Her yorum çoook değerli :/

boyle boyle buyuyor insan

Bana kafandan uyduruyormuşsun gibi geldi. Yani olmayan şeyleri hislerinle acaba ben miyim vs düşünerek geçirmek mantıksız. Çok hoşlandıysan git açıl.
Anlattığım şeylerin hiçbiri uydurma değil. Gerçekten olan şeyler ancak o kisi ben de olabilirim bir başkası da. Ancak uydurup uydurmadigimi ezbere söylemek de mantıksız. Amaç zaten burda durumu netleştirmek. Anlamadıysanız tekrar açıklayayım dedim. Benim amacım zaten bu durumu ortaya çıkarmak.

Bazen böyle seyleri takinti yapariz ve kendimizi kader olduguna inandiririz. Bende yapmisimdir. Ama bence cok umutlanmayin akisina birakin kismetse olur.

Bosver inanan inansin , inanmayan da yorum yapmasin.

Biz kadinlar biraz beyaz atli prensi bulma modundayiz. Acaba kaderimizde var mi, yok mu gibi.

Ayni sey bana da olmustur. Bazilari da ruyasinda gordugunu iddia eder mesela.

Boyle boyle anlam yuklememeyi ogrenirsin.

Sen de tanisacagina gore , ne bicim bir atli prens mis ogrenirsin artik :)

Belki de hic hoslanmazsin olay da orada kapanir.

Bazen böyle seyleri takinti yapariz ve kendimizi kader olduguna inandiririz. Bende yapmisimdir. Ama bence cok umutlanmayin akisina birakin kismetse olur.
Yok aslında tam kendimi inandirdigim söylenemez. Takıntı yaptığım konu acaba haklı mıyım hislerimde. En cok bunu merak ediyorum. Yoksa olup olmaması çok önemli değil, herşey unutuluyor bunu mu unutamayacağım..

Aynen canım kimseyi inandırmaya da çalışmıyorum zaten, umrumda değil yani.
Dediğim gibi ben hep rüyalarımda gördüğüm şeyleri yasarim hayatımda. O yüzden bana böyle uydurmaymış gibi gelmiyor. Bakalım dedigin gibi hiç hoslanmayadabilirim. Asıl kafamda yatan sey merak, acaba bu sefer de mi haklıyım hislerimde gibi. :) Bu zamana kadar birçok sey yaşadım inan bunları başkası yaşasa eminim aynı düşünür :)

Karşılaşmalarla ve aralarında konuşmalarla anlam çıkarıp kendinize yormayın. Çöpçatanlık yapılacaksa konu sizseniz sizin haberiniz olmadan olmaz. Önce bir size sorulur, sonra girişilir bu işlere.
Sakın yazmayın ve ilk hareket ondan gelsin gelecekse.

Aynen benden habersiz olması mümkün değil, yalnız o arayı yapacak kişiler ile aramda bir soğukluk var o yüzden yapmalarını beklemiyorum. Kendimi açıklamak veya ona yazmak yerine önce doğal bir şekilde tanışmayı deneyecegim. Sonra zaten haklı isem gerisi gelir, değilse de sıkıntı yok..

Olabilir yani anlattiginiza göre bi ihtimal var yani
Her zaman bir ihtimal vardır aynen, hicbir zaman hicbir seye olmaz gözüyle bakamayanlardanim ben de..

Kendini yoracagina gidip direkt konussana. Ben he oyle yaptim. Cok rahat ettim.
Ben de birkaç kez yaptım bunu. Bir keresinde benim sevgilim var dedi çocuğun biri ben de teşekkür ederim dedim ve sildim aklımdan. Sevgilisi olduğunu hickimse bilmiyordu o yüzden öğrenememiştim önceden.

Birisinde de aramızda birşeyler olacak gibiydi tanıştık falan ama sonra ben istemedim.
Iki durumda da kafam rahat etti.
Bunda ise tek sorun uzun zamandır birbirimizi görmüyor ve hic tanışmamış olmamız. Yoksa söylerdim direkt olarak..

Çok sempatik buldum ben sizi. Bence duygularınizi belli etmeden konuşmaya başlayın. Zaten aynı ortamlardasiniz. Arkadaş gibi konuşmaya baslarsaniz kendiliginden birseyler gelişir gibi geliyor bana.
Ps: siyasi şeyler sormuş ya ona istinaden kafa yapınız uyusmuyorsa uzak durmak en güzeli.

Çok teşekkür ederim :) Ondan karşındakini kendisi gibi görürmüş derler :)
Siyasi yönler uyuyor sadece ben onun kadar yoğun değilim..
5 aydır ayni ortamda değiliz. Zaten çok fazla da karsilasmiyoruz. Anlattığım olaylar 3 gün içerisinde oldu.. Ama dediğimiz gibi bu durumu açıklamadan tanışıp olayı netlestirecegim inşallah cok teşekkür ederim..

Bence ekle sosyal medyadan. Sonra ondan.adim bekle :)
Evet eklesem anormal olmaz aslında =)

Kesinlikle konuşmalısın....resmen istemişsin olmuş...ben sanmıyorum seni red edeceğini...
Ben zaten direk seviyorum hoşlanıyorum diye değil de tanışmak amacıyla konuşmak isteyeceğim sanırım. Eğer dediğim şeylerde haklıysam o mutlaka o konuya girecektir diye düşünüyorum.. Teşekkür ederim =)

Ver ben ekliyim kiz arkadasi var mi ogreneyim. Benim yas grubumda degil benden cekinmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…