Her zamann aynı sey

Kıskanıyo gibi duruyosunuz burdan. Yatıversin yanına nolucak ki. Yeğenim yok ama hala olsam benim de içim akar kendi çocuklarım olmasına rağmen. Hatalı sizsiniz ne vardı arada bi bastırsanız şu tavrınızı. Küçük çocuk değil ki uyandırsın bebeği.

Aynı şey bana yapılsa çok kırılırım aman yemedim çocuğunuzu derim heralde. Ki görümcem ne şirrettir.. Görüşmediğimiz halde oğlumu hiç sakınmadım ondan. Hala yeğen neticede..

“Ben el kızıyım tabi” çıkışınız dışında haklısınız bence. Ne alaka bebeğimin yanında görümcem yatsın.

Olayı büyütmussunuz demek ki bebeğinizi seviyor ne güzel. Benim de gorumcelerim var bebegimle oynadıkça zaman gecirdikce mutlu oluyorum. Halası ona zarar vermek istemez çok pimpirikli olmayın çocuğunuz da bundan etkilenir. Gerginliğe hiç gerek yok. Küçük çocuk gibi tavır yapmalar laf çarpmalar. Öncesini bilemiyorum ama bu olay çok basit geldi. Bazen kendi kendimize hayatı zorlastiriyoruz.

Yegeni yatsın nolmus koskoca kız uyandirmaz ses yapmaz belki izlemek istedi bende yegenlerimle yatarım öperim severim ne var bunda senin abinin eşi sana yapsa aynı şeyi bana yegenimi sevdirmedi yazardin galiba yada sevmese gorumcen bu seferde sevmedi olur sacmalamissin diğer sorunlarinizi bilemem ama bunda sen haksizsin

Valla görümceniz sizden daha olgun davranmış. Erken yattığımı biliyorsunuz diye konuyu kapatmaya çalışmış.
Tamam çocuk uyutmak zor da ne var halası yanına uzansa ?
Bir de babası size trip yaparken ufacık çocuğa baba deme ona mı diyorsunuz?

Oraya da ayrı güldüm zaten

“Ben el kızıyım tabi” çıkışınız dışında haklısınız bence. Ne alaka bebeğimin yanında görümcem yatsın.
Görümcem dediğiniz bebeğin halası oluyor eğer çocuğa karşı kötü bir davranışı olmamışsa ne var ki bunda. Bu yorumu doğru bulmadım.

Görümcem dediğiniz bebeğin halası oluyor eğer çocuğa karşı kötü bir davranışı olmamışsa ne var ki bunda. Bu yorumu doğru bulmadım.
Yukarıda başka bir arkadaşa da açıkladım; pimpirikli bir insanım zaten üzerine yatar, yataktan düşer evham yaparım ben yatıramam.

Çocuğu sevmenin de bir vakti var yahu..
Benim de yeğenim var uyurken yanına uzanmaya kadar sevmeye vakit bulamadım mı?
Bir çocuk bin zahmetle uyutuluyor, yorgun annenin dinlenmeye ihtiyacı var.
Görümce ya da bir başkası da bir zahmet şu kadarcık düşünüversin.
Ne gereksiz bir tartışma..

Özür mü dilemem lazım
Özür dilemeyin ama konuyu da tekrar açıp uzatmayın. Unutun gitsin, onlar açarsa siz hâlâ orada mısınız diye geçiştirin. Ve onunda halası olduğunu unutmayın ben küçük kuzenimle hep yatardım çok seviyorum masal anlatıyorum vs. Onun da yeğeni sonuçta aralarındaki bağı etkilemeyin bence.

Görümceniz sabaha kadar mı yatacaktı yoksa öyle biraz uzandı mı?

Yani halası sonuçta, içi gidiyordur,belki biraz yanına yatıp o mis gibi bebek kokusunu çekmek filan istemiştir,kalkacaktır sonra.
Yani abartmışsınız gibi.

Hele "el kızıyım" çıkışınız çok yersiz olmuş.
Ne alaka kendi kendinizi dışlamışsınız.

Yatmasını istemeyip uyarıp orda bıraksanız neyse de sonraki çıkışlarınız garip. El kızıyım ben vs. Hele ona baba deme baban seni görmüyor falan çok garip. İlginçsiniz. Özürden ziyade zihniyetinizin biraz değişmeye ihtiyacı var. Yatmasını istemiyorsanız tatlı dille de ifade edebilirsiniz. Bence onlar her şeye alınmıyor siz alınacakları şeyler söylüyorsunuz. En azından bu konuda öyle. Kardeşimin eşi bana böyle davransa arama dağ gibi mesafe koyarım sanırım. Allah korusun.

Son düzenleme:
Evet senin gorumcen ama çocuğun halasi ne var yaninda yatsa ... illa bisey bulacaksiniz ...
Şaşırıyorum bazen .. benim.kucuk gorucmem 21 yasinda oğlum 4 yasinda ve bebekliğinden beri eli üstünde ben böyle hala sevgisi görmedim alir uyutur oynatır yedirir icirir disari cikarir banyo yaptırır çiğerine sokup seviyor bazen beraber uyuyorlar biz oraya gidince gece kalkip alıyorum yanından halasi varsa bende yemek yemez mesela ... evet yasindan dolayı bazen oda surat yapar cocuklasir naz yapar ama ben onum yengesinden daha cok ablasıyım beni kızdırdığı zaman yeğenini elinden almam alamam abartmayın sizde ... el kizi falan ne alaka bu konuda sizi haksiz gordum halasi yegeni ile yatmak istemiştir gayet normal bir durum bu

Görümcenizle önceden varolan başka problemleriniz mi var? Birikmiş bir patlama gibi geldi bana

Normalde cok titiz bir insanım ama abimin oğlu ağzından çiğnediği lokmayi ağzıma koyuyor aklınca bana yemek yediriyor onu yiyorum:)yani yeğen çok seviliyor.bende bazen oğlum gada yeğenim uyurken yanına usulca yatar,onun uykudaki huzuruyla huzur bulurum.bazen burda öyle şeyler okuyorum ki yengemin elini öpesiim geliyor.ne ufak şeylerden büyük sorunlar cikariyor insanlar.bir süre sonra bıktırırsınız herkesi

Back
X