- 28 Kasım 2010
- 42.426
- 140.921
- 798
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Hatta diyin ki evde temizlenecekti, ne güzel hep beraber yaparızDiyin ki yenge bende seminerden yorgun argın gelirim, sayenizde hazır yemeğe geleceğim, hiç görmedim bu rahatlığı diyin
Eşin niye gelsinler istiyor ki bu kadar?Bence hayır demeyi öğrenin.2.olarak da neden 3 çeşit yemek hazırlayacaksınız şart mı?Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bulunduğum ilden yakın bir ile geçen yıl atandım, seminerler için haftaya atandığım ile gideceğim. Eşimin abisinin kızı ben seninle gelir kalırım dedi hatta annem (eltim) de gelir dedi. Bir şey diyemedim tamam bakarız dedim.
Eşimin yeğeni ve eltim iyiler onları seviyorum lakin ben her yere onlarla mı gitmek zorundayım? Her ne kadar aramiz iyi olsa da 2 hafta hergün kahvaltı ve en az 3 çeşit yemek çıkarmak zorundayım. Biraz kafamı da dinlemek istiyorum acıkçası... Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi. Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun diyor. Ne yapayım ben şimdi haksız mıyım?
Hiiii anladim tekkur ederimİçeriği resmi olarak gelmedi ama dedikodular bu yönde, polisler karantina altındaki vatandaşları kontrol etmekten çekilip oluşturulan ekiplere verilecekmiş kontrol. Öğretmenler bu yönde görev yapacakmış. Filyasyon değil ama evde kalan vatandaşların karantinayı delip delmediği bizlerin kontörulunde olacakmış
Evet resmi yaziyi okul gönderdi 31 agustos ve 18 eylul tarihleri arasinda gorev yaptiklari yerde gorevlendirileceksiniz diye ama gorev içeriği verilmediOkul mu gönderdi yazıyı. Benim haberim yok. Ona göre hazırlıklı gidelim
Himmm anladim bizim okulda da calisan öğretmenler var ama herkeae verilecegini bilmiyordumTürkiye geneli tüm illerde isdem kuruldu. Şu anda benim çalıştığım şehirde 38 öğretmen görev yapıyor tabi diğer kurumlardanda personeller var.
Hayirlisi olsun ne diyelim keşke gerekli tum önlemler alinsada acilsa okullarDaha eğitimin ne olacağı belli değil, okullar tamamen kapanırsa öyle bir şey olabilir ki inşallah olmaz, bence şu anda ihtimal dahilinde.
Ne demek 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun? Bi de hizmet mi edecen hanım sultanlara? Bu ihtimal var ki konuşuluyor. Gelecekler ise hizmet beklemesinler. Kendileri de bi zahmet cisimlerini kaldırıversinler.Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bulunduğum ilden yakın bir ile geçen yıl atandım, seminerler için haftaya atandığım ile gideceğim. Eşimin abisinin kızı ben seninle gelir kalırım dedi hatta annem (eltim) de gelir dedi. Bir şey diyemedim tamam bakarız dedim.
Eşimin yeğeni ve eltim iyiler onları seviyorum lakin ben her yere onlarla mı gitmek zorundayım? Her ne kadar aramiz iyi olsa da 2 hafta hergün kahvaltı ve en az 3 çeşit yemek çıkarmak zorundayım. Biraz kafamı da dinlemek istiyorum acıkçası... Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi. Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun diyor. Ne yapayım ben şimdi haksız mıyım?
Aram iyi konuda belirttiğim gibi... ama ben 2 hafta da olsa biraz kafa dinlemek kendimle başbaşa kalmak istiyorum, karşı tarafa bunu kirmamaak için bunu bu sekilde ıfade edemedim sadece
Böyle bir şey mi var hiç duymadımIyide seminer 1 hafta degil ki sonrasindaki 3 hafra icin de egitim var yazi geldi okullara sonrasi icon ne yapacaksniz okul baslayinca yalniz mi kalacaksniz sadece 1 hafta icin plan yapmayin derim
Eltinizde yemek yapar.Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Sanırım illere yollanan yazı elinize ulaşması henüz seminer sonrası 18 eylüle kadar tüm öğretmenler görev yaptıkları okullarında bulunmak zorunda aksi belirtilmedikçe de 21eylul dahil şehir dışına çıkışlar yasak görev yerinizden.Bence bunu bahne edin gelmezler zaten süre çok uzunMerhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?