Ya ben de çekiniyorum aslında ama yaptıranlar hiç acımıyor diyor bende migren de var bir Taşla iki kuş dedim ama bu yöntemle hamile kalan var mı ki bilmiyorum ? Ama şurası bir gerçek peygamber efendimizin Sünnet'i:)Benimde aklima yatmiyo yani neremizi kesecekler
Bir zarari yok cnm aksine faydasi var ama isin icinde kesik girince tedirgin okuyor insan ister istemez :)Ya ben de çekiniyorum aslında ama yaptıranlar hiç acımıyor diyor bende migren de var bir Taşla iki kuş dedim ama bu yöntemle hamile kalan var mı ki bilmiyorum ? Ama şurası bir gerçek peygamber efendimizin Sünnet'i:)
Hijyenik koşullarda yapıldığı sürece bir sakınca yok ufak bir çizik diyelim kesik kulağa kötü geliyor:)Bir zarari yok cnm aksine faydasi var ama isin icinde kesik girince tedirgin okuyor insan ister istemez :)
Hijyenik koşullarda yapıldığı sürece bir sakınca yok ufak bir çizik diyelim kesik kulağa kötü geliyor:)
Evet zeytinyağlı su :)Hangisi Yağlı su mu???
Kaybedecek bir şeyimiz yok gülüm :)ben okudum bu ayda fos çıkarsa deniycem ki inş. çıkmaz
Hadi yaKızın denemediği Yöntem kalmamışkinerede ise ben
Sıcak suya zeytinyağı koyup ilişkiden 15 dakika önce içine oturmuş :) rahimi yumuşatıyormuşBilmiyoum cnm nasil kalmis. Kendiliğinden diye yazmiati ama calismalarda ne kullandi bilmiyorum :)))
Evet cnm neredeyse her yolu her Tedaviyi denedi diye biliyorum iki senedir uğraşıyordu çocuk içinEvet zeytinyağlı su :)
Kaybedecek bir şeyimiz yok gülüm :)
Hadi yaben öyle olduğunu bilmiyordum.
Sıcak suya zeytinyağı koyup ilişkiden 15 dakika önce içine oturmuş :) rahimi yumuşatıyormuş
Ama bu Yağlı suyu ben de deneyeceğim sıcak suya yatım Çay bardağı Zeytinyağı 15 dakika oturmuş hemen arkasına ilişki bir zararı yok miss denemekten zarar gelmezEvet zeytinyağlı su :)
Sıcak suya zeytinyağı koyup ilişkiden 15 dakika önce içine oturmuş :) rahimi yumuşatıyormuş
Ben dua topiğine yeni katıldığım için orayı kaçırmışım :) onun vesilesi de zeytinyağlı su olmuş, bakalım bizimkisi ne olacak hayırlısıyla :)Evet cnm neredeyse her yolu her Tedaviyi denedi diye biliyorum iki senedir uğraşıyordu çocuk için
acaba su ne kadar olacak ???Ama bu Yağlı suyu ben de deneyeceğim sıcak suya yatım Çay bardağı Zeytinyağı 15 dakika oturmuş hemen arkasına ilişki bir zararı yok miss denemekten zarar gelmez
Bencede canım denemekte fayda var, kaybedeceğimiz bir şey yok.Ama bu Yağlı suyu ben de deneyeceğim sıcak suya yatım Çay bardağı Zeytinyağı 15 dakika oturmuş hemen arkasına ilişki bir zararı yok miss denemekten zarar gelmez
Iki ay kadar ebeye gitti biliyorum o da bardak çekip yakı yapıştırmış sert zeminde ilişki Demiş ama onu yapmamışlar diye biliyorum bu zeytin Yağlı suyu da o Demiş herhalde son iki aydır da ateş yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyorduBen dua topiğine yeni katıldığım için orayı kaçırmışım :) onun vesilesi de zeytinyağlı su olmuş, bakalım bizimkisi ne olacak hayırlısıyla :)
Enaaaammm her ikiskidemi belli gundemi.yaaa tuhhh bide adet sonu ikiskiden yarim saat once vajinayi zeytin yavi ile silme vardi guya yapacaktim ben unuttum suyla diyince aklima geldi tuhh gitti bebeğimEvet zeytinyağlı su :)
Daha neler neler duyacağız yapacağız dur helekızlar zeytinyağlı su ne yaaa o nerden çıktı vallahş hiç duymadım he:)
Her ilişki cnmEnaaaammm her ikiskidemi belli gundemi.yaaa tuhhh bide adet sonu ikiskiden yarim saat once vajinayi zeytin yavi ile silme vardi guya yapacaktim ben unuttum suyla diyince aklima geldi tuhh gitti bebeğim
Silme derken içine mi cnm yoksa dıştan mı?Enaaaammm her ikiskidemi belli gundemi.yaaa tuhhh bide adet sonu ikiskiden yarim saat once vajinayi zeytin yavi ile silme vardi guya yapacaktim ben unuttum suyla diyince aklima geldi tuhh gitti bebeğim
öle valla ucunda ölüm yokya :)Kaybedecek bir şeyimiz yok gülüm :
Icini canim pamuğu yaglayip fitil gibi yapip azcik iceri koyup bacaklari dikip yarim saat bekliyosunSilme derken içine mi cnm yoksa dıştan mı?
Icini canim pamuğu yaglayip fitil gibi yapip azcik iceri koyup bacaklari dikip yarim saat bekliyosunSilme derken içine mi cnm yoksa dıştan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?