- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi elvandogancan
-
Bunu ciddi mi yazdınız ?“Ben el kızıyım tabi” çıkışınız dışında haklısınız bence. Ne alaka bebeğimin yanında görümcem yatsın.
Evet. Zaten pimpirikli bir insanım üzerine yatar, yataktan düşer vs evham yaparım.Bunu ciddi mi yazdınız ?
Valla görümceniz sizden daha olgun davranmış. Erken yattığımı biliyorsunuz diye konuyu kapatmaya çalışmış.
Tamam çocuk uyutmak zor da ne var halası yanına uzansa ?
Bir de babası size trip yaparken ufacık çocuğa baba deme ona mı diyorsunuz?
Görümcem dediğiniz bebeğin halası oluyor eğer çocuğa karşı kötü bir davranışı olmamışsa ne var ki bunda. Bu yorumu doğru bulmadım.“Ben el kızıyım tabi” çıkışınız dışında haklısınız bence. Ne alaka bebeğimin yanında görümcem yatsın.
Bence özür değil ama ilgilenmesi için verebilirsin halasi isim var oynat bak filan gibi uyutmasini isteyebilirsin daha iyi davranabilir gönlünü alabilirsinÖzür mü dilemem lazım
Yukarıda başka bir arkadaşa da açıkladım; pimpirikli bir insanım zaten üzerine yatar, yataktan düşer evham yaparım ben yatıramam.Görümcem dediğiniz bebeğin halası oluyor eğer çocuğa karşı kötü bir davranışı olmamışsa ne var ki bunda. Bu yorumu doğru bulmadım.
Özür dilemeyin ama konuyu da tekrar açıp uzatmayın. Unutun gitsin, onlar açarsa siz hâlâ orada mısınız diye geçiştirin. Ve onunda halası olduğunu unutmayın ben küçük kuzenimle hep yatardım çok seviyorum masal anlatıyorum vs. Onun da yeğeni sonuçta aralarındaki bağı etkilemeyin bence.Özür mü dilemem lazım
Konu sahibini tenzih ederek Perran Kutman ve Şener Şen' li bir film sahnesi canlandı gözümdeOraya da ayrı güldüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?