Her tatilde kayınvalideye gidilir mi

Aynı yerde olmamıza ragmen biz her hafta sonu mutlaka görüşüyoruz kayınvalidemlerle
tek ben degilmişim kendı annemle 1 bına var aramızda onunla goruseemem ama her haftasonu kv.ye gıtmek zorundayız hafta sonu gıtmıceksem hafta ıcı mutlaka ıs cıkısı gıtmek zorundayız. Yoksa onun o suratsız suratını cekmek zorundayım

Her tatilde gitmekten hoslanmam tabi ama gitmeyi seviyorum ben ya. Ozluyorumda Esime, oglumada iyi geliyor köye gitmek. Ama kısa sureli tabi :) mesela yarıyıl tatilinde gidelim diye esime simdiden diyorum. Ama her zamanda gitmek olmaz tabi. İnsan arada bikac gunluk tatillerle evde de olmak istiyor

Bence bayramlarda ailesine gitmeye hadi tmm da ,1 haftalik ekstra bir tatilde esinizin size zaman ayirmasi lazim .Bugün varlar yarin yoklar lafi hepimiz icin gecerli.Mesela basbasa degisik bi yere tatile gitseydiniz ne kadar iyi olurdu.Kaldi ki siz zaten esinizin ailesine surekli gidip gelen insanlarmissiniz.Ben esinizin bu tutumunu abartili buldum.

Biz hergün berabermişiz üstelik oraya gidince ayrımı kalıyoruz yine beraberiz aldığım cevaplar klasik

Biz hergün berabermişiz üstelik oraya gidince ayrımı kalıyoruz yine beraberiz aldığım cevaplar klasik
Klasik düz beyin erkek kafasi iste. incelik yapmayi,sürpriz yapmayi bilmezler ama kadinlardan hep fedakarlik beklerler.Kavga etmeyin cunku daha kötü olur.Mesafeli bir yaklasim tarzi koyun ,böyle yapinca mutsuz oldugunuzu belli eder cinsten.Belki huzuru,rahati kacar da olaylara baska perspektiflerden de bakar umarim.

En ufak tartışmamızı anlatayım mesela geçen nişanlımı cagirdim buluşmak için ki asla sık buluşmayız ayda 2 3 kere kv arayıp neden cagiriyorsun bizim işimiz vs var di dedi dedim benn bilmiyodum x bana deseydi işimiz var ben nerden bilebilirim

Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok
Ölümlü dünya, hayatın gercegı naparsın Bıgun hepimiz gıdıcez diyin ve konuyu kapatın duygu somurusu yaptığında.
Bu izinde evinizde oturun piknige gıdın alısverıse cıkın, arkadaslarınızla gorusun, cocuklarınızı alın sınemaya goturun.
Ölüm yasa bakmıyor, ya siz ölürseniz bi tatil yapmadan dinlenmeden Kocanızla cocuklarınız la vakit gecırmeden ölmüş olacaksınız?
Kocanıza söyleyın hakkaniyetli olsun.

Gitmek istemediğimi dile getirdiğimde duygu sömürüsü bugün varlar yarın yoklar.bak senin annen yok

Zamanında annem her gezmek istediğinde babam hep annesine götürmüş şimdi babam yalvarıyor gel gezelim diye annem hayatta gitmez gençliğimde gezdirmedin şimdi istemem deyip duruyor 10 yıl az bi zaman değil bu zamana kadar agirliginizi koymanız lazımdı calisiyormusunuz bilmem ama ben çalışıyorum ve eşime herzeman dile getirirm köpek gibi çalışıp kimsenin gönlünü hoş edemem ilk önce kim olur onu allah bilir bugün varlar yarın yoklar diye hayatımdan veremem kimseye

Yurt dışında yaşamamıza rağmen Türkiye ye her gittiğimizde eşimin ailesinin yanına gitmeyiz.Hiçte sorun olmaz.

sorunun cevabı belli aslında 10 senedir neden susuyosun ki bunu sen degistirceksin o evin cocugu degil hanımısın ben her tatilde senin ananla geciremem diceksin öyle aman kırılmasın aman incinmesin dersen bakmıssın 30 sene hep kaynanana gitmissin senin ailen olsun olmasın ben evimde esimle zaman gecirmek istiyoum ya de 2 3 gunluk bi yere git

Gittiğin yerde mutlu olmuyorsan, her tatili orada geçirmenin anlamı yok. Şöyle deniz kenarı bir villası varsa, mangallar yakılıyor, eğleniliyorsa, laf söz olmuyorsa ve mutluysanız neden olmasın. :) Ama sıkıcı geçiyorsa, ben gitmem.

Aslında eşim biraz anne kuzusu oraya yok diyemiyor .özledik dedikleri anda yelkenler suya düşüyor.başka bir yere de gitsek zevk alamaz aldırmazda
eee sende onun gönlünü hos ediyosun öylemi ama agzımızın tadı kacmasın eee senin agznın tadı valla cevremdeki cogu kadın gibi degilim iyikide degilim bu ne böyle yaa kocalara karsı kendinizi savunun biraz hayatınızı yasayın hizmet etmeyin tatil yapn bu yasınız bidaha gelmez 40 tada koca bulunur bide ana kuzusu diyousn bende ana kuzusuyumm valla ama da kavga et neyden korkuyosun mesela ne yapabilir ki sana onu huzursuz et asıl ben esim ne zaman gitse ki11 yıllık evliyim hep kavga cıkardım ilk zamanlar 1 hafta kalıyıdu gecen artık gene kavga ettim heryerden engelledim sildm falan 2 gecede geldi buda yanlıs ama anca anlıcak

Ben de bu konuda size hak verdim ama bazen cidden bazı kaynanalar ne yaparsanız yapın ya da hiçbir şey de yapmayın sevmezler sizi..Misal kaynım şuan nişanlı,nişanlısı ortamlara girmeyi pek sevmez yabani kalmış bir tip,ev kızı (ben çalışanım o yüzden bunu belirttim)..bi yemeğe pikniğe davet ederler kız gelmez bulur bi bahane hep eker...En son yemeğe çağırdılar kızı ve annesini,bizi de çağırdılar eşimle gittik,kız aradı diş ağrım tuttu gelmiyorum dedi,maaile kıza hakaret etmeye başladılar hatta kv beddua etti,gelin olamasın dedi çok üzüldüm kızdım da “bahane bile olsa kıza böyle deme en azından oğlun için deme,gelmek istememiş de olsa hakkın yok” dedim o da “kız soğuk nevale hem de ev kızı oğlum Memur elini sallasa ellisi bu kızda ne buldu aklım almıyor” dedi çalışan olsa bi nebze sevecek yani.! kıza o günden beri kin bağladı,halbu ki kızını da çağırmıştı o da gelmedi,onun bebeği hastaymış deyip üstünde durmadı bile

Maddi imkanınız varsa arada bAşka yerleri de gezin. Çünkü 10 yıl uzun bir süre ömür geçiyor. Gençken enerjiniz, gezme isteğiniz varken değerlendirin.
bazı tatilleri de evde geçirmek isteyebilirsiniz. Beraber.
tabiki eşinizin ailesine gidilecek. Aile en önemlisi anlıyorum. Ama dengeleri kurmak lazım. görüntülü telefonla falan eşiniz annesini arasın hergün hasret gidersin. Dertleşsinler. Ama tatilleriniz de ortak kararlar alınsın.
bir kv gidilse bir sizin istediğiniz olmalı.

iste sen aynı annemsin neden o krız geciriyosa sen 2 kere gecir hep derim cıngar cıkarmadan isler düzelmezzzzzz

Benim esimin ailesi de bize uzak oturuyor. Zaman bulsak muhakkak gideriz, ama aile olarak kendi tatilimizi de yaparız. Mesela bur hafta tatilimiz olsa gider bir kac gün orda kalırız, ama ondan sonra en az 2 gün başka bir yerde tatil yaparız. Böylece hem aileyi görüyoruz hem kendimiz de geziyoruz. Ama bunun yanında normal yalnız tatile gittiğimiz de oluyor. Dengeyi korumak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…