1 haftalik ekstra bir tatilde esinizin size zaman ayirmasi lazim .Bugün varlar yarin yoklar lafi hepimiz icin gecerli.Mesela basbasa degisik bi yere tatile gitseydiniz ne kadar iyi olurdu.Kaldi ki siz zaten esinizin ailesine surekli gidip gelen insanlarmissiniz.Ben esinizin bu tutumunu abartili buldum.
Klasik düz beyin erkek kafasi iste. incelik yapmayi,sürpriz yapmayi bilmezler ama kadinlardan hep fedakarlik beklerler.Kavga etmeyin cunku daha kötü olur.Mesafeli bir yaklasim tarzi koyun ,böyle yapinca mutsuz oldugunuzu belli eder cinsten.Belki huzuru,rahati kacar da olaylara baska perspektiflerden de bakar umarim.Biz hergün berabermişiz üstelik oraya gidince ayrımı kalıyoruz yine beraberiz aldığım cevaplar klasik
En ufak tartışmamızı anlatayım mesela geçen nişanlımı cagirdim buluşmak için ki asla sık buluşmayız ayda 2 3 kere kv arayıp neden cagiriyorsun bizim işimiz vs var di dedi dedim benn bilmiyodum x bana deseydi işimiz var ben nerden bilebilirimSevmiyor değil, alışmaya çalışıyordur belki :) yargı ve ön yargı çok farklı kavramlardır.. Herkese hemen ısınamayız, ya da hemen bize alışmalarını bekleyemeyiz maalesef. Zaman verin, hem kayınvalidenize hem kendinize :) eminim zamanla alışacak ve sevecektir. Hoş kimse kimseyi sevmek zorunda da değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda maalesef küçük büyük demeden. Sizi sevmemesi için sebep var mı ki ? böyle düşünmenizi gerektiren bir durum mu oldu ya da .. bence zamana bırakın ve saygınızı eksik etmeyin baktınız olmuyor ona göre gardınızı alırsınız.
Ölümlü dünya, hayatın gercegı naparsın Bıgun hepimiz gıdıcez diyin ve konuyu kapatın duygu somurusu yaptığında.Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Yurt dışında yaşamamıza rağmen Türkiye ye her gittiğimizde eşimin ailesinin yanına gitmeyiz.Hiçte sorun olmaz.Kızlar 10 yıllık evliyim her tatilde her izinde her bayramda kayımvalidemdeyim.benim annem vefat etti( babam tekrar evlendi) dolayısıyla her seferinde ben ailemle vakit geçiremiyorum eşim mutlu olsun diye ailesinin yanına gittik.ailesiyle çok fazla bi sorunum yok.farklı şehirlerde yaşıyoruz.eşim 1 hafta izin almış gidelim diyor siz olsanız ne yapardınız.bu arada ramazan bayramı orda kurban bayramı orda.en son 30 ağustosda izin aldı gitmiştik.
sorunun cevabı belli aslında 10 senedir neden susuyosun ki bunu sen degistirceksin o evin cocugu degil hanımısın ben her tatilde senin ananla geciremem diceksin öyle aman kırılmasın aman incinmesin dersen bakmıssın 30 sene hep kaynanana gitmissin senin ailen olsun olmasın ben evimde esimle zaman gecirmek istiyoum ya de 2 3 gunluk bi yere gitKızlar 10 yıllık evliyim her tatilde her izinde her bayramda kayımvalidemdeyim.benim annem vefat etti( babam tekrar evlendi) dolayısıyla her seferinde ben ailemle vakit geçiremiyorum eşim mutlu olsun diye ailesinin yanına gittik.ailesiyle çok fazla bi sorunum yok.farklı şehirlerde yaşıyoruz.eşim 1 hafta izin almış gidelim diyor siz olsanız ne yapardınız.bu arada ramazan bayramı orda kurban bayramı orda.en son 30 ağustosda izin aldı gitmiştik.
eee sende onun gönlünü hos ediyosun öylemi ama agzımızın tadı kacmasın eee senin agznın tadı valla cevremdeki cogu kadın gibi degilim iyikide degilim bu ne böyle yaa kocalara karsı kendinizi savunun biraz hayatınızı yasayın hizmet etmeyin tatil yapn bu yasınız bidaha gelmez 40 tada koca bulunur bide ana kuzusu diyousn bende ana kuzusuyumm valla ama da kavga et neyden korkuyosun mesela ne yapabilir ki sana onu huzursuz et asıl ben esim ne zaman gitse ki11 yıllık evliyim hep kavga cıkardım ilk zamanlar 1 hafta kalıyıdu gecen artık gene kavga ettim heryerden engelledim sildm falan 2 gecede geldi buda yanlıs ama anca anlıcakAslında eşim biraz anne kuzusu oraya yok diyemiyor .özledik dedikleri anda yelkenler suya düşüyor.başka bir yere de gitsek zevk alamaz aldırmazda
Ben de bu konuda size hak verdim ama bazen cidden bazı kaynanalar ne yaparsanız yapın ya da hiçbir şey de yapmayın sevmezler sizi..Misal kaynım şuan nişanlı,nişanlısı ortamlara girmeyi pek sevmez yabani kalmış bir tip,ev kızı (ben çalışanım o yüzden bunu belirttim)..bi yemeğe pikniğe davet ederler kız gelmez bulur bi bahane hep eker...En son yemeğe çağırdılar kızı ve annesini,bizi de çağırdılar eşimle gittik,kız aradı diş ağrım tuttu gelmiyorum dedi,maaile kıza hakaret etmeye başladılar hatta kv beddua etti,gelin olamasın dediBilemedim ki :) ya bence aslında sorun biraz da biz gelinler de biliyor musun :) ben öyle düşünüyorum bilmiyorum.. Kayınvalideye herşeyden önce sevdiğim adamın annesi gözü ile bakmamız gerektiğini düşünüyorum ya da kaynana değil de anne gibi bakmamız, öyle görmemiz gerekiyor. Tabi şartlar eşit olmalı karşı tarafta gelin değil kız gözü ile görmelii.
Bizim aramızda hiçbir zaman kaynana gelin ilişkisi olmadı, hep anne- kız kavramı; oturup saatlerce sohbette ederiz, karşılıklı türk kahvesi sigara keyfide yaparız. Yeri gelir bir yanlışım olur hatam olur alır karşısına beni konusur patili sen burda burda haksızsın diye :) ama alınmam.. kırılmam.. ya da yanlıs anlamam. Çünkü aynısını öz annemde yapar, ona nasıl ki kırılmıyorsam bağırmıyorsam kayınvalideme de çok absürt tepkiler göstermem :) ve inanın ne ekiyorsanız onu biçiyorsunuz :) bu bir gerçek.. Biz iyi olalım da varsın kaynanalar kötü olsun.
iste sen aynı annemsin neden o krız geciriyosa sen 2 kere gecir hep derim cıngar cıkarmadan isler düzelmezzzzzzKim ailesiyle görüşmek istemez.gezileri başka yerleri herzaman yaparız şimdi onlar çağırdı gidelim mutlu olsunlar.kayınvalidem birgün demedi ki oğlum gidin gezin niye hep buraya geliyorsunuz aksine oraya gitmediğimizi başka yere gittiğimizi duysun hastanelik olur kriz geçirir
Bende bugün varım yarın yokum de. Ne belli kimin ne zaman öleceği. Allah gecinden versin tabiki. 2 ay olmuş zaten gideli. Durumunuz varsa başka bi yeri tercih edin.Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Ben de anlamadım ...insanların eşleri yılda 6 kez birer hafta yıllık izin alabiliyor sanırım ...Bence insanlar okuduğunu anlamıyor. Her tatilde oraya giden birinin başka bir sey yapmaya vakti nasil kalabilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?