Benim ailemde eşimin ailedi de farklı şehirlerdeBiz de eşimin ailesi ile aynı yerdeyiz benimkiler farklı bir şehirde. O yüzden biz de neredeyse her tatilde bizimkilerin yanına gideriz çünkü başka zaman yok. Bana normal geldi ama sizin aile dinamiğiniz farklı olabilir.
Oraya gitmekten normal tatile fırsat yok kiNormal tatile gidiyor musunuz peki ,sadece boş zamanları ailesine giderek mi değerlendirıyorsunuz?
O zaman eşiniz size karşı bencillik ediyor.ben kendi aileme gitme hakkımı tatil yaparak kullanmak istiyorum deyinOraya gitmekten normal tatile fırsat yok ki
İşte bu olmamış. O zaman eşine söyle bu izninde kaplıca tatiline gidin.Oraya gitmekten normal tatile fırsat yok ki
Bu olmaz öyleyse.. durum değişir :) her seferinde oraya gidip küçük kısa bir tatil programı yapamıyorsanız ve artık iş diretmeye giriyorsa o zaman durumlar değişik..Oraya gitmekten normal tatile fırsat yok ki
Bunun sırrı ne bizi de bi aydınlatsanızYapılacak başka bir plan, küçük bir tatil yoksa gidilebilir; bilemedim.
Ben kayınvalidemlerle iyi vakit geçirdiğim ve çok sevdiğim için giderim herhalde ( başka bir planım yoksa, evde oturmak ve kayınvalideme gitmek arasında kaldıysam ) çok sorun yapmam. Ama dediğim gibi biz birlikte vakit geçirmekten keyif alıyoruz, yani bunu sorun haline getirmedim hiç.. 2 yılı geçti evliliğim 2 yıldır hep böyle her seferinde kaynanaya gitmeye ya da gelmesine can atarım
Bilemedim ki :) ya bence aslında sorun biraz da biz gelinler de biliyor musun :) ben öyle düşünüyorum bilmiyorum.. Kayınvalideye herşeyden önce sevdiğim adamın annesi gözü ile bakmamız gerektiğini düşünüyorum ya da kaynana değil de anne gibi bakmamız, öyle görmemiz gerekiyor. Tabi şartlar eşit olmalı karşı tarafta gelin değil kız gözü ile görmelii.Bunun sırrı ne bizi de bi aydınlatsanız
HahaaaAdınıza bakmaktan konuya adapte olamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?