- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Whitechocolate-2020
-
Doğruyu diyorsunuz yani? Annem kızarsa kızsın ama yalancı çıkarmak da olmaz işte şimdi hazır yolu varken yalan söylememem lazımDoğru birdir .
Annem de işte kayıp altını bulmak içim niyetlendi o şekildeAnnenize anlam veremiyorum koskoca kadına yalan söylemek ve soylettirmek hiç yakışıyor mu?
Dürüst olun..illaki Allah başka fırsatlarda çıkartır karşınıza..
Annem dediğim gibi niyet etmişYahu olur mu öyle şey. Doğruyu söyleyin tabi ki. Annenizin bunu böyle yapalım demesindeki mantık nedir? Sebep ne yani anlamadım. Eşinize yalan söylemeyin kesinlikle..
Yani kayıp birseyi bulmak için niyet edildiğini hiç duymamıştım.Ben genelde "şeytan aldı götürdü satamadan getirdi"şarkısini mirildanirim hep belkide ondan hiçbirşeyimi bulamıyorum))Annem de işte kayıp altını bulmak içim niyetlendi o şekilde
Yani niyet edince daha çabuk bulunuyor ya ama içime sinmiyor yok
Annem eski altınlardan falan birikimlerden yapmıştıAnnenizi mahçup etmeyin. Annem , üzüldü m diye sürpriz yapmış bana deyin olsun bitsin bence.
Bu arada alan kişiye göre değişir. Kim almıştı size ?
Teşekkür ederimDogru değil bana kalırsa eşinizden böyle birşeyi saklamayın yalan üzerine evlilik olamaz canım o senin hayat arkadaşın dostun sırdaşın herşeyin annenizin lafina uyupta böyle birşey yapmayın
Evet işte ben de yalanı hiç sevmiyorım ki içim hiç rahat etmez hiçAnneniz size resmen yalan söyle diyor. Normal bir anne sonucu ne olursa dürüst ol diye öğüt vermeli çocuklarına, sizinki resmen yalana itiyor. Bu arada yalanın büyüğü küçüğü olmaz ama basit konularda yalan söyleyen insanlardan her zaman daha çok nefret etmişimdir.
Annem eski altınlardan falan birikimlerden yapmıştı
Mahçup etmemek olayı şöyle bakın, annem kendim aldım olayı yapmak istiyor damadına karşı
Ben şimdi eşime “annem yalan söylüyor, o benim” dememe imkan yok. Annemi küçük düşürürüm . Ben de diyorum ki ne de olsa keseyi açmadım
Açtığımda aaa annem bana sürpriz yapmış bu benim bilekliğim dessm
Sora da anneme durumu anlatsam o zaten eşime yalan söyleyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?