- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Bende ogretmenim gorev icerikleri belli oldu mu bilmiyordum yani filyasyon ekibine mi alacaklar biziSeminerden sonra görev yerini terk etmeyeceğiz ve türlü çalışmalarda görevlendirileceğiz, covid teşhisi konmuş vatandaşların evde karantinaya uyup uymadıklarını kontrol eden ekipler kurulacak ve o ekiplerin başında yer alacağız. Okul açılma tarihine kadar memlekete geri dönmek yok yani. Sizinle ne yapmaya geliyor ki onlar başka işleri güçleri yok mu peşinizden ayrılmıyorlar. Covid çalışmalarında yer alacağız sizi de riske atmak istemiyorum gelmeseniz daha iyi olur deyin.
Yemeği niye sen yapıyon ki ? Valla biz eltilerimle oturduğumuz da onlar benden önce yardıma koşar yapılacak iş varsa yapar el gibi durmazlarMerhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bulunduğum ilden yakın bir ile geçen yıl atandım, seminerler için haftaya atandığım ile gideceğim. Eşimin abisinin kızı ben seninle gelir kalırım dedi hatta annem (eltim) de gelir dedi. Bir şey diyemedim tamam bakarız dedim.
Eşimin yeğeni ve eltim iyiler onları seviyorum lakin ben her yere onlarla mı gitmek zorundayım? Her ne kadar aramiz iyi olsa da 2 hafta hergün kahvaltı ve en az 3 çeşit yemek çıkarmak zorundayım. Biraz kafamı da dinlemek istiyorum acıkçası... Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi. Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun diyor. Ne yapayım ben şimdi haksız mıyım?
Bunu sizinle gelecek insanlara söyleyin. Biraz kendimle zaman geçirmek istiyorum diyin. Insanin bu istegi kadar normal bir istek olamaz. Eltinizin baska sorumluluklari yok mu? Annenize de citlatin ben birazda bireysel hareket etmek istiyorum diye. Eşinizin bu konularla alakasi yok. Sonucta yengesine gidipte diyemez siz gitmeyin yalniz gitsin diye.Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bulunduğum ilden yakın bir ile geçen yıl atandım, seminerler için haftaya atandığım ile gideceğim. Eşimin abisinin kızı ben seninle gelir kalırım dedi hatta annem (eltim) de gelir dedi. Bir şey diyemedim tamam bakarız dedim.
Eşimin yeğeni ve eltim iyiler onları seviyorum lakin ben her yere onlarla mı gitmek zorundayım? Her ne kadar aramiz iyi olsa da 2 hafta hergün kahvaltı ve en az 3 çeşit yemek çıkarmak zorundayım. Biraz kafamı da dinlemek istiyorum acıkçası... Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi. Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun diyor. Ne yapayım ben şimdi haksız mıyım?
İçeriği resmi olarak gelmedi ama dedikodular bu yönde, polisler karantina altındaki vatandaşları kontrol etmekten çekilip oluşturulan ekiplere verilecekmiş kontrol. Öğretmenler bu yönde görev yapacakmış. Filyasyon değil ama evde kalan vatandaşların karantinayı delip delmediği bizlerin kontörulunde olacakmışBende ogretmenim gorev icerikleri belli oldu mu bilmiyordum yani filyasyon ekibine mi alacaklar bizi
Bize yazı geldi, denetim ekibine katılmak isteyen öğretmenlere yönelik.İçeriği resmi olarak gelmedi ama dedikodular bu yönde, polisler karantina altındaki vatandaşları kontrol etmekten çekilip oluşturulan ekiplere verilecekmiş kontrol. Öğretmenler bu yönde görev yapacakmış. Filyasyon değil ama evde kalan vatandaşların karantinayı delip delmediği bizlerin kontörulunde olacakmış
Seminer 1 hafta değil mi?niye inatla 2 hafta yaziyorsunuz:)Aram iyi konuda belirttiğim gibi... ama ben 2 hafta da olsa biraz kafa dinlemek kendimle başbaşa kalmak istiyorum, karşı tarafa bunu kirmamaak için bunu bu sekilde ıfade edemedim sadece
Valla ben eşime soyliyim ona soyliyim buna soyliyim yapmiyorum. Bana öyle bişey teklif etseler gerek yok ben tek gidip hallederim kocaman insanım derim ki buna benzer bir sürü şey soylemialigim var. Mesela beni huzursuz edip sonra bayramda gelmemi bekleyenler oldu. Eşim yok görevde o yüzden tepeden hiç inmeyenler var. Ben de gelmicem artık yalnız kalmak istiyorum dedim. Konu kapandı. Yalnızsın biz gelelim diyenler var , benim eşimin mesleği bu ben her zaman böyle yasicam ve yalnızlıktan korkmuyorum diyorum. Ozlediyseniz gelin diyorum ama kimseye ihtiyacım yok diyorum o yüzden gelseler bile uzun uzun kalmiyplar. Net olmak lazımmış yaşadıklarım bunu öğretti . Ancak sizin durumunuz biraz daha farklı siz asıl eşinize laf anlatın. Bahaneler soyleyeceginize direkt net olarak istemiyorum diyinMerhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi.
Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun
Aklıma geldi ama kırmak istemedim. O an demeliydim ama şu anda iş işten geçti
Sen seminere gittiğinde onlar kahvaltı hazırlasın seminer dönüşü mis gibi yapın kahvaltınızı. Neden iki çeşit yapmak zorundasın ki. Seninle gelelim diyecek kadar samimiyetiniz varsa misafir muamelesi yapma. Bu pandemide otursunlar evlerinde. Keşke eşine hiç söylemeden onlara deseydin yalnız gitmek istiyorum.Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Okul mu gönderdi yazıyı. Benim haberim yok. Ona göre hazırlıklı gidelimIyide seminer 1 hafta degil ki sonrasindaki 3 hafra icin de egitim var yazi geldi okullara sonrasi icon ne yapacaksniz okul baslayinca yalniz mi kalacaksniz sadece 1 hafta icin plan yapmayin derim
Türkiye geneli tüm illerde isdem kuruldu. Şu anda benim çalıştığım şehirde 38 öğretmen görev yapıyor tabi diğer kurumlardanda personeller var.Bende ogretmenim gorev icerikleri belli oldu mu bilmiyordum yani filyasyon ekibine mi alacaklar bizi
Daha eğitimin ne olacağı belli değil, okullar tamamen kapanırsa öyle bir şey olabilir ki inşallah olmaz, bence şu anda ihtimal dahilinde.Bende ogretmenim gorev icerikleri belli oldu mu bilmiyordum yani filyasyon ekibine mi alacaklar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?