- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, aslında ben kötü de olsa sonuç çok etkilenmeyeceğim. Çünkü bundan önce daha kötü durumlarla karşılaştım hepsi aşılıyor. Yazacağım anlatacağım diyorum ama bir şey oluyor vazgeçiyorum. Dalga konusuna alınacağımdan falan korkuyorum sanırım. Yapı olarak çok güçlüyüm ama bu konuyu aşamıyorum..Ben böyle durumlarda beklentileri çok uçurmamaktan yanayım. Çünkü algıda seçicilik dediğimiz bir şey var, kişiler kendisine rasyonel gelen bir düşünceye olayları uyarlayabiliyorlar. Sizinki de böyle bir durum olabilir.
Beklentiyi minimuma indirin. En kötüyü düşünün. "Bahsettikleri kişi ben değilim, benden hoşlanmıyor belki başka bir ortak arkadaştan bahsediliyor." Eğer cidden sizseniz sevinciniz daha da artacaktır, yok değilseniz bu kadar yıkılmayacak, kendinizi en kötüsüne zaten hazırlamış olacaksınız. Mutlu olmanızı dilerim. :)
O an da bir arkadaş gelip 'Abla sence olur mu aralarında birşey, bence olur, bir şüphem vardı ama o da geçti çöpçatanlık yaparsın artık dedi.' Ve o çocuk bana sabah siyasi düşüncelerim hakkında birkaç şey sordu, derin şeyler ama cevap verdim. Ve öğrendim ki bu hoşlandığım dediğim çocuğun siyasi hayatı biraz fazlaca varmış. Ben de o şüphe dediği durumu bu siyasi kafaların uyup uymadığı durumuna yordum. Çöpçatanlık yapacağı kişiler de ikimiz olduğunu düşündüm çünkü ısrarla sormama rağmen hiçbirşey söylemediler. Tabi hiçbirşey olmadı, olmamasının sebebi de bu kişinin arkadaşlarından birinin beni sevdiğini söylemesi olarak görüyorum
Masada ben varım ama kendi aralarında konuştular o tırnak içindeki cümleleri. Israrla sormama rağmen de hayatta tahmin edemezsin diyip güldü teki. Yaparsın artık abla dedi ama abla oralı olmadı. Çocuğun benden haberi olma ihtimali sıfır çünkü kimseye bahsedemiyorum :/ Ve evet başka birinden bahsediyor olsalar çatır çatır söylüyorlar isim isim. O an ısrarla sormama rağmen söylemediler.Su kismi tam anlamadim ben.
Iki kisi copcatanlik yapiyor ve senin bundan haberin yok. Icinde sen varsan neden sana bahsetmediler.
Acaba cocugun haberi var da ondan bir isik mi bekliyorlar. Baska birinden bahsediyorlarsa sana soylemelerinde bir sakinca yok aslinda.
Bence hiccc uzerine dusme. Olacagi varsa olur ve birak copcatanligi. Acilacaksa o cocuk sana acilsin.
Yani?Ördü kader ağlarını. ..
Ben konusmandan yana degilim ama hayal kirikligina ugrayacagini dusunmuyorsan konusabilirsin. Sonucta bu senin hayatin.Masada ben varım ama kendi aralarında konuştular o tırnak içindeki cümleleri. Israrla sormama rağmen de hayatta tahmin edemezsin diyip güldü teki. Yaparsın artık abla dedi ama abla oralı olmadı. Çocuğun benden haberi olma ihtimali sıfır çünkü kimseye bahsedemiyorum :/ Ve evet başka birinden bahsediyor olsalar çatır çatır söylüyorlar isim isim. O an ısrarla sormama rağmen söylemediler.
Yok ben çöpçatanlıktan yana değilim, açık açık konuşmak istiyorum. Çünkü onun benimle irtibata geçmeyeceğinden eminim..
Aslında konuşmak istememin sebebi netliğe kavuşturmak. Ne olursa olsun kesin olsun ve bir daha böyle düşünmeyeyim diyorum..Ben konusmandan yana degilim ama hayal kirikligina ugrayacagini dusunmuyorsan konusabilirsin. Sonucta bu senin hayatin.
Nasil bi konusma plani yapiyorsun. Ne diyeceksin ?
Aynı çevreye sahipseniz karşılaşmanız olası zaten aynı yerde karşılaşmışsınız sanırım hep.Yani böyle herşeyi kadere bağlamamak lazım çocuk sizden elektrik almış olsa aynı masada falan oturmuşsunuz,bi şekilde iletişime geçerdi.Siz biraz kafanızda yazmışsınız gibi geldi bana.Çok anlam yüklemeyin
Aslında konuşmak istememin sebebi netliğe kavuşturmak. Ne olursa olsun kesin olsun ve bir daha böyle düşünmeyeyim diyorum..
Konuşma planı hakkında hiç düşünemedim henüz. Ancak 2.5 yıl önce böyle birşeyler hissedip 1.5 yıl sonra karşıma çıkmasını tesadüf olarak nitelendirmediğimi söylemek istiyorum. Ve ondan hoşlanıyorum seviyorum demek yerine sadece tanışma amaçlı konuşmak istiyorum. Yine aynı şekilde anlayacaktır, bu kız benden hoşlanıyor falan diyecektir diye düşünüyorum ama. Bunca zaman o kadar ortak noktamız oldu tanışamadık ama ben tanışmak istiyorum seninle gibisinden bir konuşma yapmak istiyorum..
İşte sorun orda.. Hiçbir muhabbetimiz olmadı daha önce.. Merhaba bile olmadı yani, çünkü topu topu 3 gün karşılaştığım insandan kendimi saklamak için elimden geleni yaptım o zamanlar.. Bir yere de çağıramam çünkü tanımıyorum, tesadüfen karşılaşma imkanım yok çünkü o işten çıktım 5 ay önce. Yani her yol tıkalı, görme imkanım yok..Tesadufen karsilastiginda mi yapacaksin yoksa bir yere mi cagiracaksin. Bence karsilasma hikayenizden ziyade bir seyler sorabilirsin. Aaa o gun konustuk ama yarim kaldi. O konudaki dusuncelerini merak ediyorum diyebilirsin mesela ya da tamamen yeni bir konu atabilirsin ortaya.
Zaten gerisi gelirse gelir. Cok ugrasmana gerek yok.
İşte sorun orda.. Hiçbir muhabbetimiz olmadı daha önce.. Merhaba bile olmadı yani, çünkü topu topu 3 gün karşılaştığım insandan kendimi saklamak için elimden geleni yaptım o zamanlar.. Bir yere de çağıramam çünkü tanımıyorum, tesadüfen karşılaşma imkanım yok çünkü o işten çıktım 5 ay önce. Yani her yol tıkalı, görme imkanım yok..
Ve o çocuk bana sabah siyasi düşüncelerim hakkında birkaç şey sordu, derin şeyler ama cevap verdim. Ve öğrendim ki bu hoşlandığım dediğim çocuğun siyasi hayatı biraz fazlaca varmış. Ben de o şüphe dediği durumu bu siyasi kafaların uyup uymadığı durumuna yordum.
Ha yok bu başka biriydi, onun arkadaşlarından farklı bir kişi. O kadar karışık ki düşündükçe daha çok karmaşıklaşıyor.Ben su kismi yanlis anlamisim o zaman. Sen bu cocukla hic konusmadin. O cocuk derken ben hoslandigin cocugu anlamisim.
Konusma imkanin yoksa ya ortak arkadaslardan ogreneceksin ya da kafanda tamamen bitireceksin.
Serendipity filmini izledin mi? Boyle seyler hayatta olmuyor uzgunum. Ben de gecmiste bazi anlamlar yuklemistim. Neden karsima cikip duruyor seklinde. Hatta ayni yerde oturmamamiza ragmen ayni trene binmeler ama hic bir anlami yokmus.
Ve tanışma imkanımız var aslında, hatta bunu biri önermişti bana ancak reddetmiştim bir zamanlar. Sanırım öyle doğal bir şekilde tanışmak daha mantıklı. Yani bu his ötesi şeyleri anlatmak yerine düzgün bir tanışma herşeyi çözebilir..Ben su kismi yanlis anlamisim o zaman. Sen bu cocukla hic konusmadin. O cocuk derken ben hoslandigin cocugu anlamisim.
Konusma imkanin yoksa ya ortak arkadaslardan ogreneceksin ya da kafanda tamamen bitireceksin.
Serendipity filmini izledin mi? Boyle seyler reel hayatta olmuyor uzgunum. Ben de gecmiste bazi anlamlar yuklemistim. Neden karsima cikip duruyor seklinde. Hatta ayni yerde oturmamamiza ragmen ayni trene binmeler ama hic bir anlami yokmus.
Ve tanışma imkanımız var aslında, hatta bunu biri önermişti bana ancak reddetmiştim bir zamanlar. Sanırım öyle doğal bir şekilde tanışmak daha mantıklı. Yani bu his ötesi şeyleri anlatmak yerine düzgün bir tanışma herşeyi çözebilir..
Erkekler dalga geçebilir =) Ondan korkuyordum zaten. Teşekkür ederim, konuşmasaydık belki direk çocukla hissiyattan girip bir konuşma yapabilirdim saçma olurdu.Bence de.
Sen 6. his dersin, birileri kader der , birileri tesaduf der, erkekler baska sey der. Uzar gider.
:))) işte böyle olsa iltifat işi hariç yanına gidip oturma kısmını ve muhabbet etme kısmını yapabilirdim :)bence konuşma. totosukalkar.
ama aynı ortamda yalnızken mesela elinde bi çayla yanına otur muhabbet aç
biraz muhabbetten sonra iltifatvari bi "ya gözlerin çok keskin akılda kalıcı bir siman var. hatta inanır mısın bikaç sene önce nette seni bu kişiyi tanıyor musunuz diye facebook önermişti o an tanıyorum gibi düşündüm ama çıkaramadım şimdi böyle yakın oturunca hatırladım" der hem totoyu kaldırmazsın hem bi yakınlaşma olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?