Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
Zaten anneniz almış ,sevinir yine kvalide almış tekrar diye ,çok muhabbetini yapmadan ,sevinin kaldırın ,uzamasın

Aynen , bilekliğin sap kısmı da var 6-7.000 bile olabilir
Aaah ahhhh
Demin arkadaşa açıkladım bavul olayı

D damdan bu arada bavul İstanbul’da bıraktığım bavullardan biri
Gidip geliyorum ya. Bavul senelerce kullanılmayabiliyor

İyi de götürdüğünü biliyorsun gelirken nerede bilekliğim diye aramadın mı

Yani bu iğneye takılı Bebek nazarlığı değil ki

Benim de pırlanta yüzüğüm annemde kalmış oğlum bebekti düşürmüş kanepenin altına annem temizlik yaparken bulmuş

Biz annemden tatile gitmiştik yüzüğü takmamıştım çantamda sanıyordum

Annem ararsın bende kalmış diye hemen telefonla aramış sizinki aradığınızı bildiğiniz halde söylememiş garip değil mi

İşte annemlerin evinde birçok bavul var
Kullanamayanlar var
Benim sora gitme sıklığım da değişti
Biryerlerden çıkar die düşündük

"Allahim nolur kizimin kayip bilekligini bulayım. Bulursam söz kendim almis gibi yapıp hediye edeceğim"
Boyle mi yemin etmiş? Ben bisikletimi caldirdigimda "5 kilo kopek mamasi dagitacagim" falan diye adak adamistim bulursam.
Bence ac ve 'yaaaaa anneeee nereden buldun?' Diye saril boynuna.
Annelerin her yaptigi doğru degildir. Kaldi ki bu dunyada neredeyse her kadin anne. Tum kadinlar akil fikir sahibi mi sence?
Bos ver annenin sacma sapan sözünü. Yalan söyleme.
Gorunmek istedigi poz : kizi kaybettiği bileklik icin üzüldü diye gitti aynısından aradi buldu. Helal olsun kadina
Gercekte olan ise hic para vermedigi bir bileklikle şov yapmak :) madem o kadar iyi anilmak istiyor (ki milletin icinde sov yaparak vermis keseyi) aylardir kayipti. Gidip aynisindan arayip paraya da kiyip alsaydi , verseydi sana herkesin icinde.
O zaman sen de sevinc nidalari atardin gayet. Boyle ismarlama olmaz bu isler .. benim annem bana boyle sacma birsey soylese "şaşırmışsın sen" derdim heralde

Teşekkür ederim
Sağolun
Sağolun
Teşekkürler
İşte gözüne bakarak kaybettiğim bileklik olduğunu şaklamak içime sinmiuor
Sanki yeni alınmış gibi
Maalesef
Yani bilemedim. Simdi aksini soylesen annen yalan soylemis gibi gozukecek sanki.
Esin durumu anlayacak yani. Bence olmus bitsin kapatsin konu:)
Ama daha annem tam yalan söylemiş sayılmaz
Annem ben aldım yeni falan dedi de
Ben keseyi açıp aaa annem bana eskisini vermiş demek ki bulmuş desem??
Eşinize doğruyu yani annenizin bulup size verdiğini soylemeniz kafi gersiine gerek yok. Detay anneyi küçük düşürür
İçine sinse ...
Niye bulunsa da yeniden almis gb yaptigini anlayamadm sacma geldi dogru daha iyidir
Sağolun
Anneniz kendini yüceltmek için yalan mi söylüyor ve söyletiyor ? Kendini yüceltmek alavere ile olmaz yalnız . Eşinize doğruyu söyleyin annenizi de incitmeden .
Teşekkürler

İşte annemlerin evinde birçok bavul var
Kullanamayanlar var
Benim sora gitme sıklığım da değişti
Biryerlerden çıkar die düşündük

Umarım eşin inanmıştır buna diyeyim

Cidden ben asla inanmazdım

Annesine vermiş bana da kayboldu diyor diye düşünürdüm

Üstüne de annen keseyi verip hediye deyince vs daha da işkillenirdim

Yani eskisini satıp yenisini mi aldı diye

Eğer gerçekten eskisi ise bir yerinden anlaşılabiliyorsa eskisi olduğunu güzelce eşinize gösterin ya da siz de bir bakın anneniz cidden yeni almış olabilir mi

Eskisini bozdurup yerine yenisini yapmış olabilir mi

Bir evde kaç bavul olur sizin hangisi ile gittiğiniz bellidir iki kişi içine bakmak 10 dakika sürer oradadır diye düşündük de bakmadık cidden absürt

Yani kilodunuz kalmıyor elbiseniz kalmıyor da koca altın künye kalıyor

Amacım sizi üzmek kırmak değil ama dışardan böyle görünüyor eşiniz de bunları düşünebilir hazırlıklı olun diyorum

Hiç öyle niyet olur mu,sanki birseyin planı gibi.
Belki bulamadı yenisini aldı,sen üzülme diye sana buldum dedi ama damada dünürüne gercegi duyurmak istedi. Yani böyle bir ihtimal olsa daha az saçma olurdu.
Veya annen senin kardeşine filan da alacak,senin eşin 'bak ona aldı sana almadi' demesin diye mi böyle dedi? Sebep ne olursa olsun ins annen kırılmaz çünkü doğruyu soylemen lazım.

Annemi muhtemelen bozmazdim ama soğurdum...icten ice sorgulardım
Ben iyi niyetli bulmadim anneyi,oyle niyet edilmez kendini yuceltiyor cevreye ve bu sekil hos degil

Öncelikle emeğinize sağlık
Gerçek çinkü izi de var hatırladım
Ben zaten İstanbul’dayken kabul etmedim olayı anlattım kaç kere ama sert dille anlatsaymışım keşke ezile ezile değil
Babama demiştim o da annemi yadırgamıştı olmaz demişti
Peki sizce şimdi ben dediğim gibi aaa bu benim bilekliğim ki kaybettiğim desem, eşim demicek mi annem için yalancı die. İşte ben ikisinin ortası olsın die annem sürpriz yapmış desem
Anneme de eşime böyle böyle dedim desem
Ama annem bi kisücek
Sen beni rezil ettin , yalancı çıkardın die
İşte ben ne yapıcam
O kadar zor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…