Her yere onlarla mı gideyim yani?

E bu hep böyle mi oluyır ki eltiniz her göreve gittiğinizde yanınızda mı geliyor? Birde kırmak vs diye düşünmeyip keşke suratlarına deseydiniz yalnız kalmak istiyorum diye. Bir fikriniz varsa söyleyin, yapmak lstediğinizi yapın takılmayın

elti ne alaka yahu
ne diye kuyruk gibi peşine takılıyorlar ki her gittiğin yerde. eşin neden gelsin diye ısrarcı?
ayrıca ne eltinin kızı, ne eltin ne de eşin seni takmıyor. okumuş atanmışsın ama onların gözünde hiçbişeysin. eltinin kızı sana sorma gereği bile duymadan ben de gelir kalırım diye plan yapıyor. eşin gelecekler diyor. burda fikri sorulmayan tek kişi sensin. kesin bi dille reddet.

Eşin niye gelsinler istiyor ki bu kadar?Bence hayır demeyi öğrenin.2.olarak da neden 3 çeşit yemek hazırlayacaksınız şart mı?

Hiiii anladim tekkur ederim

Ne demek 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun? Bi de hizmet mi edecen hanım sultanlara? Bu ihtimal var ki konuşuluyor. Gelecekler ise hizmet beklemesinler. Kendileri de bi zahmet cisimlerini kaldırıversinler.

“Ben zaten öğlene kadar gideceğim okula, pandemi var yoksa öğleden sonra gezerdik ama şu an mümkün değil sıkılırız yani, eşyaların da üzerini örtmüştüm halılar falan rulo halde açtığıma değmez bir hafta için, bir dahakine gideriz beraber canım” deyip savuşturabilirsiniz. Bir sonraki seminere kim öle kim kala

Aram iyi konuda belirttiğim gibi... ama ben 2 hafta da olsa biraz kafa dinlemek kendimle başbaşa kalmak istiyorum, karşı tarafa bunu kirmamaak için bunu bu sekilde ıfade edemedim sadece

Ben anladım sizi. Bu ikiyüzlülük değil tabii ki. Ben de eşimin kardeşlerini severim ama böyle bir durumda peşime takılsınlar istemem. Hatta eşim de taksın çok rahatsız olurum. Eşim gece çalışıyordu bir ara işte yalnız kalma, hamilesin filan diyordu direkt reddettim kimseyi bekçi tutamaz başımda. Bir de ukala ukala 2 yemek yapamıyor musun, ill gelecekler dese inadına gitmezdim onlarla. Niyeti pis çünkü o kadar belli ki. Keşke o an deseydiniz gerek yok, kendim gideceğim diye. Şimdi de virüs çalışması olacak ya da kalabalık olacak tek gitmek istiyorum deyin kırmış olmazsınız bana göre. Baskı altında kalmayın

Eltinizde yemek yapar.

Sanırım illere yollanan yazı elinize ulaşması henüz seminer sonrası 18 eylüle kadar tüm öğretmenler görev yaptıkları okullarında bulunmak zorunda aksi belirtilmedikçe de 21eylul dahil şehir dışına çıkışlar yasak görev yerinizden.Bence bunu bahne edin gelmezler zaten süre çok uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…