Her yorum çoook değerli :/

Yahu ben anlamıyorum niye bu kadar ince eleyip sık dokuyorsun ki .Sen adım at belkide bu adım bir kahve bir sohbet kimin tarafından geldiğinin ne önemi var bu bir rezillik değildir ki....Dünyayı zorlaştırmak yerine iletişimi sen olumlu hale getirerek çok yol katedebilirsin. Bol şans ..

Evet benim savunduğum tez de bu şekilde, yani her iki taraf da başlangıcı yapabilir. Amacım aslında fikir alıp tepkileri görmekti. Teşekkür ettim yorumunuz için..

Su an senden daha cok merak ediyorum canim acikcasi asıl olanı :)
Bazen oyle seyler olur ki enerjiyi biriktirirsin,yüklersin anlami.Konustuklari seyler,karsılastigin her sey buram buram onu cikartir karsina.Her biri isaret gibidir, hatta kesindir.Sonra dımdızlak kalırsın, illüzyondur aslında.Tam tersi de olabilir, seni kendine ceken bu cocuktur aslinda,bilmedegin baska seyler vardir.Sebep sen degil aslinda o dur.Enerjin nasil pek,kalbinden gecen his ? Endise,korku mu mutluluk,huzur mu? Once buna karar ver ve cık karsisina bir sekilde açik açik; yüzles hislerinle,hisleriyle.Acabalara birakma,zaman cok uzamis.Yillar gecer sacma sapan zamanlarda yine cikar karsina,bir kisir döngü gordum ben malesef.

İçimdeki his tamamen huzur mutluluk yönünde. Hatta o kadar ileri derecede ki, çocuğu seviyorum veya hoşlanıyorum diyemediğim halde tanışmam gerekiyor sanki. Tek endişem bunları anlayabilecek kapasitede olmayıp daha sonra komik olarak algılayıp yargılama , ihtimali. O zaman üzülürüm sadece...

hayaldün
hayal dünaysındasın, gerçek hayatta yaşa gerçek ol, gerçek sevgiler edin, gerçekten sev, tavsiyem bunlar, sanalmış platonilmiş, vs boş işler

hayaldün

hayal dünaysındasın, gerçek hayatta yaşa gerçek ol, gerçek sevgiler edin, gerçekten sev, tavsiyem bunlar, sanalmış platonilmiş, vs boş işler
Ben şuan seviyorum demiyorum ancak sorun orda, belki de sevmeyeceğim. Hissettiğim çoğu şeyi yaşayan bir insan olarak bunu da yaşamak istiyorum. Hayal diyip geçemiyorum maalesef..

Ben şuan seviyorum demiyorum ancak sorun orda, belki de sevmeyeceğim. Hissettiğim çoğu şeyi yaşayan bir insan olarak bunu da yaşamak istiyorum. Hayal diyip geçemiyorum maalesef..
git konuş, sor öğren, daha kaç yıl olasılıklarla yaşayacaksın?bir 3 yıl daha mı?kusura bakma hayal dünyasının içindesn, kendine güvenip git konuş böyle öyle diye muhtemelen şaşıracaktır çünkü tüm çeteleleri tutan bence sadcee sensin, adamınbişiyden haberiyok

İyi de bu 3 yıl içinde sadece onu düşündüğümü sadece hayatımı ona odakladığımı nerden çıkardınız?
Anlattığım olayların arasında yıllar var. Ve evet bunları düşünen ve yaşayan ben olduğum için onun haberinin olmaması kadar doğal hiçbirşey olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…