CANIM hafta sonu giremedim bende lısteye dahil olmak istiorumDERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...
Eki Görüntüle 1647807
Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.
Dua listemiz:
05.10.: @deeploneliness (Özlem)
06.10.:minnta (Fulya)
07.10.:Al_pi (Büşra)
08.10.:pink love (Kübra)
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
10.10.:Veson (Tuğba)
11.10.:LeYLa_21 (Leyla)
12.10.:E-brulim (Ebru)
13.10.:DESIGNER27 (Sema)
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
hb cnm ıyıyım sen nasılsın bayramdan dolayı asılama ılacına baslama tarıhını kacırdıkHoşgeldin cnm nerelerdesin nasılsın bu ay neler deneyeceksin aşılama falan var mı
aaa ben kimden bilgi aldım ki fiyatını vs soylemişti rapor aldım yaptım diyeCanım ben hiç aşılama yapmadım.kızıma klomen le hamile kaldım.hep de özele gittim.yanlış nikimi etiketledin acaba?
ılk bırkac gun kotuydum de suan ıyıyım cnm Allah razı olsunRahim boynunun yumusakligina bakiyorlar da yani ne bileyim onu herkes anlayamaz herhalde :)
Saglik olsun canim, iyimisin? :)
Iyi yapmissin, ellerine kollarina saglikAynem canim benimde canima tak etti ondan yikadim vallasakinilan goze çöp batarmış ....
Rabbim kabul etsin gülümcok saol kuzum
edicem dualarımı
Canim seni son eklesem olur mu? Hak gecsin istememCANIM hafta sonu giremedim bende lısteye dahil olmak istiorumsuan regl donemindeyim galiba türkçe mealini okuyabilirim oyle yazmıssnız :)
Amin cümlemizden canim, iyi olmana sevindim :)ılk bırkac gun kotuydum de suan ıyıyım cnm Allah razı olsun
CANIM hafta sonu giremedim bende lısteye dahil olmak istiorumsuan regl donemindeyim galiba türkçe mealini okuyabilirim oyle yazmıssnız :)
sıkıntı yok canım en sonda olur :d zaten ben ocak subat gibi istiorm bebişim o zaman gelsin :):) bide kactane okunacak sayı bellimi ?Iyi yapmissin, ellerine kollarina saglik
Rabbim kabul etsin gülüm
Canim seni son eklesem olur mu? Hak gecsin istememIstersen sana kendi sirami da verebilirim?
Ismini paylasmak istermisin bizimle, yoksa nickinle mi niyetlenelim?
Regl dönemlerinde mealini okuruz dedik aksamasin diye, Rabbim kabul eder insallah.
Amin cümlemizden canim, iyi olmana sevindim :)
hülya ben :)sıkıntı yok canım en sonda olur :d zaten ben ocak subat gibi istiorm bebişim o zaman gelsin :):) bide kactane okunacak sayı bellimi ?
Tamam hülüsüm ekliyorum seni. Hakkini helal et...sıkıntı yok canım en sonda olur :d zaten ben ocak subat gibi istiorm bebişim o zaman gelsin :):) bide kactane okunacak sayı bellimi ?
Tamam canım. RABBİM dualarımızı kabul etsın .hayırlara vesile olsun inşallah.Tamam hülüsüm ekliyorum seni. Hakkini helal et...
Hergün herkese 1'er tane okuyalim dedik.
Iyi cnm free de güzel geçen ayki ilaçlar etkisini gösterir zaten Çalışmalara devam ben regl9 dayım çalışma aşamasında :)hb cnm ıyıyım sen nasılsın bayramdan dolayı asılama ılacına baslama tarıhını kacırdıkbu ay free takılıyoruz
Cnm ben bir sene önce boş gebelik yaşadım ve o zamandan beri hamile kalamadım Dr üzerinden bir sene geçmiş gebelik oluşmamış hsg öneririm dedi.geçen ay için ben çekilemedim ama bu ay gebelik oluşmazsa gelecek ay çekilmeyi düşünüyorum umarım ihtiyaç kalmazkızlar bişi soracağımm size ben geçen yıl aralık ayından beri hamile kalamadım aralıkta kimyasal gebelikten sonra aylarca regl düzensizliklerim oldu hormonlarım bozuldu sonra sıksık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim acaba benim tüplerim tıkanmış olabilirmi idrar yolu enfeksiyonundan? ikisi ayrı yerlerde biliyorum ama insan yine acaba mı diyor bilginiz varmı?
benimde 1 sene oldu işte bende mi çekinmeliyim sence cnm ya?Cnm ben bir sene önce boş gebelik yaşadım ve o zamandan beri hamile kalamadım Dr üzerinden bir sene geçmiş gebelik oluşmamış hsg öneririm dedi.geçen ay için ben çekilemedim ama bu ay gebelik oluşmazsa gelecek ay çekilmeyi düşünüyorum umarım ihtiyaç kalmaz
Bak benim bir kızım bile var ve Dr hsg çekelim dedi demekki belli bir zaman sonra hsg gerekli hale geliyor zamanla enfeksiyona bağlı yapışıklık falan oluyor diye duymuştum Dr ile bir Konuş istersenbenimde 1 sene oldu işte bende mi çekinmeliyim sence cnm ya?
çekildğimde ikiside açık çıktı ozaman belki kimyasal düşükten sonra etkilenmiş olabilir cnm çokta pahalı ya 450 tl az paramıBak benim bir kızım bile var ve Dr hsg çekelim dedi demekki belli bir zaman sonra hsg gerekli hale geliyor zamanla enfeksiyona bağlı yapışıklık falan oluyor diye duymuştum Dr ile bir Konuş istersen
Canim agir idrar yolu enfeksiyonunda klamidya diye bir mikrop yani bakteri olusabiliyormus o da tüplerde tikaniklik yapabiliyormus. Kan yada idrar testiyle klamidya enfeksiyonunu kontrol ediyorlar.kızlar bişi soracağımm size ben geçen yıl aralık ayından beri hamile kalamadım aralıkta kimyasal gebelikten sonra aylarca regl düzensizliklerim oldu hormonlarım bozuldu sonra sıksık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim acaba benim tüplerim tıkanmış olabilirmi idrar yolu enfeksiyonundan? ikisi ayrı yerlerde biliyorum ama insan yine acaba mı diyor bilginiz varmı?
Ha sen daha önce çekildin o zaman ben hiç çektirmedin sanmıştım ben hiç çrktirmedim yani belki sana ihtiyaç olmaz ne zaman çektirdin cnmçekildğimde ikiside açık çıktı ozaman belki kimyasal düşükten sonra etkilenmiş olabilir cnm çokta pahalı ya 450 tl az paramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?