Her yere onlarla mı gideyim yani?

15 gun gelip sizinle kalacaklar ben doğru mu anladım Kaldı ki iş bölümü yapılır ki bence doğrusu da Bu her zaman.Soylemekten cekinmeyin fikir olsun diye anlatayım ilk kez kayinvalidemde kaldık 9 gün kadar yIlda bir görüşüyoruz diye .Kayinvalidem kahvaltıyı hazırladı.Ben masayı kaldırdım,eltimin görevi evi.supurmek benimki de silmekti.Banyoyu da esime verdiler .Esimin erkek kardeşine de çay koyma ,kahvelerimizi yapma görevi verildi .Sizde 3 kisi aranızda paylaşın örnek olsun diye paylaştım.Kasmayin kendinizi siz ev sahibisiniz diye herşeyi yapmak.zorunda değilsiniz.

Ben tek gitmek istiyorum demek çok zor olmasa gerek :)
Bende hayır diyemiyordum aman ayıp olur ,yanlış anlarlar düşüncelerinden ötürü ama ayıp bana olunca artık bana uymayan şeylere hayır diyorum.

Eltiniz ve kızı ne alaka yahu. Keske oyle söylediğinde, 'tek başıma gideceğim' deseydiniz. Eşinizde ne kadar ilginç, illa birisiylemi gitmeniz lazim.

Bahane bile sunmaya gerek yok. İnsan biz de geliyoruz demeye utanır. Ne alaka eltiniz ve eşinizin yeğeni kuyruk gibi takılıp geliyor? Ben kendim gidiyorum diyip noktayı koyun. Kabile misiniz? Komün gibi yaşamak ne alaka?

Tatilde bile birlikteymişsiniz.
“Ben tek kalmak istiyorum” demek zor olmamalı

Yani haklisiniz da haksizsiniz da.
Istememekte haklisiniz. Ama eşinize 'tabi gelecek' diye hayatiniz yasaminiz uzerinde hat cizmesine fikrinize keyfinize isteklerinize otorite kurdurtmakta haksizsiniz. Birde eğitimli ekonomik özgürlüğü olan bir kadinsiniz. Böyle konulara cok üzülüyorum.

iş işten geçmiş, bu saatten sonra herhangi bir bahane ile gelmemelerini söylemeniz, hem eşiniz hem de eltiniz nezdinde "istenmemek" anlamına gelecek. Gerçekten gelmelerini istemiyorsanız çok sağlam bir bahane bulmanız lazım, örneğin seminerde okulun belirlediği covid tedbirleri alınmış otellerde kalacağız veya covid tedbirleri kapsamında seminere katılanların seminer dışında kimseyle görüşmemesi gerekiyor.. gibi. ama bunları da yemezler, özellikle eşiniz hemen anlar

bundan sonraki maçlara bakın derim, kafa dinlemek için başka bir fırsat olduğunda olayı eşinize intikal ettirmeden eltinizle çözmenin yollarını düşünün

Misafiri nekadar rahat ettirirseniz okadar çok kalırlar.
İşin sırrı rahatsız etmekte.
Nebileim , uyuyorlarsa ses yapın , yemekleri bir süreliğine berbat pişirin , yada onların tabağının kenarına saçınızdan 1 tel ekleyin , havluları değiştirmeyin falan falan falan....

Sabah kahvaltı hazırlamayın, ayak üstü atıştırın ya da okulda kahvaltı yapın. Zaten öğle yemeği saatlerinde okulda oluyoruz. Gelince evdekilere "Acıktım, ne yemek yaptınız?" diye sorun. Yapmamışlarsa kendiniz bir şeyler atıştırıp başım ağrıyor diyip yatın. Akşam yemeğini tek başınıza üstlenmeyin, mutfağa onları da çağırıp iş verin.

Sonuçta siz teklif etmeden geliyorlarsa bir işe yarasınlar. Siz çalışırken evde oturup keyif yapmasınlar.

İki yakın kız arkadaşım bende kalacak, en iyisi sizinle başka bir zaman gidelim diyip kestirip atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…