- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi braindamage
-
:))) işte böyle olsa iltifat işi hariç yanına gidip oturma kısmını ve muhabbet etme kısmını yapabilirdim :)
ancak o işten ayrılalı 5 ay oldu ve karsilasmamizin ihtimali yok maalesef. Zaten 3 gün falan karşılaştık topu topu o da baya zaman geçti aradan.. Yani çok zor... Tek yıl sanırım birilerinin bir ortamda bizi bir araya getirmesi.
ee eski işindekileri bi ziyaret edin? ne kaybedersiniz? o sırada bu konuşmayı yapın hatta yanınızda tel olsun "aa hala eklemedim ben seni demi hatta dur ekliim artık" diyip eklerdim ben olsam.
zaten o da öküz değil az mesajı almış olur facebooktan muhabbeti ilerletirdiniz sonra da
eski iş yerinden en yakınınız bi kıza da olayı çıtlatın size muhbirlik yapsın
Olumlu dunya bosver git sen konus msj at butun sosyal alandan durt tani emin ol tanidikca hevesin gitcek ahanda yaziom suraya sonra spam olarak engelliceksinMerhaba kızlar,
Uzun süren bir derdim var ancak, hiç bu kadar beni rahatsız etmemişti bu güne dek. Sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak istedim, her yorum çok değerli..
Bundan 2.5 yıl kadar önce sosyal medyadan bir çocuğu gördüm, önce tanıdık geldi yüzü hatta ortak arkadaşlar da vardı ancak daha sonra tanımadığımı anladım. Neyse o kadar hoşuma gitmiş ki çocuk acaba dedim dolaştığım gezdiğim yerlerde karşıma çıkar mı. Ve hep öyle hissettim dedim bir yerde karşılaşacağız ama bakalım diye. Uzun bir süre bunu düşündüm ama baktım olmuyor boşver dedim saçma sapan düşünme. Neyse bu çocuğu tam da unuttum gitti zaten gereksiz bir durumdu boş bir anıma gelmiş demek ki.
Aradan 1.5 yıl geçti, ben bir yerde işe başladım. Arada sırada dışarda da resmi işlerim olurdu çıkardım işten. Bir gün yine öyle bir iş denk geldi çıktım bir arkadaşla. Gittik resmi kuruma, sonra bir baktım bu 1.5 yıl önce sanal alemde gördüğüm çocuk. Hem de arkadaşımın yanında. Tabi şok oldum ve kendimi sakladım. Bir iki ay sonra yine aynı yere işim düştü ve gittim tekrardan. Bu sefer tekrar gördüm üstelik bizim arkadaşların yakın arkadaşıymış, aynı masaya bile oturduk. Utana sıkıla oturdum. Ama tabi tanıştırılmadım bile öyle geçti gitti. Bir kez de tek başıma gittim aynı yere, yine denk geldik hatta benim gittiğim yere geldi kapıdan baktı baktı gitti.
Ancak tabi ben o iş yerinden ayrıldım ve bu tanışma ihtimali olan durumları ortadan kaldırdı. Zaten ne oluyorduysa biz hiç tanışamadık. Sanki kasıtlı olarak birileri bizim tanışmamamız için ellerinden geleni yapıyordu. Bir gün çocuğun yanından bir abla ile geçiyorken buraya otursanıza dediAma o abla(çocuğun çok yakını) biz kız kıza otuacağız dedi ve başka yere geçtik. O an da bir arkadaş gelip 'Abla sence olur mu aralarında birşey, bence olur, bir şüphem vardı ama o da geçti çöpçatanlık yaparsın artık dedi.' Ve o çocuk bana sabah siyasi düşüncelerim hakkında birkaç şey sordu, derin şeyler ama cevap verdim. Ve öğrendim ki bu hoşlandığım dediğim çocuğun siyasi hayatı biraz fazlaca varmış. Ben de o şüphe dediği durumu bu siyasi kafaların uyup uymadığı durumuna yordum. Çöpçatanlık yapacağı kişiler de ikimiz olduğunu düşündüm çünkü ısrarla sormama rağmen hiçbirşey söylemediler. Tabi hiçbirşey olmadı, olmamasının sebebi de bu kişinin arkadaşlarından birinin beni sevdiğini söylemesi olarak görüyorum.
Şimdi ben bunları kafamdan hikaye olarak mı yazıyorum? Yani düşündüğüm şeylerde haklı olabilir miyim yoksa uyduruyor muyum kafamda mı kuruyorum anlayamıyorum. Uzun oldu sanırım kusurabakmayın ama daha çok şey olmasına rağmen kısalta kısalta ancak bu kadarBu kadar şey tesadüf olamaz diyorum yaz çocuğa anlat hepsini diyorum. Sizce???
Onlar da ihtimal dahilinde aynen. Bu zamana kadar bu tarz şeyler yaptığımda hep sonradan vazgeçtim. Bakalım bunda ne olacak. Gelişmeler olursa eğer yazarım tekrardan. Tanımadığım birine karşı bunca şeyi söylemek kolay gerçekten ama tanıdıktan sonra ne olacak meçhul..Olumlu dunya bosver git sen konus msj at butun sosyal alandan durt tani emin ol tanidikca hevesin gitcek ahanda yaziom suraya sonra spam olarak engelliceksin
Olmasa neden yazayım?Böyle biri var değil mi gerçekte
Yok aynen olabilir, sadece tesadüf de olabilir dediğimiz gibi :) Ben sadece hayatta hep net yaşayan bir insanim, o yüzden açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bu merakımın doğru olup olmadığı konusunda bir netlik olursa sonra olumsuz da olsa çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum:) Sizin hikayeniz de guzelmis benim icin büyük bir örnek oldu teşekkür ederim :)Bundan çok daha "yok artık bu kadarı da tesadüf olamaz" dediğim biri vardı. Kesin evlenicez diyordum doğru düzgün flört bile etmedikçocukla hemşeri imişiz üstelik aynı mahallede büyümüşüz, her gün liseye gittiğim yolun üzerindeymiş evleri, mesleklerimiz birbirine çok yakın, memlekete giderken bile aynı otobüste defalarca karşılaştık. Sohbet muhabbet gittik geldik , hatta sonra ben mesleğe başladığımda annesinin köyüne atandım. Ama aramızda hiçbişey olmadı, benim geçmişte başka insanlarla görüşmemi sorun yaptı, ben de yolun açık olsun dedim bitti gitti doğru düzgün başlamadan. Yolda 3-5 kere daha karşılaştık oturduk çay içtik sohbet ettik ama yok yine hep tesadüfmüş bişey olmadı. Benim kocamdan başka dibimin düştüğü tek insandı bu ,ayrıca "bunların hepsi tesadüf olamaz biz kesin evleniriz " bile demiştim çocuğa
Kısacası tesadüflere büyük anlamlar yüklemek her zaman doğru olmuyorbazen gerçekten tesadüf olabiliyor
Aynen ben hep bundan yanayım. Hayatta ne yaparsak yapalım hiçbirşey kaybetmeyiz. Ben de uzun zamandır yapmadım böyle birşey :)) Inanin aslında daha çok karışık ama ancak bu kadar sadelestirebildim. :) Teşekkür ederimbiraz karışık olmuş ama bence hayat kısa eğer hoşlandıysan git konuş ilk adımı erkek atmak zorunda değil
ne kaybedersin ki? belki de aşk tam da orada seni bekliyor :)
ay böyle heyecanlar ne güzel bizden geçti tabi
Evet bir tek bu olayda değil aslında sonraki karşıma çıkan insanlarda da şansım sıfır olur bu halde:)şöyle düşün ;
Haklı olsan da olmasan da sana karşı atak yapılmadan bu utangaçlıkla şansın 0
Senin yapman gereken bu dönemde normal duruşunu bozmaman :))
Teşekkür ederim yorumunuz için, o zamanlar yoktu ancak şuan nedir durum bilmiyorum. Aynen suan hissetmediginden eminim, belki tanışma ihtimali olursa olabilir...cocugun hayatinda biri varmi yadA bu 5 ay icinde birini buldumu öncelikle bunu bilmen lazim.hayatinda biri varsa kendini açik etmen senin icin üzücü olur..ayni seyleri o hissetseydi coktan ulasirdi o sana bence..hakkinda hayirlisi olsun
Aynen öyle, tanışmadıkça daha cok büyüyor kafada. :) Tanıdıktan sonra eminim bu kadar ne vardı yahu diyeceğim kendime. Ama takıntı yapınca kafa beyin rahat durmuyor :) Teşekkür ederim..Eheh çok tatlı.
İster kader olsun ister tesadüf ya da bambaşka bir şeye yol açacak bir basamak olsun bir şekilde bence de bir tanışma ortamı sağlayıp kendisiyle bir iki sohbet et.
Böyle acaba acaba diye kafanda takılıp kalınca ister istemez o kişiyi ve o kişiye olan duygularını yücelteceksin falan, sonra gelsin melodram. Gerek yok, tanış, konuş bir şeyler rayına oturur. ^^
insallah hakkında hayırlısı olurOnlar da ihtimal dahilinde aynen. Bu zamana kadar bu tarz şeyler yaptığımda hep sonradan vazgeçtim. Bakalım bunda ne olacak. Gelişmeler olursa eğer yazarım tekrardan. Tanımadığım birine karşı bunca şeyi söylemek kolay gerçekten ama tanıdıktan sonra ne olacak meçhul..
Amin teşekkür ederim..insallah hakkında hayırlısı olur
Ben de farkındayım:) Hem karışık hem de uzun oldu. Bir tek ben net bir şekilde anlayabiliyorum bizzat yaşadığım içinKız nefesımı tuttum az daha uzatsaydın bayım bayım bayılacaktım ne yazmışsun yahu butun bunlar nereden cıktı kım syledı neden byle dusunuyrsun cok ılgıncsın yanı sakin ol once ve akışına bırak :)
Ben de farkındayım:) Hem karışık hem de uzun oldu. Bir tek ben net bir şekilde anlayabiliyorum bizzat yaşadığım içinKız nefesımı tuttum az daha uzatsaydın bayım bayım bayılacaktım ne yazmışsun yahu butun bunlar nereden cıktı kım syledı neden byle dusunuyrsun cok ılgıncsın yanı sakin ol once ve akışına bırak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?