- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Bize seminer çalışma programı ve illçe zümre toplantısıyla ilgili ama filyasyon vs yazı gelmedi.Evet resmi yaziyi okul gönderdi 31 agustos ve 18 eylul tarihleri arasinda gorev yaptiklari yerde gorevlendirileceksiniz diye ama gorev içeriği verilmedi
Anladım. Ona göre toplanıp gidelim mademEvet resmi yaziyi okul gönderdi 31 agustos ve 18 eylul tarihleri arasinda gorev yaptiklari yerde gorevlendirileceksiniz diye ama gorev içeriği verilmedi
Evet okullar resmi yazıyı yolladiBöyle bir şey mi var hiç duymadım
Resmi yazida filyasyondan bahsedilmiyor sadece 18 eylule kadar yetkili merci ce gorevlendirileceksiniz diyorBize seminer çalışma programı ve illçe zümre toplantısıyla ilgili ama filyasyon vs yazı gelmedi.
Aynen okul yonetimini bor arayin ama istersenizAnladım. Ona göre toplanıp gidelim madem
Okul yönetimi sağ olsun her şeyden bihaber. Kendi çabalarımızla öğreniyoruz.Aynen okul yonetimini bor arayin ama isterseniz
Resmi yazıyı okul grubunda paylaştı az önce müdürüm, isdem kurulmuş ve her okuldan dört öğretmen görevlendirilmiş. İlçe milli eğitim rastgele seçmiş öğretmenleri.Resmi yazida filyasyondan bahsedilmiyor sadece 18 eylule kadar yetkili merci ce gorevlendirileceksiniz diyor
Himmm secilen ogretmenlerin isimlerini verdiler miResmi yazıyı okul grubunda paylaştı az önce müdürüm, isdem kurulmuş ve her okuldan dört öğretmen görevlendirilmiş. İlçe milli eğitim rastgele seçmiş öğretmenleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?